Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"izé"

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Néhány órával ezelőtt azt kértük a válogatottól, ha másképpen nem megy, nyomjuk le izomból a japánokat. Ennél sokkal többet tettek. A sikerhez persze kellett egy lengyel is. De: jobb egy keserédes győzelem, mint egy emelt fővel viselt vereség. Elemző írásunk végén Pat Cortina…..
Mandiner blog Télzeneszerelem V. 2008.02.28 16:30:00
"We drank from the serpents vine, now we live in another time" (Wolfmother - White Unicorn) Tudom én, hogy sok hivatalnok-multiszolga reakciós blogolvasó senyved attól, hogy az öltöny-nyakkendő szorítása alatt még mindig ott dobog az acélszív. Az elnyomott rocker-én aztán…..
"izé" 2008.02.28 20:11:33
A Blikket vásárló ember pontosan tudja mit fog kapni a reggeli kakaó-briós páros mellé: celebhíreket, csöcsöket és üvöltő szalagcímeket, ez már csak egy ilyen lap. A szeptember 29-i szám elején öles betűkkel harsogják a képünkbe, hogy Stohl András őrültségre készül,…..
Ha meg kellene neveznem a három leggyakrabban hallott kérdést, amivel megtámadnak férfitársaságban, ezeket sorolnám fel: 1: Melyik a kedvenc autóm? 2: Milyen volt a Ferrarinak / M5-nek kenni? (A kenni szót ajánlom hosszan ízlelgetni) 3: Mi az a ballábfék és a gázfröccsös…..
Ma nem gombásztam. Viszont egy barátom felhívott, hogy a szülei gyűjtöttek egy kosár gombát, a felét megfőzték, a másik felét nem ismerik, megtekinteném-e? Mondtam, persze.El is mentem, és két gomba várt, kb. így néztek ki (forrás: http://www.ual.es/myco-ual):Hát ez…..
"izé" 2007.09.19 12:07:07
Dr. Kiss István kolléga szélmalomharca az igazságszolgáltatással tanulságos eset. A rendszert vehemensen támadó exügyvéd ellen vádat emeltek hamis vád miatt, majd tavaly előtt karácsonykor a rendőrség csapdát állított neki, őrizetbe vették, és néhány hónapot börtönben is…..
"izé" 2007.05.11 08:38:02
Meg itt van ez a Korben cimbi fenti története is. Milyen bírói statisztika is romlott volna felmentéssel? Nem keveri a comment a szezont a f@aszommal és a rendőrség felderítési vagy vádemelési statisztikájával? Vagy a kedves barátja. Vagy - halkan és félve jegyzem meg - a kedves barát védője... ööö... esetleg.... ...miután nagy bölcsen előre beadta az ügyfélnek, hogy \"nem lesz gond\", aztán mégis lett? Mindegy.