Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spet

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
Egy fickó merül le nyugodtan a víz mélyére, majd közli a hajón maradt társával, hogy valami megharapta. Világosságot gyújt, így láthatóvá válik, hogy mi kóstolta meg. Több száz piranha néz vele farkasszemet, majd darabokra szedik a férfit. A vérengző lények nekiiramodnak,…..
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
Állítólag egy yorki hittudós, bizonyos Ealhwine mondta először, valamikor a setét nyolcadik században, hogy vox populi: vox Dei (a nép szava Isten szava), noha már ő sem értett vele egyet, de ez gonoszkodó mellékszál. Csak azért kezdtem ezzel a klasszikus (amúgy szerintem…..
Bár a médiában sosenem cseng le, az érdeklődés visszaesett a H1N1-kérdéskör iránt, bizonyára már mindenki kiguglizta a választ és a töke tele van az oltással. Tegnap valaki azért halt meg, mert az oltást követő 6. napon megfertőződött, amikor még nem volt immunrendszere.…..
Belsőség A Matáv és a Porsche 2009.12.12 18:30:00
Hogy mi köze egymáshoz a Matávnak és a Porsche Supercupnak? Lényegében semmi, de egy kis utánajárást talán megér a minőségi, L-es méretű Supercup-póló és béjzbólsapka. A megfejtés triviális. Miért használta a Matáv a HTD és a HTE rendszámokat a HTC mellett? (A Porsche…..
Belsőség Buszoskönyv 2009.12.12 13:30:00
Szívem csücske az ötvenes listából ez az ajándék, még jó, hogy már megvan, mert ezt elloptam volna, akárki nyeri meg. A magyar busz és a hazai buszozás története szerintem bárkinek extra érdekes lehet, aki harmincon túl van, és itt töltötte az elmúlt évtizedeket. A…..
Mi másnak nevezhetnénk az Audi-féle Materials and Corrosion 2010-es naptárat? Ugye, hogy kell egy adag elmebetegség ahhoz, hogy valakinek egy ilyen legyen az asztalán? Bolond egy dolog, de kétségtelen, hogy remekül illeszkedik az Audi Vorsprung durch Technik-szlogene által sugallt…..
Egy darab DKW-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy Meisterklasse kulcsához.   A kérdés: Mi az a fontos műszaki újdonság az autóiparban, amiben a DKW volt az első, holott többnyire egy…..
Belsőség Jó ebédhez szól a T1 2009.12.12 12:00:00
Hogy ne maradjon a család a tipikus ajándékok (póló, zokni, nyakkendő) nélkül, így a Porsche Hungaria által felajánlott T1-pólót megnyerheti a leggyorsabb válaszoló.    A kérdés pedig kombinált: mikor kezdték gyártani a Transportert (T1) és a jelenlegiből (T5…..
Gábornak olyan, mintha velem kötött volna szerződést internetszolgáltatásról: nagynéha felveszik neki a telefont, de csak megnyugtatónak szánt hazugságokat kap, sávszélességet semennyit. Én olcsóbb lennék, mint a Fibernet, és arra én is képes lennék, hogy szeptember 9. óta ne…..
Dánielnek cégének 13 millió forintért sikerült vásárolnialízingelnie egy olyan BMW 520D-t, ami egy hónapon belül motorhibával örvendeztette meg. Igenám, de a Mondial Biztosító operátora rosszul pötyögte be az alvázszámot, ezért nem találták a rendszerben, azaz szerintük…..