Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makkur

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veszprém sok művészt ontott/ont magából de Lackó kivételes egyéniség volt ezek közül is véleményem szerint.Ja és persze punk is volt mint a legtöbb interjúalanyom eddig.A szomorú apropója az ennek az írásnak hogy holnap lesz 3 éve hogy a lakásában felakasztotta magát ez a…..
Egy nagyon hosszú interjút kaptok most mégpedig Bolival aki jelenleg a Vágtázó Életerő zenekarban üstdobol ami a VHK utódzenekara de játszott már őspunk zenekarokban is és mellesleg világutazó szóval tessék elolvasni az elejétől a végéig!!!Mikor ismerkedtél meg a…..
Benjivel még akkor ismerkedtem meg mikor az első zenekarával a Primitive Society nevü bandával turnéztak errefelé.Benji egyébként magyar csak kiköltöztek Németországba a szülei mielött megszületett volna de beszéli a magyar nyelvet.Pár dolgot átjavítottam legalábbis próbáltam…..
Gondolatok a negyedikről 2009.08.23 15:46:40
 Csináltam egy interjút Szilágyi Zoé punkfestővel aki Veszprém mellett él a Csatár hegyen és nem kicsit kalandos élete volt eddig.         Zoé mikor  és hol születtél?-Budapesten,1966-ban.Mikor találkoztál elöször punkokkal…..
Gondolatok a negyedikről 2009.08.23 11:00:00
Szeretem ha nagybátyám vagy apám mesél a nagypapámról.Az öreg mindig próbálta valahogy eltartani a családját.Most egy ilyen történetet írok le.Lehet valakinek nem lesz izgalmas nekem az volt.1949-et írunk és a fő téma a  feketevágás amit gondolom mindenki tudja micsoda más…..
Gondolatok a negyedikről Hello 2009.08.23 10:45:00
Gondoltam csinálok egy blogot mert mostanában van egy csomó ötletem stb.Lesz benne interjú meg minden ami éppen eszembe jut...