Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alevid

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keresem azokat, akik szívesen maradnak velem ebben az országban. Hirdetést adok fel. Körülöttem mindenki csak a lehetőséget várja, hogy lelépjen. A kedvesem, Gedeon szerint az lesz igaz, amit Viktor Frankl írt a haláltáborokról: a legjobbak nem tértek haza. Ebben az…..
alevid 2011.03.28 10:33:21
mukodnek a rogzult mozdulatok,ennek orulok, igy hazudhatok,akarom mondani, mondani akaromaz igazat, csakis az igazat,........................atut és kiadat. a fenn helyett egy lentebbi helyet!,a szolosor mogott egy fenyves, femkeret,itt uldogelni latszom. itt latszodjam en.kereng az egi…..
naplobejegyzeseit olvastam az este. Ritka ertelmes ember, kello kritikai erzekkel. Talan ennyi volt a fontos a napban...
egyaltalan nem bannam, ha magyar cime lenne az elso bejegyzesnek, de sebaj! Igy esett, hat igy leszek az elso pillanattol elkonyvelve. Konynyelve. Hah, hazaszeretet, hah, honvagy. Hol vagy. roppant egyszeru napom volt megint, az eufemizmus szo jelentesen vitatkoztam picit, ez dobta fel az…..
Azzal kezdődött, hogy folyton leestem. Lédának semmit nem kellett csinálnia hozzá. És ha leestem, akkor mindig maradt valami hosszabban tartó sérülés, horzsolás, zúzódás. Bezzeg kislánykoromban! Észre se vettem, ha leestem, pedig néha akkorákat puffantam, hogy zengett a lovarda.…..
Péntek reggel tört el a mécses, mikor az a barátom se jött a reggeli busszal, akivel előző nap még úgy váltunk el, hogy azzal érkezik. Hogy fogom egyedül kicipelni a bútorokat, kimeszelni, visszapakolni? Aztán azt mondtam: csakazértis, és most tele vagyok ugyan kék foltokkal, de…..