Regisztráció Blogot indítok
Adatok
névtelenblogger

8 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Kerékpárosklub tavasszal kezdett gyűjteni, péntekig 1103827 forint jött össze, amiből fel tudták állítani Budapest első kerékpáros forgalomszámlálóját a Múzeum körúti kerékpársávon. A számlálót pénteken adták át, a forgalom alakulása a helyszínen és…..
Frappáns felütéssel kezdünk: Pault az éjszaka közepén lepi meg Echo szexi fűzőben, közli vele, hogy szüksége van rá és hogy neki is van valamije, amire Paul vágyik. Hevesen megcsókolja kedvenc FBI-ügynökünket, aki először ellenáll, majd beadja a derekát. Már a kanapén…..
Felkavaró jelenetekkel nyitunk. A szokásos flashbackek után újabb betekintést kapunk Echo beszervezésébe, amiből kiderül, hogy a babák fix időt írnak alá, ami után szabadon kikerülnek. Hmm. A következő snittben egyetemistákat látunk, Samet meg valami csajszit, ahogy kedélyesen…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
Poros kisvárosban vagyunk Arizonában. Fehér iskolabuszon érkezik egy csapat vallási fanatikus, bevásárolni. Meglehetősen furák, folyton vigyorognak és közben énekelnek. A helyi autószerelő láthatóan nem komálja őket, ezt ki is fejezi némi lökdösődéssel, mire megérkezik a…..
névtelenblogger 2010.02.09 12:46:48
@Britte: Bár olyan izgalmas életem lehetne mint neked! :)
névtelenblogger 2010.02.09 14:25:40
@Hersey: Hát ezt nem tudom, értelmezés kérdése... Ilyen kérdéssel Sixx-hez érdemes fordulni. Részemről ha ő nyitott, akkor én így előzetesen annyit tudok mondani, hogy szívesen vállalom, de ezt még egyeztetni kell, amikor aktuálissá válik. A harmadik évadról biztos nem lesz hogyvolt :)
névtelenblogger 2010.02.10 11:21:03
@vadász2: Ja, persze, csak elméletben próbáltam megfogni a kérdést...
A fájdalomtól ordító szülő nővel nyitunk, jesszusom, ez meg mi? Hálistennek nem cifrázza túl Whedon mester, Echo a bába, ennyi az egész. Profi módjára motiválja a kismamát, nyugtatja az apukát, meg is születik a gyerek. Huh. Echo fejében a törlésnél visszhangzik a kismama…..
névtelenblogger 2010.02.08 18:22:27
@vadász2: rebegjünk hálát az Ismeretlen Vírusnak, amelynek köszönhetően - néhány napos rosszullét fejében - egy hétre sikerült kilépnem a multimókuskerékből :)

@Miss Scherbatsky: te ugye csak szívatsz h nem érted, miért akadt ki Echo? Ha nem, akkor randizunk? :)
névtelenblogger 2010.02.09 14:09:43
@Miss Scherbatsky: Örömmel hallom :)
Popkoncerttel nyitunk. Néhány percig seggriszálással teszik próbára a türelmünket (már akiét). Ezután drámai képsorokon meggyullad egy háttértáncos a színpadon. Mindenki csupa meglepetés és riadtság, csak egyvalaki nem: egy vöröshajú Gyllenhaal-hasonmás a közönségben. A…..
Az előző rész zavarba ejtő talányai után a Dollhouse ezen részében tisztul némileg a köd: kapunk egy rövid szeletet a múltból sok érdekes aprósággal; plusz kapunk egy egész frappáns epizódot a „Van Damme-kötelezők röviden”-ből. Az előző rész összefoglalója…..
névtelenblogger 2010.02.01 22:55:09
@vadász2: Csao, természetesen (ahogy gondolom minden hogyvoltnál) ez a cél. Az elején sajnos elcsúsztam, de bízom benne, hogy belátható határidőn belül fel tudok zárkózni. Igyekszem!
Egy fiatal és egy idősebb nőt látunk vitatkozni egy pici, de igényesen berendezett irodában. A fiatalabbik, Caroline, feldúltnak tűnik. Kulcsszavak pattognak: cselekedetek és következmények, zűr, nincs választásom stb; végül azonban nem tudjuk meg, mi volt a diskurzus tárgya.…..
névtelenblogger 2010.01.27 00:14:24
Köszi mkinek a kommenteket!

@csendilla: Elnézést kérek, hogy csúsznak az írások. Sajnos nagyon elfoglalt voltam, de dolgozom le a lemaradást: holnap reggel lesz is egy új hogyvolt.

@FrankoNéro: a verekedős dologra vhogy nagyon befeszültetek :) Hogy merült fel egyáltalán a téma? Vmelyikőtöket elverte egy lány?!
Tudom, hogy a blogot olyan emberek látogatják, akiknek kreativitása túl nagy ahhoz, hogy azt a munkájuk során teljes mértékben kiélhessék, ezért nem késlekedek tovább, és elindítom az újabb kör reklámrejtvényt, hogy a felgyülemlett felesleges kreativitás okozta szorító…..
Kerékagy Halálos Y Budán 2009.08.19 14:26:00
A közutakon bárhol történhetnek halálos balesetek, csak balszerencse kérdése. Vannak azonban olyan helyek, ahol minden szükséges körülmény adott ahhoz, hogy a tragédia gyorsan és biztosan összejöjjön. A rengeteg hely közül egy példa Budáról: a III. kerületi Szépvölgyi út…..