Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aZisten (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aZisten (törölt) 2009.09.11 19:20:04
@sorica123: @boroskóla: @-= If =-: @belekotty: No, nem is olyan sok macskabuzi reagált, mint gondoltam, ezek szerint van még remény, ha az ilyen betegekből csak kevés van! :D Nektek csak annyit kívánok, hogy egész életetekben ilyen borzadály torzszülött vigyorogjon csak rátok és macskahúgy meg széklet vegyen körül benneteket!
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
Na, aki eddig csak a képeket nézegette a Story magazinban, azt is csak messziről és hunyorogva, az a Tv2 új valóságshow-ján nagyon meg fog lepődni: mert minden hétköznap este kiderül, hogy a magyar celebek ugyanolyan átlagosak, mint megannyi autószerelő, banki ügyintéző, óvónő…..
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..