Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockandroll

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
17 éves ifjúsági válogatott csatárunk, Ódry Tamás a tengerentúlon folytatja pályafutását. A Greater Metro Junior A Hockey League-be, azaz a GMHL-be hívta a Bradford Rattlers. Ez a 2006-ban alakult kanadai juniorliga az úgynevezett függetlenek táborába tartozik, nem tagja a…..
Az 1994-es születésű Nagy Krisztián, aki tíz éve a MAC Népstadionban nevelkedik, serdülőként a magyar ifjúsági bajnokság ponttáblázatának élén vegzett. Nem meglepő, hogy küföldről is figyelték: a finn TuTo Turku korosztályos csapata szerződteti. Nagy Krisztián a 2009/2010…..
A szövetség a Dunaferr 18 éves hátvédjét választotta a 2009/10-es szezon legjobb magyar ifjúsági játékosának, ő kapja a Leveles Kupát. A lengyelországi divízió 1-es vb-n ezüstérmes magyar csapat kiválósága a torna legjobb hátvédje címet is megkapta. A dunaújvárosi…..
rockandroll 2010.05.31 22:35:45
Minden meccsre másképp kell készülnünk. Nem a végcéllal kell foglalkoznunk. Mindenkinek lesz mélypontja a vb-n, de ez a játék akkor is kevés lesz, ha az ellenfelünk gyengébben megy. Minden harmadban azonos szinten kell teljesítenünk. Az ifjúsági válogatott szerda este nyolckor a…..
A britekkel nincs szerencsénk ebben a szezonban, a debreceni junior-vb-n a mi kárunkra jutottak fel a divízió 1-be, most pedig a krynicai U18-as tornán nehezítették meg a dolgunkat. Ellenfelünk gyorsan megszerezte a vezetést a második játéknap első meccsén, de még az első harmadban…..
Egyelőre nem nézik sokan a magyar juniorválogatott mérkőzéseit, de reméljük, ahogy haladunk előre, és jönnek a keményebb összecsapások, egyre többen lesznek a debreceni lelátókon. Úgyhogy továbbra is azt kérjük, amit a torna előtt írtunk: mutassák meg a debreceni szurkolók.…..
A 30 fős juniorválogatott keretből csütörtök délutánra, a négynapos edzőtábor végére kialakult a végleges, 20 fős csapat. A válogatott az előzetes terveknek megfelelően két kapussal, hat hátvéddel és tizenkét csatárral vág neki a divízió 2-es világbajnokságnak. Pénteken…..
Régi tartozásunk, hogy összefoglaljuk, hol és kik játszanak külföldön a magyar hokisok közül. Posztunkban elsősorban a junior, az ifjúsági és a serdülő korú hokisokkal foglalkozunk, tehát az 1990 és 1995 között születettekkel. Azt reméljük, teljes képet adunk, de ha bárki…..
Németh Attila, a Vasas Bp. Stars csatára viharos gyorsasággal Svédországba szerződött a bledi juniortorna után. Az U18-as játékos az Arlanda Wingshez csatlakozott, így a magyar hoki történetében először három játékosunk szerepel egyidejűleg a legmagasabb svéd ifjúsági…..
Az első mérkőzés szoros eredményeután másodjára 5-0-ra verték a magyar ifiket az orosz serdülők. Az oroszok igen erős kerettel érkeztek. Harmadik meccs pénteken Kaposváron.Fekti István edző: "Álmosan kezdtük a mérkőzést, de az első harmadot 0-0-val sikerült zárnunk. A…..
Jövő héten nagy feladat vár a magyar U18-as válogatottra. Az U16-os orosz válogatott érkezik hazánkba, és három mérkőzést vív legjobbjainkkal. Ráadásul jelentős hiányzók lesznek az ifikeretben, hiszen jó néhány húzóember a juniorokkal utazik Bledbe. Viszont bemutatkozik egy…..
Újraindítjuk sorozatunkat az utánpótlás-bajnokságokról. Az új idényben is azokban a korosztályokban tudósítunk a fejleményekről, amelyekben kihirdetik a mérkőzések végeredményét. Továbbra sem foglalkozunk a szuperminik, a minisek és az előkészítősök híreivel. Ebben…..
rockandroll 2009.10.25 15:46:18
@hp3: Erről egy dolog rögtön eszembe jut, amit és ahogyan írtál az imént.
Tudod mi a különbség a Stars és az UTE ifi, vagy junior csapata között?
Az, hogy a Stars sosem avval fényezné magát, hogy elverte az UTE-t, hiszen természetes dolog, de ha fordítva lenne az eredmény, az UTE-nak óriási reklám lenne.
Amit emlegettél felkészülési meccsnek nevezni nagyon erős túlzás.Talán nem kellene részletezni, szóra sem érdemes.
Bob Dever és Fekti István keretet szűkített. Szerdától 2 kapus, 8 védő és 12 csatár dolgozik tovább az Icecenterben. Biztossá vált, hogy a november eleji nemzetközi bajnoki szünetben a csehek és a szlovákok után a legjobb orosz 16 évesekkel is mérkőzhetnek ifijeink. Ráadásul…..