Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R. (nő)

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pokorni Zoltán nem először szerepel nálunk, sőt, az a (csak első pillantásra) megtisztelő szerep jutott neki, hogy vele kezdtük meg a blogunkat. Akkor Rhodoszt hitte egy folyónak, de ez semmi ahhoz képest, amit a tv2 reggeli műsorában csinált, s a Képviselő Funky jóvoltából…..
R. (nő) 2011.02.26 14:02:33
@soproni1:
ne téveggyé!
a bakteriológus az az orvos, akit a bakterhoz hívnak ki, ha beteg.
A spanyol – és úgy általában a déli – várak és erődítmények általában szebbek, mint az északiak, kevésbé tömbszerűek, és a mór hatás miatt valahogy kisebb tömegűnek, kecsesebbnek tűnnek. (Már amennyiben kecses lehet egy vár.) Lehet, hogy egy masszív…..
Varánusz Taxi dress 2010.08.03 08:00:00
Új ruhát kapnak a fővárosi taxik, ha elfogadják az egységes arculatot szorgalmazó javaslatot.Ideje felzárkózni New Yorkhoz ami elképzelhetetlen yellow cab nélkül, vagy Londonhoz, ahol ugye az esetlen Austin Fx-ek tartoznak hozzá a városképhez. Kell nekünk is egy ilyen egységes…..
Dr. Varga István fideszes képviselő egyértelműen előlépett az alábbi képen látható pink rózsaszín öltönyével a parlament divatdiktátorává. Igaz a nyakkendője is rövidebbre sikerült, mint ahogy azt szokás kötni… Varga egyébként a mentelmi bizottság tagja, nem biztos…..
Ezúton gratulálunk Csikos Sándornak, aki Debrecen Pro Urbe díját kapta. Különösen nagyon megtisztelő ez, miután a város már egy egész emirátust is kitüntetett az arab-magyar barátság jegyében. 2004-ben dr. Lampé László professzor emirátus kapta meg a díjat. Ebben az esetben…..
Azt mondja OV, hogy vincit voluntas tua. A kiejtést hagyjuk, mondjuk azt, hogy egyházi latin volt (voluntasz tua, így, "a" hanggal "á" helyett? Viktor, Viktor...), bár ez nem igaz. És azt mondja utána OV, hogy "Győzedelmeskedjék hát a te akaratod!". Nem…..
Subba Ádok Zoli: Jó lépegetést! 2010.05.18 10:30:00
Ádok Zoli weboldala a látogatót köszöntő kis mozgó Ádok Zolival(!) kihagyhatatlan élmény, ez a bársonyos hanghordozás pedig egyenesen kikészített minket!Bónusznak egy újabb telitalálat Ikertorony Pétertől, Perwoll Nagyúr kiagyalójától. (Dominick Monaghannal a Gyűrük…..
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
A Lidl típusú olcsó szupermarketek egyik bájos vonása, hogy mindig árulnak pár teljesen értelmetlen, de mélyen leértékelt szerszámot. A sör és a pulykasonka mellé bármikor beugorhat egy jutányos forrasztópáka, vagy napelemes, magától úszkáló műkacsa. JamiCot a fent látható…..
Magyarországon minden harmadik ember dohányzik, így mi sem mehetünk el szó nélkül a mostoha téma mellett. Ember legyen a talpán, aki igazságot kíván szolgáltatni, hiszen a nemdohányzók és dohányosok egyaránt olyan érvekkel rendelkeznek, amit nagyon nehéz megdönteni. Csikk itt,…..
R. (nő) 2010.03.24 21:43:34
A dublini ODOS Architects mérnökei tervezték az írországi Ballymahon területén álló, tradícionális farmház felújítását és bővítését.  A négyzetes alapú farm közepén épült fel a kifutó jellegű nappali, amely modern vonalaival a teljes épületegyüttes arculatát…..
Voltál már úgy, hogy egy mézes-mázos álom kellős közepén egyszer csak kettétépve az idilli képet, a fejedbe hasít az ébresztőóra könyörtelenül visszataszító éles hangja? És miután szétcsúszott arccal kivonszolod magad a hideg konyhába, még félvakon a csipától főzöd meg kávédat? Ugye az ilyen…..
A székek királya, a királyok széke. Ez a Thonet szék. Gyártója, a több mint 190 éves múltra visszatekinthető német Thonet most, egy évszázados profiljától merőben eltérő területen jelentkezik izgalmasan új innovációjával. A 2010. március 4-én megnyitott 80. genfi autószalonon fog debütálni az a…..
Az "Este jó"-t talán ismeri mindenki, aki volt gyerek, a gumimacikat meg szintén, ráadásul kaptak már szerepet a blogon is, igaz, nem mostanában. Mutattunk belőlük egy kristálycsillár-utánzatot és asztali lámpát is, utóbbit a Jellio kínálatából.Most is a Jellio oldalán…..
R. (nő) 2010.03.05 21:06:45
@ozsusk-Zsuska:
csak okoskodom: nincsenek "izzóhoz közeli macik".
de izzóhoz közeli damiloknak lenniük kell, sőt, izzón átmenőknek is, vagy lyukas az alja?
Még talán emlékszünk a régi korok divatjára, mikor a funkció nélküli falakra óriásposztereket raktak az otthoniak. Manapság már ritkán használják, bár néhol még fellelhető egy-két megsárgult változata nagyszüleink, rokonaink lakásában. Újragondolva a falburkolás ezen…..
R. (nő) 2010.03.05 19:03:26
de hülyék vagytok.
lehet, hogy a képek fotosoppoltak, de azért ez nem olyan nagy truváj manapság. akár ti is megcsinálhatjátok akár otthon. az Averynek van olyan tintasugaras nyomtatóba való A4-es matricája, (
www.avery.hu/avery/index.nsf/v_data_by_id/aid76u83u193u82u55u78u71u83u76u50u?OpenDocument) amire bármit nyomtathattok, aztán ráteszitek a Zalakerámia csempére, be a sütőbe, asszem 20 perc, és már kész is a szupi csempétek. nem muszáj ronda képet, ugyebár.
ezek itt szerintem is szegényesek, de a lehetőség tök jó. én is akartam a fürdőszobába a gyerekeim rajzait, de aztán megtaláltam a Pamesa cég Agatha kollekcióját (www.pamesa.com/site/producto.php?id_serie=4), ami hasonló és baromi jó, profi, nem kell bütykölni vele és nem is olcsóbb.
písz
Régi kérdés - hiszen régen a kérdések is jobbak voltak - hogy az Index szabadszájú, laza, fésületlen, kamaszos, vagy egyszerűen beteges, trágár férgek gyülekezete? Kicsit meg vagyok rendülve, mert éppen most bizonyosodott be, hogy az utóbbi. A kérdés a mocskos szájú címlapos…..
Subba Twitter: Coco 2010.01.31 15:45:00
Így sminkel kedvenc twitterezőnk Coco. Nincs egy létra abban a háztartásban? ..
Nem vagyok egy nagy bulvárfogyasztó, de Pachmann Péter szerelmi ügyének hullámai még hozzám is elértek. A sok gyűlölködő hozzászólást és felháborodott reakciót olvasva eszembe jutott egy reklám, és azon tűnődtem, mit szólnának a híradós magánéletén csámcsogó emberek,…..
  A vár déli részét kulturális és turisztikai „tematikus parkként” képzelik hasznosítani, fenntartani, és javasolják a „Budavári Palota nemzeti történelmi és kulturális park” létrehozását. Ennek része lenne többek közt egy őshonos…..
Mackóruhás és -alkatú, bágyadt tekintetű, kövér anyuka minek van?..
Tudom, hogy nem új hír (2008-as), de akkora burzsujság, hogy nem lehet nem megemlíteni ezen a blogon: 300 000 dollárért (56,4 millió Ft) olyan órát piacra dobni, ami a pontos időt nem, csupán a napszakokat jelzi, annyira kretén ötlet, hogy már szinte zseniális. Ezt az órát még…..
R. (nő) 2010.01.18 23:10:54
@mr.hyde:
akkor köszi.
én már szeretem a mechanikus órákat, megint csak ne fáradj. szerintem is gyönyörű, a mindenféle mechanikus szerkezeteket is imádom, a szobrokat is.
csak azt nem szeretem, amikor egy falusi iskola 10 éves költségvetésébe kerül egy karóra és elkapkodják. meg a titanicos fémdarab. az szerintem baromság. de azért szerintem is szép.
R. (nő) 2010.01.18 23:32:12
@mr.hyde:
jó, érteni értem, csak nem szeretem. de nem baj.