Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GaryBird

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig tartott a 2018 végi adásdömpinget követő pihenésünk: 4 adás felvéve, abból 3 már megvágva, szóval ideje, hogy ezekből az elsőt publikáljuk végre. És ha már számok: 2018-ban 61 adásunk volt (30 Mini, 30 vendéges, 1 besztof), a vendéges adásokból hármat élőben vettünk fel, és bár volt 3 olyan…..
Mindig örülünk, ha sikerül olyan vendéget szerveznünk, aki a játékipar üzleti kulisszái mögül érkezik, és sales/marketing oldalról mesél titkokat, mondjuk a magyar piacról. Galó István András ilyen ember: értékesítési vezetőként ott volt a tűzvonalban az Electronic Arts magyarországi indulásánál, és…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Velkovics Vilmos a diáktüntetések után Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét látta vendégül az EchoTV -n. Kínos és fájdalmas a beszélgetésről készített videó: pökhendi és arrogáns hangvételű alázás folyik a stúdióban, amit a téma iránt érdeklődőként nézni is kényelmetlen. Sokan…..
GaryBird 2018.02.08 08:47:26
@felső határ nincs: Én is. (Mellesleg eddig soha nem szavaztam a fideszre. Pont ezek a cikkek terelnek ebbe az irányba.)
Javaslom mindenkinek nézzék meg az interjút és utána döntsék el el mi is történt VALÓJÁBAN.
Tudod, ez azért nagyon gáz volt. Nézd végig te is ezt a riportot és megérted majd, hogy miért írom az alábbi sorokat. Mert úgy érzem, nekem mint gazdasági bloggernek, talán jobban elhiszi Velkovics Vilmos, Echo tv riporter, hogy egy tekintélyelvű p@cs. Mert mit lehet ezek után mondani? Mert mennyi…..
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
GaryBird 2018.01.21 11:48:54
@Morello: Mit mágyárkocc itt mán? Tök jó lenne ha nekünk is lenne Kócsitá Vúrsztunk, vagy legalább egy bajszos szakállas nőnk akit kiküldhetnénk az Ejuróvizilóra.
Az osztán méltón képviselné a kultúránkat és megmutathatnánk mi is hogy itten a diktatúrában is tudunk ám píszík lenni, hijába akartya a szemét Órbán hogy ne buzulhassunk meg drogozhassunk kedvünkre.
Nincsenek nagy igényeim a hazai tévéműsorokkal szemben, már régen megtört a magyar televíziózás, szóval annyira nem is csodálkoztam azon, hogy a Szente Vajk vezetésével érkező Honfoglaló című vetélkedő (premier december 25 19:30, Duna TV) úgy néz ki, mint egy 1986-os cseszlovák tévéműsor kulisszája,…..
Egyszer már volt szerencsém pár éve Giuseppe Tornatore húszéves alkotásához és akkori emlékeim szerint elkönyveltem egy maximálisan korrekt és fordulatos kriminek, amit egyszer izgalmas volt megnézni. A minap sikerült éjjel elcsípnem és megnéznem újra. Az élmény pedig azt…..
GaryBird 2017.12.15 21:00:41
comment:com Ninják vs. Celebek 1:0 2017.11.28 17:01:23
Megvolt az első csörte a TV2 Ninja Warriorja és az RTL Celeb vagyok, ments ki innen című műsora között, az eredmény pedig 18-49-ben:  20,9% v,. 20,7%  mármint közönségarányban, szóval a TV2 ebből a kanyarból hangyafasznyival ugyan, de jobban jött ki. Lesz még olyan hétfő, amikor egymás ellen…..
Ryan Murphy korábban már nyilatkozott arról, hogy elsősorban a hozzá hasonló figuráknak a felelőssége az, hogy a tévés üzletben is több munkát kapjanak a mindenféle kisebbségek képviselői, ne minden munkát hetero fehér férfiak végezzenek el. Ezzel kapcsolatban már több programja is elindult, de a…..
GaryBird 2017.10.29 09:22:56
@Távoli Fitymacsattogás: Vagy a gatyójukba, hogy eldöntsék szexuális identitásukat.
Igen sok követelménye van a masszív fideszessé válásnak, ám a közvélemény-kutatások tanulságai alapján minimum kétmillió embernek sikerül mindezeket teljesítenie. Orbán Viktor nem karikás ostorral terelte össze saját táborát, ám elég egyértelművé teszi, hogy mely kritériumoknak kell megfelelniük…..
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
GaryBird 2016.06.28 22:16:28
Négy évvel ezelőtt, este 8 óra, felpakolva a házibuli munícióval, botorkálunk a Wekerle telepen, keressük a "Barátok közt" házat. Én már azon aggódok, hogy elkéstünk. M nyugtat, hogy szerinte még senki nincs ott. A borok összekoccannak a táskába, már nem is emlékszem mit…..
GaryBird 2015.09.11 18:42:39
A Vatikánban gyűltek össze az ördögűzés szakértői áprilisban, hogy teológiai és tudományos szempontból tárgyalják a démoni megszállottságot. Az évente megrendezett összejövetel, az „Exorcism and Prayer of Liberation” (ördögűzés és a felszabadító ima) papok és…..
Ritkán posztolunk trailereket, mert ez nem hírblog, de a Deus Ex: Mankind Divided előzetesének itt a helye. Nekem a hideg futkosott a hátamon, és nagy kedvem lett végigtolni az előző Deus Exeket. A játék valószínűleg csak jövőre lesz kész, és két évvel a Human Revolution után…..
GaryBird 2015.04.10 12:10:02
@Stöki: Ne álljon meg. Arról mond véleményt amiről akar. Ahogy te is...
Sokan közülünk még emlékezhetnek a diavetítőre. Videó vagy akár a hétfő esti tévéműsor híján sokunk estéi teltek el családi körben diavetítéssel. De Mazsola, Sicc, Róka Rudi vagy Makk Marci mellett néhány kevésbé ismert film is létezett, némelyikük szocialista tanmese, de a legrégebbiek között még…..