Regisztráció Blogot indítok
Adatok
záp

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal Vácra mentem kárparkozni, itt, az Inter Autóház Vácnál még válogathattam is a márkák között. Nem tudom, hogy véletlen-e, avagy a Totalcart üldözi-e a neve, de szinte kizárólag totálkáros kocsikat mutattak. Az udvaron megnéztünk úgy négy tékás autót, ebből…..
záp 2009.05.09 10:21:55
@scirokko: aki besorol eled, az valoszinuleg ugyis vegig elozi a kocsisort, ergo elobb utobb elmegy eloled, vagyis neked mindegy. igenis tarts kovetesi tavolsagot.
Daxspeki tőzsdeblog 2009.04.23 2009.04.22 23:09:00
Volt itt ma minden; erős pluszok, nagy mínuszok, siralmas Morgan Stanley és egész kellemes Wells Fargo gyorsjelentés. Valaki biztos érti, én nem. Egyelőre a bizonytalan a biztos, a piac most életveszély.     DAX napi: A vicces az, hogy technikailag szinte ugyanúgy fest a kép,…..
záp 2009.04.23 11:50:53
@b0c1k4: ebdax5000S? hu, azt mar megnyitni se kellett volna (en kb 950rol shortoltam es 1700on zartam).

ez csak egy velemeny: keress egy leszurast es dobd el. 900 korul lehet ujra figyelni a beszallot, azon boven visszakeresed ha jo iranyba indul. de esszel, mert nagyon kozel lesz a knock-out szint, lehet hogy egy masik certivel kene probalkoznod.

de amugy ha ram hallgatsz, csak magadra hallgatsz.
záp 2009.04.23 12:01:53
@b0c1k4: te tudod. mondjuk a dax mozgasat realtimeban is remekul lehet kovetni akar weben is, szemben a bettel amihez minimum elo kell fizetni. ennyit a magyar tozsde transzparenciajarol.
záp 2009.04.23 12:09:53
@b0c1k4: finanzen.net, tools.godmode-trader.de/German30/
utobbit megel szivvel ajanlom.
A biztosítás hiányában hatmilliót bukó síelőről jutott eszébe Bundinak, hogy megírja, mi történt édesapjával pár éve. A dolog pikantériája nem is büntetés vagy a feljelentés, hanem hogy a hölgy a helyszínen elfogadta a fájdalomdíjat KP. A teljes levél itt olvasható:…..
záp 2009.03.18 19:41:42
@a23o: En meg ugy tudom hogy a palya szelen illik megallni, nem a kozepen, es bar tenyleg a hatulrol jovoe a felelosseg nagyja, azert aki keresztbe kasul cikazik faltol falig (mert mondjuk felment a feketere pedig meg a kek is sok neki) azt eleg nehez kikerulni (vagy nem mesz eleg gyorsan, vagy nem tudod elkerulni ha eledfordul).
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
autózz! Mit várjak egy taxistól? 2009.02.10 13:29:00
Egy újabb gyöngyszem a magyar közlekedés-kultúrából és egy újabb sikertelen vizsga emberségből. WB csak szeretett volna beparkolni a garázsába, de egy taxis úgy döntött, ezt az egyébként egyszerű műveletet kissé megbonyolítja. Még egy olyan sztori, amiben minimális észnek…..
záp 2009.02.10 20:28:22
@Sutty !: @107!: ti most mi a faszer fikazzatok egymast? Nem mintha zavarna, de nem OFF ez itt egy kicsit?
záp 2009.02.10 20:46:35
@107!: abban egyetertunk hogy ennek a temanak semmi koze nincs a rendorokhoz, nem ertem minek kellett ezt elorangatni. Szerintem hagyd annyiban, nem erdemes foglalkoznod vele.
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
záp 2009.02.09 16:08:08
@yenoee: "Ki a rosseb foglalkozna vele, hogy cigányok késeltek, ha igen nagy valószínűséggel a magyar rendőrség minden egyes ilyen eset után a létező legrövidebb időn belül előkerítené a tetteseket, és a magyar bíróság pillanatok alatt hosszú évekre rács mögé dugná őket törvényes, jogerős ítélet alapján?"

Ha jol tudom, magyarorszagon a gyilkossagi ugyek felderitettsege kiemelkedoen magas meg europaban is. Ha ma magyarorszagon kinyirsz valakit, elenyeszoen keves eselyed van arra hogy meguszd.
záp 2009.02.09 16:12:11
@Awkward: "Cigánymaffia. Ilyent nemcigányok közt nem tudsz mutatni Magyarországon."
Picit zavarbaejto...

Te most tenyleg azt allitod hogy magyarorszagon kizarolag ciganyokbol allo szervezett bunozoi csoportok vannak?

Vagy azt mondod, hogy a magyar nemciganyok kozott nincsenek ciganymaffiozok? Mert mondjuk ez utobbit ketsegkivul elfogadom.
záp 2009.02.09 16:15:53
@Lunitari: maradektalanul egyetertek
 1. Évtizedeken át állandósulnak a reformok (ez egyszerre tünete és oka is a hanyatlásnak), mindig az aktuális hozza majd el a megváltást, amitől azonban folyamatosan távolodunk. 2.  A tanárok helyett nagyobb megbecsülést kapnak a különféle pedagógiai szakértők,…..
záp 2009.02.08 10:05:54
@CCCP:
"Bevezetném a tandíj köteles oktatást az általános iskolában is. Miért ne fizetne a tanár munkájáért az, akinek 10, 20 milliós autóval viszi a gyerekét a suliba, vagy érettségire 4,5 milliós autót vesz a gyerekének."
Azert, mert o mar fizetett, tobbet is mint te az oktatasert.
záp 2009.02.08 10:35:04
@Strici: Erdekes, nekem eddig kimondottan baloldalinak tuntek, mar ami a retorikajukat illeti.
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
záp 2009.02.07 15:54:11
Francia után van az angol szöveg. Ha elmúltál 17 éves, megúsztad! ..
záp 2009.02.07 10:33:35
@elemes2: amennyiben?
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
záp 2009.02.04 20:25:37
Nekem egyszer hasonlo elmenyem volt. Szinten egy felujitas vegen egy mosdo ala fuggesztheto fiokos szekrenyre kertem arajanlatot nehany butorasztalostol. Mondjuk nem cc-ztem, bar szerintem enneg a vilagon semmi jelentosege nincs, de teny hogy nem volt nagy megrendeles amire ajanlatot kertem.

A kb 10 mesterbol akinek irtam a fele nem valaszolt, negyen adtak ajanlatot, egy meg felhaborodva valaszolt hogy o emailes megkeresesre marpedig nem szokott ajanlatot adni. Ennyi. Se egy telefonszam vagy cim hogy akkor keressem meg eloben.

Vegul a legszimpatikusabb (nem a legolcsobb) ajanlattevot szemelyesen is felkerestuk, es megcsinaltattuk vele a butort. Cirka 90 rugot fizettunk egy ketfiokos szekrenyert. Olyan igenyes volt a kivitelezes, hogy vegul ugy dontottunk hogy a leendo franciaagyunkat, valamint a gyerekszoba teljes butorzatat (harom agy meg egy halom szekreny, pelenkazo) is az uriembertol rendeltuk meg. Vegul tobb mint 1,5Mft-t hagytunk nala, es mindket fel elegedett volt.

Iden a foldszintet is megcsinaljuk es gondolom hogy a konyhabutort is ez a srac fogja csinalni.

Hat igy.

A tisztelt kovacs urak, meg ha elfogadjak tiszteletteljes javaslatomat akkor elosszor is szarjanak farfekveses kovacsoltvas sunt, masfelol meg tanuljanak meg kommunikalni az ugyfellel mert ezzel a hozzaallassal keserves sorsuk lesz. Lehet hogy eddig nem mentek tonkre mert volt eleg ujgazdag bunko aki benyelte ezt a "kurvanagy muvesz vagyok _hiszen_ meregdragan dolgozom" mentalitast, de ha igy folytatjak akkor az sem lesz messze. Ez a valsag a kedves vevokort is alaposan meg fogja rostalni majd.
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
A január 24-i, szombati Magyar Nemzet címlapján olvasható a következő:Lapunkat megint nem hívták megA Magyar Nemzet olvasóinak nincs joguk ahhoz, hogy tájékozódhassanak lapjukból a ma este megnyíló New York-i és washingtoni magyar évad rendezvényeiről, sem Hiller István…..
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
Ijesztő összefüggések: órákkal azután, hogy Bede Márton, a magyar internet Aczél Györgye egy indexes belső listán megkritizálta a Judapest blog izraeli-arab háborús posztját, shadai, a blog főnöke váratlanul bejelentette, hogy vége, megszünt a Judapest. Most rohannom kell…..
záp 2009.01.09 10:55:20
...és akkor az alkotó sebes tenyerére támaszkodva, fájós derekához kapva kihúzta magát, izzadságtól gyöngyöző homlokán utoljára végigsimított csatakos törölközőjével, majd büszkén végignézett a játékos ívek és formák találkozásán. Szinte vakította a sátáni…..
Az még csak rendben, hogy egy egyházi iskolában nem engedélyezik a kiskamasz lányoknak a spagettipántos felső viseletét, hogy tilos a haskilátszós szerelés, és hát azzal sincs mit vitatkozni, ha az igazgatóság az egy centis törpesarkú cipőt magassarkúnak minősíti. Az…..
Gulyásdemokrácia Izrael üt 2009.01.03 22:24:32
Ha Izrael vezetőinek van egy csepp esze, akkor most egy hatékony, de a lehetőségekhez képest minél rövidebb háborúban padlóra küldik a Hamászt. Terroristákkal barátkozó szervezet ellen nyerni persze nehéz, de az esély adott. Már nincs mi van, ha, miután megindult a szárazföldi…..
záp 2009.01.04 13:45:11
@huncros: "Elég sok öngyilkos merénylet volt, csak utána felhúzták a falat"

Azert azt a falat en nem vennem vedelmembe... Tobbet artott az az egesz konfliktusnak mint addig barmi.
záp 2009.01.04 13:46:25
@parttalan: "de az egyiptomi hatóságok miért nem tesznek ez ellen valamit"

Ez ugye most alnaiv kerdes volt?
záp 2009.01.04 14:28:14
@parttalan: nyilvan nem akarhatjak hogy ez kideruljon, de egyiptomnak szerintem erdeke fuzodik hozza hogy a kozte es izrael kozott levo, alapvetoen izraellel ellenseges lakossagu ovezetnek felfegyverzett hadserege legyen.

persze akar tevedhetek is...
Úgy látszik így év végére megint felkapott lett a védjük meg a gyerekeket a meztelen test látványától a neten téma. Most a Facebookon van a sor, ugyanis le fogják tiltani azokat a képeket, amelyeken szoptatós édesanyák melle, neadjisten bimbója is látszik.Pszichológiailag…..
záp 2009.01.01 12:06:00
@marosy: joeg, hany eves vagy te, 14? :)
S-blog Autót? Ezektől? 2008.12.29 08:00:00
Egy barátom említette a minap, hogy autót szeretne vásárolni, nincs sok mozgósítható pénze, egymilliónál ne legyen sokkal drágább, ehhez még jönnek ugye a sallgangok, az olyan olcsó mókák, mint az átírás.Van is kedvenc, a mindig szép Ford Focus. Ennyi pénzért akad is szép…..
záp 2008.12.29 11:02:02
@Ronald: peldaul mert nincs kit megkerdezni...?
Karácsonyi ajándékként azzal kedveskedünk olvasóinknak, hogy körbejárjuk a karácsonyi áruhelyzetet, különös tekintettel a játékkínálatra. Naná, hogy a húsz évvel ezelőttit, itt a Comment:com-on nincs karácsony egy kiadós retrózás nélkül.Miért olyan drágák a játékok?…..
záp 2008.12.24 08:19:03
@Tamaravera: meghogy a diavetito hinycikk. Eppen ellenkezoleg, olcsoert lehet kapni. Es barmilyen jatekvasaron kaphatsz hozza uj diafilmeket. Az en gyerekeimnek is van egy nagy rakomannyal.
záp 2008.12.24 08:34:14
@Mityu: nem magyar 1 es magyar 2! TV1 es TV2!