Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zellerlevél

773 bejegyzést írt és 1642 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márk kertje Növénytársítások 2021.03.09 11:14:41
Már több bejegyzésem volt ezzel a témával kapcsolatosan, de most egy webinárium alkalmával felmerült megint ez a téma, és úgy gondoltam, meg újabb bejegyzést megérdemel. Főleg, hogy itt a tavasz, itt a kert tervezés időszaka. Meg kell határozni, mely növényeket hova vetjük, ültetjük, és mi kerüljön…..
zellerlevél 2022.11.19 18:02:08
Sziasztok kedves elszakadni képtelen pajtásaim, lássuk hogyan jött, látott és bukott sokak kedvence, az abszolút favorit Bálint. A jóember láthatóan nem igazán aludta ki magát az elmúlt napokban, a palóc Grand Canyon az egyik szeme, az apci tengerszem a másik szeme alatt. Mellesleg mindkét hely…..
zellerlevél 2021.03.08 22:48:46
@repuloezustmokus #Piniteam: "'Moh szimpi meg a család is, Merciék is viszonylag"

Én is ezen gondolkodtam, hogy a saját környezetükben jóval szimpatikusabbak. (Együtt továbbra is kevésbé.)
zellerlevél 2021.03.08 22:50:05
@Fálki: Bocs, ígérem a többit nem lövöm le. :)
zellerlevél 2021.03.09 17:56:13
@Fálki: Én dicsérgetlek, csak töröld már azt a nyavalyás írásomat, különben nem merek többet írni semmit... :)
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
Boldog új évet kívánok mindenkinek a szilveszter napján leadott egy nappal korábbi VV-vel és a Bűbájos boszorkák negyedik boszorkányának öltöztetett Anikóval, akinek nyilván hatalmas áldás lehet, hogy még ma is az ápoltakkal kell foglalkoznia ez ilyen év után. Mindenesetre a dekoltázsát a…..
zellerlevél 2021.03.05 21:21:52
zellerlevél 2021.03.05 21:22:21
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak így a VV után, van egy kis újabb rágcsálnivaló az agynak, bármennyire is furcsa kifejezés ez. Jöjjünk, lássunk, bukjunk együtt Danival, VV11Proli úrral, a magyar rap egyetlen olyan jövőbeli sztárjával, aki két sort sem képes megjegyezni, a…..
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
zellerlevél 2021.03.02 16:35:55
@Adamadam: Komolyan? Renátó jogai sérültek? Pont annyira, mint mindegyik szereplőé attól, hogy bekerült a műsorba.
Az, hogy Renátó mit csinált, szerintem sokszor felháborítóbb.
zellerlevél 2021.03.02 16:46:32
@alma_szósz: Ezzel a sorrenddel teljesen egyetértek.
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
zellerlevél 2021.02.28 06:35:44
@MsIreneAdler: "nagyon remélem, hogy tanulnak ebből az évadból, és belátják a többség nem vevő a mocsárlényekre hosszú távon."

Szerintem nem látják a különbséget pl. Renátó és Robi között, vagy Gina és Vivi között. Nekik csak az a lényeg, hogy kevés gond legyen velük, betartsák a szerződést, és befogják a szájukat.

Néha úgy éreztem az évad alatt, hogy egy idősek otthonában is érdekesebb adásokat lehetne összeállítani, mint ami most sikerült.
zellerlevél 2021.02.28 06:58:22
@Cérnahuszár a naív:
Most olvasom én is, ez a bekezdés egész jó:
"A videók kicsit olyanok voltak, mint amikor terroristás tévésorozatokban túszul ejtenek családokat, és üzenniük kell haza, de anélkül, hogy bármi tippet adnának, merre vannak éppen. Amikor VV Bálint meglátta a neki készített videót, akkorát üvöltött, hogy elhittem, ő már átélt egy ilyen túszejtést."
zellerlevél 2021.02.28 07:12:12
@MsIreneAdler: Persze, az ő környezetében ezt kell mondani. :)
Egyébként pár dologban igaza van. Pl. abban, hogy "a műsor utolsó három része is abból állt, hogy emberek beszélgetnek rettenetesen felépített mondatokkal". Bár az kimaradt, hogy ez a műsor vezetőkre is vonatkozik. És feltűnő számomra, hogy Győző mélyrepüléséről szót sem ejt.
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
zellerlevél 2021.02.26 23:15:08
@SirLemming: Éppen valami ilyesmit fogalmazgattam.
zellerlevél 2021.02.26 23:16:08
zellerlevél 2021.02.27 13:15:39
@SirLemming: "Még eltöpizek rajta mert a srác is megérdemelné. Nála viszont akkora "hippi" klán van a háttérben, hogy az már fura. Azon se csodálkoznék ha vallási megfontolás is lenne a háttérben. :D"

Jé, ez bennem is felmerült. De elhessegettem a gondolatot, talán az anyukája reakciója miatt.
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
zellerlevél 2021.02.26 06:43:26
@Figyuzzka: "lehet még csajos döntő a végén! :) Robi nélküli :D"

Merci, mint döntős? BB ÉVi sorsára jutna, ha nyerne. Már így is nagyon kevés az esélye, hogy ne rántsa le a mocsár, ha kikerül innen.
zellerlevél 2021.02.26 07:03:54
@Kábel Barát: Szóval egyetértesz Ginával, és a színészkedéssel tolta el? :)

Szerintem attól még nyerhetett volna. Azzal tolta el, hogy nem vitte végig azt a viselkedésformát, ami miatt szimpatikus lett az elején. Kb. egy hónap után érezhető volt, hogy Bálint (és Robi), akiktől a nézők sokat vártak, már nem tud megfelelni az elvárásoknak. Közben jött Vivi, és hárman együtt képesek voltak érdekes perceket adni a műsornak.
Vivi egyre tudatosabb lett, és tuti, hogy nem romantikus érzelmektől vezéreltetve kérte a villamesterséget, hanem gondolkodott.
Robi konfliktuskerülőbb, és ezzel talán okosabbnak is tűnt, Bálinttal ellentétben képes volt tartani magát.
Bálint viszont az utóbbi másfél hétben egyáltalán nem gondolkodott, és főleg nem tartotta magát.

Hogy Vivinek ez elég lesz-e, azt nem tudom. Abban reménykedem, hogy nem Moh vagy Merci nyer, mert akkor még 10 évadon keresztül nézhetjük a dögunalmas szerelmi vergődéseket.
zellerlevél 2021.02.26 15:34:23
@MozambikiZombi #teamPini:

Hú, ez a Dani-Virág riport szörnyű. Virág csak felfelé tekintget, szinte minden pillanatban várja a jóváhagyást... (Na, most lövöm le. Dani beszólt neki.) Semmiből nem tanulnak. Egyik sem.
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
zellerlevél 2021.02.23 22:36:14
zellerlevél 2021.02.24 08:03:33
@Figyuzzka: "Én eleve csak olyanokat válogatnék be, akik nem cigiznek :) legalább lenne valami változatosság az előző évadokhoz képest :D"

Támogatom.
Nem tudom, hogy most a huszonévesek mekkora hányada dohányozhat, a családban, baráti körben nincs cigiző huszonéves, de a munkahelyemen előfordul ebben a korosztályban.
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..
zellerlevél 2021.02.23 18:13:12
@Egyfejű: "Egy ideje én is próbálom keresgélni magamban a Bálint iránt kialakult ellenérzéseim okát és hogy mikortól. Eleinte szimpi volt, tetszett, ahogy állta a párbajokat"...

Pontosan így érzem én is.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
zellerlevél 2021.02.23 05:57:25
@PYT #TeamBÁLA: Utolsó volt egy rövid ideig... :)
zellerlevél 2021.02.23 15:21:09
@PYT #TeamBÁLA: Akkor már ébren... :)
zellerlevél 2021.02.23 15:28:37
@Krétagarbó: "Vikiből azt is kinézem, hogy ő robbantott a 8 millás kérdéssel..."

Én is.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, egy kedves és pozitív hangvételű HV-t terveztem mára, aztán egész hajnalban, reggel és délelőtt görcsölt a gyomrom, úgyhogy nemtudom mi lesz ebből. Lilakápi volt tegnap a vacsora mellé, nagyon remélem hogy nem az a bűnös étel, ami tönkretette…..
zellerlevél 2021.02.22 10:26:50
@silvermansarah #TEAMPINLOBELT:

"ja, hát ez nagyon durva. Nem a Virág a fontos, hanem hogy RÓLUK mi a vélemény.
Beteg emberek."

Azért pár dolog utal arra, hogy ők nem bérleánynak szánták, nevelték a lányukat. Erre 18 évesen bemegy egy ilyen műsorba, ott eléggé leégeti magát, és még hagyja azt is, hogy a szüleiről azokra terhelő, téves információkat hőbörögjön egy cseppet sem szimpatikus, a lányukkal durván bánó pasas.
A legjobb talán az lett volna, ha nem mennek bele a forgatásba.
Minden szülő követ el hibákat a gyerekeivel szemben, biztos, hogy ők sem csináltak jól valamit Virággal. De én megértem a haragjukat, biztos bőven kaptak megjegyzéseket a városban, a rokonságtól, ismerősöktől, és úgy érezték, hogy védekezniük kell.
zellerlevél 2021.02.22 10:47:28
@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: abban egyetértünk, hogy nem normális reakció.
Ahogy a helyzet sem az.
zellerlevél 2021.02.22 11:49:10
@Spitzbauer:

"Én a szerkik helyében Kárszeget ráindítanám Marcira. Mút meg leüttetném vele."

:)
Szegény Merci hamar a Rákóczi téren találná magát, valami erőszakos gazdánál, arra még nincs felkészülve.
Moh nem tudom, hogyan reagálna.
Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden…..
zellerlevél 2021.02.21 12:41:34
@MozambikiZombi #teamPini:
"Gyozike multkor lebaszott egy "betelefonalot" elo adasban, aki Mohra szavazott Dani ellen. En ezt a Gyozi/Vanda duot mar reg kipenderitettem volna es valami exVVssel potolnam, van beloluk mar vagy 100!!! :D Bar leginkabb nem is kene semmi "vezetes" abba a kiseromusorba, csak a bejatszasok."

Egyetértünk. Én már hetekkel ezelőtt mondtam, hogy műsorvezető nélkül nagyobb nézettsége lenne a BV-nak. :)
zellerlevél 2021.02.21 12:54:09
@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Daniról is tévesen gondolták, hogy nagyon erős. Felmerülhetne már bennük, hogy esetleg Bálint sem annyira kedvelt.
zellerlevél 2021.02.21 12:55:10
@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Nekem nincs bajom vele, simán elaludtam az utolsó két alkalommal. :)
Ha Győző van, akkor nem tudok elaludni közben.
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
zellerlevél 2021.02.20 15:26:00
@Nets: "Az idei évad mottója leginkább a megúszás lett végül: azért valamennyire lejött nekik bent, hogy nem jó ha megosztó vagy, mert kizuhansz brutális számokkal. Így marad a semmilyenség, a megjátszás - nem hiába annyira visszafogott és békés dániel úr a párbaj előtt."

Úgy tűnik, hogy a szavazóknak inkább az tetszik, ha valaki békésebb, csendesebb. (Nekem is.)
Azt gondolom, hogy ennek a ténynek nem kéne feltétlenül unalmassá tenni a műsort: erre lenne való a szerkesztőgárda. Az idén ők még a bentlakóknál is fantáziátlanabbak, sőt, szokszor van olyan érzésem, mintha direkt hagynának ki egész jó lehetőségeket (pl. amikor pénzért kellett venni az élelmiszert, megtiltották, hogy egymásnak adjanak, miközben ez kiváló lehetőség lett volna a játékosok megismerésére is, és kicsit felkavarta volna az állóvizet).
zellerlevél 2021.02.20 15:28:15
@Nets: "Mennyire szimpatizálnátok egy olyan játékossal, aki nem alpári módon generálja a konfliktust, kihasználja mások gyengeségeit? Mennyire zuhanna ki egyből egy képzeletbeli párbajon?"

Nekem jobban tetszene, ha a helyzetből adódó feszültségek megoldásában jeleskednének, és nem egymás heccelésével érnének el figyelmet.
zellerlevél 2021.02.20 15:43:01
@_Pipp: Szerintem is van annyira agresszív, hogy üssön, valószínűleg gyakorlata van benne.
Szülinapra ébrednek a villalakók, nem is akárkiére. Dániel ünnepli 23. születésnapját és elárulja a riportban, hogy lelki szemei előtt többször megjelent, hogy e jeles napon zöld kendő lesz a karjára kötve és a feje előtt lebegő párbaj miatt izgul. Én is izgulnék ha a fejem előtt egy párbaj lebegne,…..
zellerlevél 2021.02.18 17:42:33
@mozambikizombi:

"'Szerintem most mar Danin es Mercin kivul, jo helyre kerul a penz, akarmi lesz is a vegeredmeny."

Lehet, hogy igazad van.
Egy normális lakásnyi összegről beszélünk, szerintem Bálint és Robi képes lenne ekkora összeget előteremteni törvényesen, munkával is. Vivi családi segítséggel képes lehet egy átlagos, normálisnak elismert életet kialakítani magának, nyereménnyel kicsit könnyebben.
A többiekről ezt nem feltételezem egyiket sem.
zellerlevél 2021.02.19 05:44:46
@hereverő heverő:
"Nem fog. Bele fogják forgatni a családi étterembe, Pini mögött stabil családi háttér van és jó sok józan ész is."

Remélem. A sok pénz nagy hülyeségekre teszi képessé még a normálisabb embereket is.
zellerlevél 2021.02.19 05:47:43
@Cérnahuszár a naív: Legyen igazad. (Nagyon nem szívesen látnám a nyereményt Daninál, és napok óta olyan érzésem van, hogy a műsor gazdáinak viszont ez lehet a tervük.)
Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF,…..
zellerlevél 2021.02.17 22:36:04
@Mók_Ica: erre én is felfigyeltem.
zellerlevél 2021.02.17 22:38:38
@Mók_Ica: Nekem is.
zellerlevél 2021.02.17 22:47:15
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
zellerlevél 2021.02.14 09:50:42
@mozambikizombi: Ahhoz, hogy a jövő hetén ne Moh és Dani párbajozzon, legalább három embernek gondolkodnia kéne, és tudatosan egyfelé dönteni. Robi és talán Bálint elméletileg képes erre (bár pillanatnyilag nem azonos az érdekük), kérdés, hogy a lányok közül valakit meg tudnak-e győzni. A másik várható párbaj a két lány között lesz. A harmadik párbaj már majdnem mindegy, a végén valószínűleg Vivi, Robi és valaki marad, Robi Nyer. Ez a forgatókönyv csak akkor borul, ha Robi valamit nagyon eltol. (Annak nem látom esélyét, hogy Dani egyedül valami nagyot változtasson.)
zellerlevél 2021.02.14 09:57:12
@Ármándójózsi: Robi Bálint párbajhoz Robinak nagy hülyeséget kéne csinálnia, és legalább két rossz döntést hoznia.
zellerlevél 2021.02.14 20:13:34
@Krétagarbó: Teljesen egyformán látjuk. :)
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt a Fálki Corporation (De Főnök, mi az a Corporation? Bunkó vagy, Bugsy) egy újabb Hogyvoltja, méghozzá a friss, ropogós exkluzív és brékingnyúz JöttemLattamBuktam a ValóVilágok tortenetenek egyik szerintem legutáltabb női szereplőjével, a…..
zellerlevél 2021.02.10 23:11:08
Csak két gondolat: olvasom itt, hogy Fru mamája jól beszélt.
Persze, de... ki a csuda nevelte ezt a lányt úgy, hogy ne vegye észre a nyilvánvalót?
Mi kell ahhoz, hogy egy családban felnőjön úgy egy lány, hogy 25 éves koráig ne lenne szó arról, hogy milyen a normális emberi kapcsolat, párkapcsolat; hogy senkinek nem kell, nem szabad eltűrnie, hogy bárki úgy viselkedjen vele, ahogy Renátó nagyon sokszor bánt vele. Milyenek lehetnek a családi kapcsolatok, ha ez a fajta viselkedés számára bárkitől elfogadható?
Szerintem a négyéves unokám tájékozottabb ebből a szempontból, mint ez az állítólag felnőtt nő.

A másik a csatorna felelőssége, amit nem lehet azzal letudni, hogy leadnak egy stúdióbeszélgetést, és egy háttérműsorban egyszer helyreutasítják Renátót.
Elhiszem, hogy jól jött (még a negatív) ingyenreklám (is) a neten, és nyilván az sem zavarja őket, hogy páran kihasználták az össznépi felháborodást egy kis népszerűséghajhászásra, de szerintem az ORTT-nek lehetne a történtekhez pár szava (sok nullával a végén), ahogy egy hatósági vizsgálatnak is helye lenne.
És persze a bent lévők (na jó, a többségtől nem vártam semmit, de Bálint és Robi elsőre értelmesebbnek tűnt a többieknél) tétlensége is megdöbbentő számomra. Kizárt, hogy az ott lévő többi játékos nem érzékelte azt, hogy Fru és Virág milyen kapcsolatba sétáltak bele, és mit viselnek el.
zellerlevél 2021.02.11 05:04:12
@TheLynx70: Jogos, bár a szememben nagyot nőtt volna az, aki legalább észreveszi, arról nem is beszélve, ha szóváteszi.
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
zellerlevél 2021.02.08 21:20:27
@meronem: "Úgy látom, hogy a legtöbbjük intelligens és művelt ember, és mégis itt dagonyázik. Jó kérdés, hogy miért, de erre még a saját magam vonatkozásában sem tudtam választ adni. :-) Valaki, gyakorlottabb kolléga esetleg tudna válaszolni egy mondatban?"

Mert az emberek megfigyelése érdekes. A bezárt emberek megfigyelése fokozottan.
És bár határozottan nem mi vagyunk a célközönség (jellemzően nem is szavazunk, nincs is csatorna előfizetésünk), az itt beszélgetők miatt érdemes belehallgatni, szükség esetén belenézni a műsorba is. :)
A tegnapi rész hogyvoltja sajnos elmarad, nyista, nuku, nincs. Ha szuperenergikus hangulatban ébredek holnap, van rá minimális esély, hogy zanzásítva az is meglesz a ma esti résszel együtt, de nagy pénzeket ne basszatok el tippmixen erre. ..
zellerlevél 2021.02.07 16:55:15
@cavanagh:

A feketébe öltözött PP vezetésével folytatódott a visszarázódás hete. A technikai munkatársak még biztos nem rázódtak vissza (a munkába), mert a bejátszás nem kezdődik el, utána is csak a hang, némi késéssel kép is van: Vivi döntsön, hogy rajongói bejegyzéseket akar hallani, vagy kritikát akar hallani, esetleg mindkettőt. Rajongókat akar. Bálint nem tudta megjegyzés nélkül hagyni a döntését. A rajongóinak tetszik a sikolya, ketten is utaltak a Robival és Bálinttal való kapcsolatára, mosolyt csal a nézők arcára. Bálint hol szóval, hol az arckifejezésével kommentál. Virág is méltatlankodik egy kicsit a Vivi által kapott egyik üzeneten.
Vivi úgy érzi jól döntött, hogy csak pozitív megjegyzéseket kapott. Megy cigizni Mecivel. Moh megérti, hogy nem akart negatívumokat hallani. Robi kiordít Vivinek, hogy hová tegye a hagymát...

Lesz X-faktor, kell egy kicsit reklámozni. (Lehet tippelni, hogy a mondat hallatán a nézők hány százaléka érzett fizikai fájdalmat. Csak 80 % feletti tippek számítanak.) A villalakók két óráig készülhetnek zenei alappal. Maradjon annyiban, hogy nem tudtam eldönteni: Virág mendegél a mandarinja idegesítőbb, vagy Vivi nem létező énekhangja - amitől még az anyukája is kidugja a fejét az autóból menet közben.
Moh képben van X-faktor ügyben, kicsit dicsérgeti PP-t. . Robi a saját hangját a bölömbika párzási rituáléjához hasonlítja.
Jön Dani és Virág, most jövök rá, milyen jó volt pár percig nem hallani őket.
Bálint "őserő repedtfazék". Jól mondja.

Vége a próbának, jönnek az előadások. Dani kezdi LL Juniorral. Bálint belead apait, anyait. Vivi együttessel indul (Moh, Robi, Merci segíti). Moh már elképzeli, hogy legendává válik. Robi keserűen ízű ébredről énekel . Merci reppel, Bálint a jégszívét akarná felolvasztatni, Dani nem hagyja ki a káromkodási lehetőséget, Moh nem képes megjegyezni a szöveget.
Hogy ezekhez az abszurd produkciókhoz minek kell söprűnyél, flakonok és fésű, azt nem tudom. Virág egy hajszálnyival kevésbé szörnyű - elméletileg, mert kétszer is belemérgelődik: nem tudom kiénekelni. Senki nem mondja neki, hogy akkor tessék olyant választani, amit ki tudsz... Dani nem érti, hogy az ilyen tehetséget hová lehetne képzeni. Én sem.

Reklám előtt és után átkötő szövegként PP megint hadar valamit, nem is akarom érteni.

Ébresztőt látunk, a lakók úgy kelnek, mint nagyapám 97 éves korában, ja, nem gyorsabban és fiatalosabban felkelt. Levél, Robi olvas: valami kihívásféle jön, a beköltözéskor róluk kitett képeket kell újrafényképezniük. Mindenki elszörnyed. Mi nézők ezen már régen túl vagyunk.

Jön egy hosszabb rész, amiben a fiúk Vivit szekálják. Oda-vissza megy az adok-kapok, némi női taktika, csipetnyi férfiúi érzéketlenség, Bálint megint ásta kicsit maga alatt a gödröt - valaki felhívhatná erre a figyelmét. A végén Vivi még mond neki egy ocsmányat, amin aztán Bálint nőiesen megsértődik.

Virág és Merci megcsinálja a képet a hisztiző Vivi nélkül, egy zsák krumplival helyettesítik. Daninak ez nem vicces. (Vagy valami más nem vicces neki, nem vagyok hajlandó visszanézni, pedig utána Dani ordítozik Bálinttal, valószínűleg emiatt.)
Bálint megint rúg egyet Vivibe zárásként, ezt Robi és a Mohán keresztbe fekvő Merci is végighallgatja.

Megkapják a képeket, összehasonlítják. Virág tetszik magának az új képen. A többiek tovább rugóznak azon, hogy rosszul néznek ki. Vége az első harmadnak.