Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the dude

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Utazó iPhone: Kaptár 2011.06.26 09:50:00
Utazónk ismét CupeRtinóban és Palo Altóban járt, ám ezúttal nem Csabával, hanem Zsolti zsebében.Először is újra meglátogatta szülőatyja, Steve Jobs házát, amit Csaba elmondása szerint egyszerűsége jellemez leginkább, a ház nem hivalkodó, csak harmonikus, nyugodt. Nincsenek…..
the dude 2011.06.26 10:50:42
Subba Föld Napja Szandikával 2011.04.22 14:38:00
Adja!  szólj hozzá: A Föld napja Szandikával..
the dude 2011.04.22 22:53:31
@hörgőszelep: A Próféta szólt belőled! Ugyanezt kivánom én is!
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..
Olyan jól pörög a piac, hogy az Apple nem szorul komolyabb átalakításra, így a következő generációs tablet a Wall Street Journal értesülései szerint korántsem lesz olyan újszerű, mint arra sokat számítanak. Inkább egy ráncfelvarrásra, finomításra lehet számítani.A lap…..
the dude 2011.02.10 00:36:58
@Enrico Palazzo: 9900 Ft-ért vehetsz hozzá egy "Camera Connection Kit" elnevezésű csomagot, amelyben van egy SD olvasó és egy USB csatlakozó, amivel bárhol rá tudod tenni a képeket.
Hollywoodban senki sem kerülhet a halhatatlanok közé, amíg legalább egyszer meg nem halt a filmvásznon. Legyen szó természetes vagy erőszakos halálról, negatív vagy pozitív karakterről, a főhős halála mindig katartikus élményt kell, hogy okozzon. Hitelesen, megindítón meghalni…..
  Tibike, te ott nem mondasz semmit. Érted? Nem szólalsz meg, bármi is történik. Ez a három mondat múlt október 28-án röviddel este hét előtt hangzott el, az M7-es autópályán, valahol a harmincadik kilométerkő környékén. Közvetlenül az után, hogy Tibby fél órás,…..
I'll tell you what I want, what I really really want,So tell me what you want, what you really really want,I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha.Nem azért szeretjük, mert jó szövegeket ír.Még csak azért sem, mert anyai kedvesség árad belőle:Vagy…..
A ChaCha oldal készített egy képet, amely megmutatja, hogy melyik hollywoodi híresség harapott fűbe a legtöbbször pályafutása során. Robert De Niro eleddig 15 alkalommal halt meg, többek között A rettegés fokában (Cape Fear) és a Jackie Brown-ban. Bruce Willis 11-szer nem élte meg…..
Ma reggel a Mammut 2-ben megnyílt Budapest második Starbucks üzlete. 118 négyzetméteren 30 ülőhely várja a mínusz 4 fokból érkező vendégeket.Fél évvel tehát a WestEndes Starbucks megnyitása után máris itt a második, és bármiben le merném fogadni, hogy ezek után rögtön a…..
the dude 2010.12.05 18:01:02
@szcsongor: Sikerült olyan embereket is megsértened, akik nem járnak a SB-ba. De majd egyszer próbálj ki egy Apple gépet és úgy formálj véleményt. Nem ártana egy kávét is meginni a helyen, amit leszólsz!
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
"A holnapi is csak egy nap. Amit sosem felejtesz el." Ezzel indul az Apple.com, a szlogen egy holnapi bejelentést hirdet. Az iTunes-szal kapcsolatban készülnek valamire, helyi idő szerint délután négy órakor érdemes frissíteni az oldalt.Ha összerakjuk a darabokat, sejthetjük,…..
Johnny Depp anno elárulta, hogy Keith Richards  a Rolling Stones girátosa,  volt az ő inspirációja, miközben Jack Sparrow karakterét megformálta. Depp elérte, hogy a harmadik Karib-tenger kalózai filmben a legendás rocker is feltűnjön, ahol Sparrow apját játszhatta. Eddig…..
comment:com Baszik az orosz! 2010.09.03 23:16:00
A mai nap már csak ilyen, vicces feliratokon röhögünk alvás helyett, a svédek nem tudják, ki Magyarország miniszterelnöke, az oroszok meg egy igen szerencsétlen nevű játékost neveztek a vízilabdacsapatba, egy bizonyos Baszik nevű csávót, akinek a neve cirill betűkkel leírva biztos…..
Szeptember 20-án, egy nappal az amerikai premiert követően már a magyar nézők is láthatják a Boardwalk Empire című új HBO-sorozat első részét, azt, amit a legendás Martin Scorsese rendezett, és mivel tele lesz gengszterekkel meg lövöldözéssel, biztos jól fogunk rajta…..
the dude 2010.08.06 16:25:08
Igen aktuális kérdés: hová tegyük az egyáltalán nem jó fej, sőt, gátlástalan bűnöző burzsujainkat? Van, akit egyelőre mentelmi jog véd, van akit nem, de hogy néhány jól öltözött, dúsgazdag politikus-vállalkozó hamarosan hűvösre kerül, afelől ne legyen kétségünk.…..
the dude 2010.03.22 06:50:24
@Bernie_Madoff: De komolyan gondolom. Ha a Bíróság másodfokon bűnösnek nyilvánítja, akkor lehetne erről beszélni. Vagy szerinted ha valaki azt mondja, hogy Te megerőszakoltad, akkor az már igaz is? Gondolkodj kicsit!
Hogy miért nem adja egyetlen magyar csatorna sem hétfő hajnalban az Oscar-gálát? Nem, nem azért, mert Balázsy Panna idén nem ért rá, hanem mert túl drága. A tavalyi közvetítés az RTL Klubon ment, ők kérdésünkre azt válaszolták, hogy idén már nem fért bele az Oscar a…..
the dude 2010.03.07 08:15:37
@monduku: Te aztán igazi hozzáértő vagy! Nézz akkor Sas Tamás filmeket, az való neked...
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
A wurlitzer is sír, hogy vége a Slágernek, a dalok egymásba kapaszkodva, fülhallgatóra szorított kézzel süvöltik a búcsú fájdalmas slágerét. Ilyenkor jó zenei szerkesztőnek lenni, falhoz csapkodni dühösen a műkönnyel teli ampullákat, amiket csak óvatosan adagol egyébként egy…..
Avagy csajozási tippek irodai patkányoknak - két részben! Itt a bizonyíték, hogy nem kell egy reklámhoz egetverő költségvetés, mégis lehet ütős és emlékezetes. Mellesleg, ahogy emlékszem, azért ez a thai farmer márka nem tartozik a drágábbak közé, így tényleg túlzás volna…..
Percekkel ezelőtti hír, hogy New York állandó magyar tudósító nélkül marad, a Magyar Televízió nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva január elsejétől hazarendelte Bombera Krisztinát. A Times Square-en és a Blahán már gyülekeznek az elkeseredett népek.  (Update.…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
the dude 2009.10.06 12:24:41
@vauvauvau:"Fölhívtam telefonon Erzsikét, az utazásszervezőnket, és elmondtam neki a történteket, aki azt mondta, hogy ezt nem tehetik meg velem."

Itt van Erzsike! Erre próbáltam célozni!
Eddig nem értettem, hogy miért akarja a Microsoft mindenáron az Apple Store-ok mellé felhúzni a saját üzleteit, és miért tekinti ezeket a boltokat a cuperinói üzletek konkurenciájának. Most azonban lehullt a lepel, kiderült a mesteri cselszövés: a redmondiak valójában nem az Apple…..
the dude 2009.09.23 00:06:09
@az igazi Sipi: Akkor használd tovább a telefonodat, az iPhone az eddigi legjobb telefonom. Eddig 12 évig Nokiám volt, nem is lehet egy lapon említeni őket használhatóság terén. De nyugodtan fikázzátok tovább az Apple-t, vicces olvasgatni.
Subba Lazulás Izraelben 2009.09.15 14:25:00
Jó. Lőnek, robbantanak, dögmeleg van, de azért ez laza!..
the dude 2009.09.15 21:02:09
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Igen, így történt. :-)
the dude 2009.09.15 21:49:34
@S.N.E./Subbainkompatibilis: Nem lanyhul senki, csak unom a parttalan vitát. Imádjátok akit akartok, utáljátok akit akartok. Semmi jelentősége nincs.
tvblog Déliesedik a TV2 2009.09.03 17:26:08
Ha nem jutott volna be a Debrecen a Bajnokok Ligájába, akkor sem lenne egyszerű a heti egy közvetítendő mérkőzésről dönteni, de így, hogy a magyar csapat miatt mindössze három "egyéb" meccs kerülhet képernyőre, különösen nehéz. Az ilyet nevezik kellemes gondnak.…..
Belsőség Húsz év trágyadombja 2009.08.28 07:00:00
Akárhogy is nézzük, a szerkesztőségben én kezdtem legkorábban az autótesztelést, pontosan húsz éve. Bizony furcsa látni, hogy azoknak az autóknak a többsége, amiknek pezsgős-puccos-sokcsillagos szállodás bemutatóján ott voltam egykor, mára csoffadt ócskasággá degradálódott.…..