Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chintaran

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
Találékony a magyar? Megszívjuk! Sokan. Attól tartok a mutyinak vége, legalábbis egyelőre. Hála az új házipénztár szabályozásnak, illetve a 250.000 Ft feletti készpénzes fizetés eltörlésének (cégeknél). Nincs mese, februártól mindenkit normálisan be kell jelenteni.…..
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA.   nem pártolom a túlzott gyógyszerhasználatot - szerintem is fontos a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel - LETILTVA sokmindenben igaza van - az is elismerésre méltó, hogy felvállalta ezt a témát és…..
Miközben Japánban szokás szerint elkapkodták az annyi újdonsággal nem kecsegtető új Nintendo DS-változatot, a DSi-t, a játékostársadalom egy szűk (?) szeglete meglepetéssel tapasztalta azt a sajtóhírekbe be nem került apró részletet, hogy a jelenleg kapható verzión, a DS Lite-on…..
Anonymous bemutatja L. Ron Hubbard titokzatos élete - magyar felirattal -   Eredeti változat: Channel Four, 1997. november 19. A magyar változatot készítette: Tunguska Productions L. Ron Hubbard titokzatos élete from Anonymous Hungaricus on Vimeo.  Szereplők: Hana Eltringham…..
Chintaran 2008.08.16 20:01:00
Nos, az első poszthoz érkezett kommenteket és a látogatottságot kifejezetten jó kezdetnek minősíteném :) Úgy tűnik, volt értelme ebbe belekezdeni... Nagyon köszönöm a hozzászólók közreműködését, és a jó sztorikat! Minden rangsorolási szándék nélkül, kettőt emelnék ki,…..
Új blog, első poszt. Magyarázkodás helyett vágjunk bele! Aki rendszeresen utazik vonattal, az tudja, hogy a jegyvásárlásnál csak egy rosszabb van: a péntek délutáni jegyvásárlás Budapesten. Sokan mennek haza vidékre, délután háromtól gyakorlatilag több 10 méteres sorok…..
w Ítéletnap 2008.07.18 08:00:00
Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne. Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva…..
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
Már megint a japók ... amik nálunk égő, kínos vagy bukás lenne a TV-ben, az nálunk siker és kacagás. Illetve nem is tudom, lehet itthon is szakadnánk a röhögéstől ha Liptai Claudia, Gombos Edina vagy akármelyik random celeb szerepelne (=>bénázna) ilyen versenyekben. Íme, egy…..
Nem kevés lelkileg labilis, gyenge, unatkozó, gyáva pasi garázdálkodik a netes társkeresőkön. A fejlesztők sajnos még nem találták ki azt a módszert, azt a programrutint, ami hatékonyan kiszűri őket, még beszólásuk előtt kipenderíti a komoly ismerkedők teréből. Sokak…..
Ismertetnénk a nap vicces (ám egyben érdekes) kutatási eredményét. A helyszín ezúttal Ausztrália, a felmérés készítője pedig egy ügyvédi iroda, a Deacons. Arra voltak kíváncsiak, hogy a munkavállalók számára mennyire fontos, hogy munkaidőben is használhassák az olyan…..
Olyat olvastunk, hogy ihaj: a szeptemberben visszatérő Szökés készítője mesélt a TvGuide-nak a negyedik évadról, ami a harmadik vége után egy hónappal veszi majd fel a fonalat, és állítólag iszonyú izgalmas lesz - majd meglátjuk, a harmadiktól annyira nem rágtuk le a…..
Chintaran 2008.04.01 21:22:50
Vajon miért jó egy gyorsétterem láncnak ha a logoja még az űrből is látható? Kinek jó ez, az ufóknak vagy talán az űrhajósoknak? Oké hogy PR stunt, oké hogy a Weber Shandwick több díjat is besöpört vele, de legközelebb nem lehetne valami értelmesebb dologra költeni ennyi…..
w Hörömpő cirkusz, világszám! 2008.03.19 06:00:00
Alkotmányos népítélet, ilyet szól. A nemzetközi sajtó hüledezve végzi dolgát, és fordít: constitutional mob law. A mob law, az egy rosszul csengő kifejezés, tetszik tudni. Ugyanis a mob, az baromállat csürhét jelent. Van rá szép görög szó is: ochlokrácia. Mindkettő azt…..
Majdnemhogy kész tényként állítja a TechCrunch, hogy a Facebook (akár már a jövő héten) bemutathatja IM-alkalmazását. A hírek szerint a facebookos csetprogram a GTalkéhoz hasonlóan Jabber-alapú lesz, vagyis a nyílt XMPP protokollt fogja használni. Mindez pedig arra enged…..
Fiatalok a kínai mobilgyártók, de már most királyok akarnak lenni. Ha hihetünk az Engadget beszámolójának, a LionKing 800 nevű készülék egy éven át türelmesen várja a bejövő hívásokat, és egy huzamban három-öt napon át telefonálhatunk vele. Megszakítás nélkül, amíg le…..
Büntetlenül elérhető kellemes érzés, amikor az embernek igaza van. Az adrenalinszint megemelkedik, bizsergető melegség tölti el, amitől percekig peckesen járkál fel s alá a bőrfoteles irodájában. Ilyesmit érezhetett Zám Tibor, amikor papírra vetette alábbi levelét naiv ügyfél…..
Egy politkiai újságírónak szinte kötelező egy évértékelő, így Orbán Viktor évértékelőjét is figyelnie kell. És egy two-in-one firkabloggernek szinte kötelező eközben rajzolnia. Pár pillanat a Fidesz-elnök beszédéből: Gumiégetés lehet a vége: Észköszörülés: Így…..
Chintaran 2008.02.13 21:50:03
Zsukov blogján jelent meg a csodahír, amit aztán az Andreiground is felkapott: Szár község önkormányzata domainregisztrációs kérelmet adott be a szarbanvagyunk.hu névre. "A település nem támasztott prioritásos igényt, így legkorábban két hét múlva (február 20-a körül)…..
Chintaran 2008.02.08 20:27:31
A hivatalos sajtóközleményből nem derül ki sok, hacsak annyi nem, hogy az egykori vezérigazgató azt mondja utódjáról: John Lilly is the right person to guide the maturation of Mozilla.Nos, hát ez lehet, hogy egyben azt is jelenti, hogy Mitchell Baker elfáradt. De persze nem nyugszik a…..
A MagyarOperaBlog lefordította az Opera technikai vezetőjének nyílt levelét, melyben a következő kemény mondatokat olvashatjuk: Az Opera benyújtott egy hivatalos panaszt az Európai Bizottsághoz, hogy rákényszerítse a Microsoftot a nyílt webes szabványok támogatására a…..
Bár sokan dícsérik a Google-t, főként a minimalartos, funkcionális dizájnjai miatt, úgy tűnik, csak ehhez értenek igazán. Sem az Orkut, sem pedig az iGoogle theme-jei nem sikerültek olyan szépre, esztétikusra, hogy az embernek ne támadjon kedve kiröhögni mondjuk az igoogle-os…..
A pesti utcákon itt-ott hallani olyanokat, hogy az iWiW jövő héttől elindítja a közösségek támogatását. Ez valami olyasmit jelentene - a sarki fűszeres szerint -, hogy ezentúl az iWiW (nem csak eltűrné, de) kifejezetten támogatná a nem valós személyek adatlapjait. Valami olyasmit…..