Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egrego

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Litera és az Olvasóliget "Bevállalod?" című pályázata elindult.A kiírásban olvasható feltételek mellett várjuk a pályázók egyperces kisprózai műveit a szerelemliget@gmail.com és a litera@litera.hu emailcímekre.Minden pályamű - érkezési sorrendben - felkerül a…..
Egrego 2009.09.03 12:00:10
Elindult a Bevállalod? - A litera az Olvasóliget programsorozat keretében indított egypercesnovella-pályázatának közönségszavazása, amely a beérkezett pályázatok nagy száma miatt többfordulós lesz. Az első fordulóban a blogon publikálásra kerülés sorrendjében a legkorábban…..
Egrego 2009.09.01 23:03:24
@sello: Egyet kell, hogy értsek Veled... Főleg azért, mert így a 3. fordulóban szereplő írások szerzőivel szúrnak ki. A figyelem lankad és potenciális szavazóktól esnek el a pályázók... Ez eléggé sajnálatos a szerkesztőség részéről...
Párosításból, általánosításból, csillagászati számításokból nem lesz szerelem. Hogy a gubancolást, meg a kufircolást ne is említsem! Bezzeg amihez madzag, meg tudás kell! Egyszer láttam két fiatalt a pécsi Séta téri gesztenye fák alatt, órákon át bütykölték…..
Zord, téli éjszaka volt. Odakint vihar tombolt, időnként megreccsent egy-egy faág, a jégeső szaporán ostromolta az ablaküveget a sötétítőfüggöny túloldalán. Ő ismét ott feküdt mellettem, puhán a paplanba mélyedve, elernyedt végtagokkal, lágyan lehunyt szemekkel. Gyakran…..