Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lővenbrau

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét november van, továbbra sem kell fürdőnadrágra vetkőzni ... Ez persze a termények betakarítását jelenti, mert azok nem érnek már tovább az éjszakai fagyokban. Leszedtem hát az összes jalapeno paprikámat, hogy elteszem savanyítva: lesz majd mexikói ételhez savanyúság...
Lővenbrau 2020.11.10 16:28:39
@valkür: Avery címketervező ingyenesen letölthető
Lővenbrau 2020.10.12 18:50:52
@balogh z: Dettó. Csak lesek...
Ez a poszt a harmadik része annak a sorozatnak, amiben a feltétel nélküli alapjövedelem (FNA) ellen felhozott érvekre próbálok válaszolni. Az első rész a FNA és a kommunizmus közötti három alapvető különbséget mutatja be, a második pedig arra a félreértésre hívja fel a figyelmet, hogy csak az lenne…..
Lővenbrau 2020.07.01 22:49:05
@a nagy hohohorgász: Nem értitek a lényeget.. Majd nyomtatnak annyi lóvét amennyire azükség van :-D Törvényileg szabályozzák, hogy egy kiló kolompír rezsicsökkentéssel max 100 forint lehet... Rögtön eladnám a boltomat, rohaggyak meg, ha reggeltől estig güriznék... A Fészt kiirtanám, egésznap könyvet olvasnék. 3 naponta bebasznák..., 1 napig kurváznék, aztán egy napot meg néznék a semmibe, hogy mi a faszt keresek ebben a világban, mert nincs kényszer és kihívás az életben... :-D
A három év alatti gyermekek fele, a 4-6 évesek 90 százaléka használ okoseszközöket; főként okostelefont, tabletet és notebookot – derült ki a Huawei Techologies Hungary kutatásából, amely az Y-generációs szülők digitális nevelési szokásait vizsgálta. A felmérés szerint a szülők annak ellenére adják…..
A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában. Tavaly már szerveztünk egy műhelybeszélgetést a témáról, most pedig blogposzt-sorozatba kezdünk, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára és…..
Lővenbrau 2020.01.13 21:19:24
@pixelking: Hát szerintem a szülész dr-ok közt is megvan a hierachia. Aki magasan van fullra keresi magát, aki alul az meg annyit amennyit mondtál.. :-D
Lővenbrau 2020.01.13 22:17:16
@lüke: Oksi aláirom és bocs, közben megkérdeztem a vót asszonyt, számolási hiba volt, elvileg 1 héttel hamarabb kellet volna születnie. Mostmér mindegy, egészéges 10 éves ..
                       „Amikor egy nőben a legrosszabb férfi tulajdonságokat találom, az nekem nem vonzó” - Mindez harsánysággal és trágársággal párosulva hamar le is zárja az első randit. Posztolónk úgy érzi, megátkozták, mert rendre ilyen nőkbe botlik. Olyankor hetekre elmegy a kedve a…..
Lővenbrau 2019.11.08 22:55:43
@A Főzés az élet értelme: :-D Jézus máriszentjózsef, holnap megyek gyónni... :-D
Lővenbrau 2019.11.08 23:20:27
@A Főzés az élet értelme: Nézd ! Véleményem szerint általában az emberek nem igazán szoktak csúnyán beszélni. Példaként hozom fel, hogy ha a kislányom nálam van, megdumáljuk békében a dolgokat. Sokat panaszkodik, hogy otthon mindenki ordít.Én is utálom az értelem nélküli folyamatos hisztit. Egy kapcsolatban néha kiborul a bili, vannak konfliktusok, de ha ez folyamatos az nem vezet jóra.. A alpári beszédről meg annyit, hogy a múltkor szervóolajat cseréltem az autóban és kihagytam egy tömítést. Míg visszatettem, folyt rám a forró olaj. Na ilyen esetben én is tudok üvöltve káromkodni, de olyan módon, hogy félóra alatt nincs egy szóismétlés.. DFe ezt nem szoktam alkalmazni a szeretteimmel.. Míg azok... :-D Imádom, mikor bejönnek az üzletembe olyan 20 körüli lányok és velem az ismeretlennel is használják a "faszom kivan mér ilyen drága" stb kifelyezéseket.. A pénz az pénz, ilyenkor a szemük közé nézek középre, aztán sejtelmes mosollyal lesek mint a szállodigazgató a Prety Womanben.. :-D
De akármilyen műszempillája van, akkor sem húznám meg, ha ő fizetne.. :-D
Lővenbrau 2019.11.08 23:21:47
j
                        Amikor a pasik átalakulnak egy kapcsolat alatt - és nem az előnyükre -, miért rángatják bele a barátnőt is, és miért várnak abszolút megértést? Nyár óta a kapcsolat mindennapos csatározások színtere lett, és Posztolónk már nagyon unja, hogy mindenért ő a hibás.        …..
Lővenbrau 2019.10.04 20:21:23
@EGY a Queen: Mondasz valamit.. A vótasszonynak olyan habitusa volt, hogy ha meglátta a dákót, szó szerint nem tudta levenni róla a szemét. Nem volt kegyelem, ő ugrott a nyársba, 5 perc múlva kész is volt.. Ez működött is 7 évig.. Aztán már máshol ugrál.. :-D A végén volt ám szexszopatás a mindján jövök mégse kívánom stb stb.. :-D még szerencse, hogy lehallgattam a telefonjait, aztán én sem kívántam, nehogy elkapjak valamit.. :-D
Lővenbrau 2019.10.04 20:41:01
@moonshadow: Nem mindig jön be.. A napi munka után emelni szerettem volna az élményfaktort egy frissen megvásárolt családi ház felújításával, cserébe két hónapon belül félrekefélt... :-D
Egészséges nárcizmus mindannyiunkban van, hisz sokszor ez a képesség segít minket ahhoz, hogy objektíven látva magunkat, kellő önbizalommal rendelkezve lépjünk fel bizonyos helyzetekben, és szeressük önmagunkat. A nárcisztikus személyiségzavar már messze áll az egészséges fogalmától, érdemes…..
Lővenbrau 2019.06.20 22:07:23
@Frh: Nem. Többnyire ők is a családból kapták a mintát gyermekkorukban, amit a serdülőkor után magukévá tesznek, mint egyetlen helyes lelkiállapotot. Teljesen természetes folyamat, az empátia nem igazán nyílik ki az agyukban :-D Szerintem..
via GIPHY Mivel egy vadiúj hűtő nem szokott úgy zakatolni, mint egy gőzmozdony, az ifjú tulajdonos joggal kért cserét a készülékre, ám elsőre úgy tűnt, hiába. Sokadszorra is nehézkes az eljárás, pedig tájékozott, jól informált fogyasztóról van szó, aki ismeri a jogait.…..
Lővenbrau 2019.06.03 21:10:00
@SZIGMA: Francot. 10 évet kell várni, az a tuti... :-D
Brit tinédzserek százait küldik Kelet-Afrikába szüleik a szomáli közösség beszámolója szerint, melynek legfőbb oka, hogy féltik őket az Egyesült Királyságban a bűncselekményektől. A legtöbb esetben a szülők látva azt, hogy közeli hozzátartozók, barátok vagy ismerősök lesznek késelések vagy nemi…..
Lővenbrau 2019.06.02 20:53:49
Blogkocsma S. Borda-porc 2019.05.06 07:00:00
Avagy két legyet egy csapásra. Jó jó, tudom, már megint húsleves, lassan át is lehetne keresztelni a blogot. A húsleves jó dolog és amit jó enni, arról mesélni is jó. Nemrég szembejött velem ez a hús a hentesnél és nem tudtam ellenállni neki. Sertés bordavégek és porcos…..
Lővenbrau 2019.05.07 13:11:32
@Kumari aki Nilüfer: szedni kell mellé a Miluritot. Én is azt teszem. :-D
Lővenbrau 2019.05.07 13:23:38
@Kumari aki Nilüfer: Akkor az már komoly eset... :-D
A válás után a volt feleség még mindig igényt tart az ex-férj szolgálataira, a ház körüli munkálatok, az autószerelés, a bevásárlás és a fűnyírás változatlanul az ő reszortja maradt. A nőnek ez így kényelmes, hiszen van egy állandó háztartási alkalmazottja, akit…..
Lővenbrau 2019.04.10 21:03:50
@Captain Admin: "Ha ennyire nem lesz vérmes a nő, azt tudjuk be a szerencsének. Egy biztos; a megfelelő hozzáállással semmit nem veszíthetünk. Bármiféle előítélet nélkül írom, hogy teljesen konszolidált, normális, báránylelkű nők is bepróbálkoznak ilyen helyzetben. Ami csak részben köszönhető a ritához hasonló megkeseredett senkiházi barátnőknek és az ügyvédeknek. A nő ilyenkor ösztönösen magának és a gyerekének akar minden erőforrást, még az apa élete árán is. Az apa ilyenkor már teljesen értéktelen a nőnek, különösen akkor, amikor már megvan a következő gazdatest."
Mondasz valamit... Az exem a válás előtt felvetette, hogy, ha ötvenet fizetek, nem 30-at, akkor szó nélkül elválik... Megjegyeztem, hogy te akarsz válni baszod... Miféle alkupozíció ez ? :-D Kicsit vakarta a fejit...:-D Nekem is szerencsém volt, hogy már meg volt az új faszi (k).. Annyira menni akart, hogy nem törődött már az anygiakkal, a szüleivel papíroztam le a dolgot. Amikor a ház felét kívánta, elmagyaráztam neki, hogy számíthat 5 év pereskedésre és inkább az ügyvédeknek adom a plusz lóvét. Rájöttem, hogy én a csendes gamma pasi, ha nagyobbat ordítok, mint az asszony akkor megijed és kussol. Mondjuk nem élveztem annyira, de sokszor majdnem a röhögőgörcs jött rám sakálordítás közben.. Színjáték bakker.. A gyerekem, meg napi szinten itt van és élvezi. Mondjuk búcsúzóul megmagyaráztam az exnek, hogy bármiféle ellenem uszítást tapasztalok a kislány viselkedésében, 50 kilométeres körzetben erősen leszűkülnek a munkalehetőségei.. Kemény vagyok mi ? Nem, nem vagyok kemény de a gyerek összeköt minket válás után is, és ő a fontos, érte hajlamos vagyok űbergeci lenni..
Lővenbrau 2019.04.10 21:41:36
@Dr. Trejo: "heteroszexuális, entellektüel, istenfélő, potens magyar férfi"
Ez a turmix kb a magyar férfinépesség 0.000000000000000000000001 százalékára áll... Kb... :-D
Lővenbrau 2019.04.10 23:12:48
Az indás szolgáltatások használatával egészen jól elboldogul pár millió felhasználó a Blog.hu-ban, Fórumokban, amikor kommentel, levelezik, vagy szerzőket, és blogokat kezd el követni. Kivéve, amikor nem. Amikor kizárja magát vagy kizárják, amikor elveszít vagy nem talál valamit. Amikor nem úgy…..
Az ilyen üzletek anyagi kockázatai jól ismertek. De mi a helyzet a társaságiakkal?Szerző: Laura Richards (szabadúszó bostoni újságíró)..
Lővenbrau 2019.02.17 08:34:45
@gyászhuszár: A 90-es évek elején én is amwayeztem az akkori barátnőmmel.. Mint később kiderült, a lakótelepen már mindenki benne volt, úghyogy nem volt nagy biznisz... :-D
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Lővenbrau 2019.01.30 19:18:54
@Komojtalan: Ibélyen olyan klímagázt veszel, amilyet csak kívánsz. :-D
Lővenbrau 2019.01.30 20:07:58
@Kandabula: Aki ilyenhez hozzálát, annak ezek már rég a polcon vannak... :-D
2318 egy hideg decemberi napján járunk, megfáradva térek be a néhai Budapest – ma Rivertown szívében található kocsmába. Mr. Noa-Dov Greenberg kancellárt (aka. Csörgics Mátyás) találom az egyik asztalnál, rögtön kapok az alkalmon, hogy beavatást nyerjek az ellenállás és Clarissa Rose of Ravenford…..
Lővenbrau 2019.01.05 21:23:05
5 év és 1 hónap. Ennyibe telt nekünk megszereznünk az ausztrál állampolgárságot, miután 2013. októberében 4 óriási bőrönddel, diákvízummal, 30 óra utazás után megérkeztünk Sydney repterére. Összvissz egy airbnb szállást foglaltunk 4 napra, és tudtuk, hogy hova fogok én (Zoli) járni posztgraduális…..
Lővenbrau 2018.12.16 23:05:57
Kr.u. 536-ban vette kezdetét az emberiség egyik legsötétebb, legnehezebb periódusa.  Egy izlandi vulkánkitörésből származó porfelhő takarta el a Napot, szárazságot, ínséget és olyan gazdasági válságot okozva, amely több mint egy évszázadig tartott – mondta a Science-nek adott interjúban Michael…..
Fél éve kaptam egy e-mailt a Kukaholdingtól, hogy a helyben szokásos módon, tegyem közhírré az alábbi tájékoztatást: Az állami hulladékgazdálkodási feladatokkal törvényileg megbízott Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) értesíti a sződligeti polgárokat, hogy a…..
  "Ma halt meg anyám. Vagy talán tegnap, nem is tudom pontosan." - E pazar, mára már szállóigévé vált felütéssel indítja Albert Camus híres regényét, a Közönyt. Nincs az az olvasó, aki ne kapná fel a fejét egy ilyen kezdésre; a blazírt érdektelenséget aligha lehetne kifejezőbben tálalni. Túllépve a…..
Lővenbrau 2018.11.12 19:25:24
Mint az már nyilván köztudomású, lusta vagyok, mi több, a műfaj fekete öves bajnoka.De hát enni kell, ahhoz meg nem árt, ha néhanapján főz az ember. Igyekszem hát minél kevesebb munkával megteremteni az asztalra valót. Legutóbb egy kis rakott krumplit kívántam meg. Míg…..
Lővenbrau 2018.11.03 01:25:34
@Andrass9: Navégre egy igaz ember... :-D
Hamarosan kezdődik a száraz november, ilyenkor sokan teszik le a poharat. De mi történik, ha alábbhagy a lelkesedés? Néhány ötlet, amely segít alkoholmentesen élni egész évben...
Lővenbrau 2018.11.02 20:55:47
@ételizésítő: Men francot.. Rendszeresen látok menő borászokat tajrészegen. :-D
Lővenbrau 2018.11.02 21:02:33
@Tisztességes Természettudomány: A kettes tanács valóban életszerű. Van olyan leszokott alkesz ismerősöm, akinek a napi öröme az, hogy hányszor mondhatja el bárkinek, hogy a mai napig alkesz, de 5 éve nem iszik. Momentán ki a f.szt érdekli, iszik-é vagy sem.. :-d
Mi zárjuk el magunkat a szabad információáramlástól, vagy elzárnak minket tőle? Félünk ellenvéleménnyel találkozni, vagy csak szeretünk hasonlóan gondolkodókkal együtt lenni? Egyáltalán baj, ha csak egyoldalúan tálalva kapjuk az információkat? A blogunknak nyilatkozó szakértők segítségével…..
Ezerrel pörög az ingatlanpiac, tényleg már a háziasszonyok is befektetési célú lakásvásárláson törik a fejüket, így aztán nem meglepő, hogy mára minden második sarkon egy ingatla iroda virágzik. Persze, ahol felfutás van, ott előbb-utóbb megjelennek azok az ügyeskedők, kóklerek és szerencsevadászok…..
Lővenbrau 2018.08.17 20:06:35
@Im just here for the comments: Mér ne ? Követelni lehet... Aztán begyün, vagy sem..