Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs kedvem lemenni horgaszni. Osszetort az a kepem, hogy itt ez a csodas viz, szerelmetes Dunam es erintetlenul csak arra var, hogy halait horogra csaljam. Vege az alomvilagnak. A valosag az, hogy csoda minden egyes kifogott hal. Es Te teso, hogy usztad meg a halot? Talan tul pici voltal?…..
spin 2011.11.12 19:30:36
Szia!

Minden szóval egyet értek veled. De nem értem ezt a hirtelen elkeseredést. Hálót kellett fognod, és a saját szemeddel kellett látnod azt, amiről eddig is tudtál, csak eddig esetleg nem akartad elhinni? Hát lassan csak leesik mindenkinek a magyar valóság úgy látom. Nálunk a Tisza-tavon, mióta nincs MOHOSZ, már látni a fényt. Járok (vagy jártam, majd jövőre kiderül) viszont a Sajóra. Na ott aztán nézegethetnél elég rendesen, és ha egy hálótól így kiakadtál, akkor azt képzeld el, amikor 200 méterenként dolgozik egy hálós rabsic és azok nem jönnek zavarba mint a dunai "kollégák". Még azt is megmondják, hol dobáljak mert ott emeltek ezt meg azt...Megtehetik, ellenőrzés ott is nulla. Ha mersz telefonálni vagy kijönnek a halőrök, de inkább nem. Szóval menjél horgászni úgy mint eddig,figyelj a vízre, hívd a rendőröket, vagy a franc tudja kit kell ott, (Vas Csabi majd megmondja). Olyanokat meg ne írj légyszíves, hogy ha visszaengedem elviszi más, mert ezt a legnagyobb butaságnak tartom. Majd csak megérik és felnő ez az ország is egyszer és a természetes vizeinket az őket megillető módon fogjuk kezelni. Remélem még meg is fogjuk élni ezt az időt és akkor majd elmondhatod, hogy azoknak a halaknak az ivadékai úszkálnak itt, amiket te visszaengedtél. Lehet, hogy nyálasan hangzik, meg elcsépelt, meg uncsi, meg buzis, de én tényleg így gondolom. C&R és ne add fel! Különben is mit fogunk akkor olvasni? :-)
Fish&Dirt Megjöttünk! 2011.10.16 23:29:53
Megjöttünk. Le merem írni: végre. Nehéz és kemény túra volt. 8 éjszaka a szabad ég alatt, 3 táborépítés, sok sok meló, de persze nem eredmény nélkül. Összeszedem magam és a fotókat, rendezem az emlékeket és leírok majd szépen sorban mindent. De most először…..
Na akkor nekikezdek.Ahogy már írtam, több részben fogom leírni az eseményeket. Sokat gondolkodtam azon, hogy mi legyen a rendezési elv, nem fogom naponként átvenni a 8 napot mert azért voltak elég eredménytelen napjaink is, inkább a nagyobb események és a különböző halfajok köré…..
Magamról beszélek, ha valakire rajtam kívül illik a leírás az csak a véletlen műve. :)A Nanofil-ről jutott az eszembe, meg arról a könyvről, amit most olvasok. A könyv Michel Houellebecq Térkép és a Táj című könyve, amiben ismét hangsúlyt kap a szerző elemi vonzalma a…..