Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borivoje

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is Boldog nyújért nektek! Itt vagyok ha csak egy villanásra is. El kell mesélnem egy élményemet ami olyan felejthetetlen volt mint egy atomvillanás ami lágyan ég bele a retinába kisütve az agyat. Szóval szexshopban jártunk Sulujjal. Volt ott minden mi szem szájnak és egyéb…..
Pécs minden nap a hírekben. Modern városimázs-építés.A nap abszurd híre:Összehangolt bűzbombás támadást(!) indítottak nívósabb a pécsi szórakozóhelyek és éttermek ellen ismeretlenek a hétvégén.  Négy helyszínen este fél 12 és éjfél között locsoltak szét egy…..
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..
Miközben mi a Sztárok a fejükre esteket ekéztük ezerrel, aközben csöndesen meghúzódott egy műsor az ATV-n, amely tényleg Afrikáról, meg úgy általában a harmadik világ gondjairól szól. A Jaksity Kata-féle A világ arcai néha viccesen amatőr műsor, néha viszont kimondottan…..
Agyhugykő Összefoglaló 2008.12.15 08:52:04
Nem kérem alássan, nem sportösszefoglaló. Aki erre számított most még mehet mert vagyok oly kegyes hogy hagyom. A szerkesztő kollégákról nem tudok semmit, max annyit hogy lusta disznók :P Mivel 3 hete kb szinte csak én írok a blogra eluntam a dolgot... nincs kedvem így csinálni már.…..
borivoje 2008.12.15 10:48:58
Ma az internetes ismerkedés egy speciális vállfajával ismerkedünk meg: az erotikus társkeresők világával.Az adatlapom mögött meglátott engem… történethez kapcsolódhatna az enyém is.Közel a 30-hoz, pár eseménytelen év után gondoltam, én is megpróbálkozom a…..
Levélírónk választ vár, de addig is rögzítsük az örök vasárnapi szabályt: interneten nem ismerkedünk. Tényleg, szerintetek viccből írtuk a szakítóskönyvet? Internetes társkeresésre adtam a fejem. Első „élményem” igen negatív, ezt osztom meg most veletek. Mai…..
borivoje 2008.12.10 09:01:16
Rövid, velős történet, szeretjük az ilyent.   Kedves Szakítósok!      Az én történetem igazából nem „szakítós sztori”, mégis úgy döntöttem, hogy érdemes megosztanom veletek, talán szerzek vele néhány kellemes pillanatot……..
borivoje 2008.12.10 08:59:17
Jaj Istenem, miééért? Eddig sem vettük túl komolyan a Megasztár döntőjét, hisz nem nagyon tudtunk azonosulni sem a kövér cigánygyerekkel, sem a MikkaMakkával ... a himnuszgyalázó öccsével meg főleg, de most... Innen kitöröltem 3 sort, mert megfogattam, hogy nem bántom…..
"Fiúk! Igaz ez az állítás? (lányok is válaszolhatnak ha tudnak)Azt hallottam, ha valaki elélvez akkor ha beül a fürdőkádba akkor lebegnek a zacskói, mert kiürült.Ha nem élvezett el, akkor tele van a zacskó és lent marad a víz alatt, nem "lebeg".Ezt azért kérdezem,…..
borivoje 2008.12.05 16:10:51
Egy kis szösszenet amit nem árt tudni ha valaki pornófilmekben akar szerepelni. (Még mielőtt valaki megijedne hogy szakszövegek jönnek meg ilyesmi... nem ezt mi írjuk XD )Szóval kell hozzá: - legalább 1 db farok, mű vagy igazi az fakultatív csak tudjad lengetni és baritonhangon mondani…..
Cool List Hungary Mi ez a kúlság? 2008.12.05 19:01:00
Sziasztok!Tavaly készült el az első magyar cool lista,az ötven legkúlabb emberrel Magyarországon. Most már tehát hagyománya van annak, hogy az év végén listába rendezzük a legmenőbb arcokat, akik ezúttal már nemcsak a zene területéről érkeztek, hanem a divatszakmából és más,…..
Joey nem ad a kajájából - tartja az ősi mondás. Miért hiszik azt sokan, hogy el kell játszaniuk, hogy igenis pénzes csávók vagyunk? Hülye, fukszos világ ez, tessék elolvasni, mit írunk erről a szakítóskönyvben. Innen loptuk Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több…..
Nem szokványos szakítás,  ez volt druszám levelének tárgya, olvassátok. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zsolt blogjából lopjuk Sziasztok!   Ez nem egy szokványos szakítós sztori. Legalábbis remélem, hogy csak ritkán történik ilyesmi. Velem megtörtént.…..
borivoje 2008.12.05 09:19:29
:(
Milyen szerencse, hogy nem a tegnapi Cliff Barnes - túrás lánnyal hozta össze a fiút a sors, akkor mit szólt volna. Mondtam, hogy használni fogom ezt a kifejezést.A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukKedves Szakítósok!Szinte az elejétől olvaslak Titeket.…..
Azt írtuk a szakítóskönyvben, hogy a gyerekek a gólyatáborba dugni mennek, lassan ez a kollégiumról is elmondható.A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukSziasztok! Már vagy két hónapja olvasgatom a blogot, és hatalmasakat röhögök. Gondoltam, soha a…..
Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy ez annyira jó duma, hogy már fáj, vagy tényleg ennyire rossz. Mindenesetre használni fogom. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukA story nagyon tömören és röviden, bár szerintem még ennyit sem ér meg, de ezt…..
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
Hobbizenészek hobbiköltőkkel járnak, az életnek ez a rendje, amikor a busz után integetnek, akkor is mindig esik az eső, csak az olasz bőrpapucsot nem értem. A héten a szép őszi képeket NAK blogjából lopom Kedves Szakítósok! Gimibe kerülve az évfolyamról elsőként nekem…..
borivoje 2008.11.10 15:49:36
Obama ünnepel. Már 2 napja. Fogadja a gratulációkat, dísztáviratokat a világ összes országából. Estére van egy kis szabadideje, leül hát a laptopja elé. Felmegy a CNN videómegosztójára, gondolván megnézi a politikai elemzők videóit, a szavazói ünneplését aztán…..
borivoje 2008.11.07 14:46:32
Ez a "no comment" kategória, kérlek, alaposan olvassátok át! Ahogy Rékuc sem érti, miért csak romák elleni támadások vannak összegyűjtve, így itt meg én nem értem, magyar emberekért (értünk) mikor emeli fel a szavát a Charta? Nem nagyon láttam Charta nyilatkozatot a…..
Paranoid Android Bukternya 2008.10.05 19:04:53
  Órákig tartott, amíg az elégedett vigyort eltüntettem az orcámról, azt, amely azért keletkezett, mert értesültem a Tarka Magyar látogatottságáról. A magyar baloldal mozgósítási képességben, valamikor a taxisblokád idején volt a csúcson, akkor, nyílván minden…..