Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Andras

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismert hibák: SSE2 támogatás nélküli CPU-val rajzolási problémák (fekete UI) Beépülők nem működnek Windows 2000 alatt Változások listája (Desktop): DSK-359881 Mesterjelszó rossz volt DSK-364798 Tanúsítvány lejárt dialógusban túllógott a…..
Ez a nap is eljött. A tegnapi két, nagy mennyiségű újítást tartalmazó előzetes kapcsán már számítani lehetett rá. Feltehetőleg az IE9 példáján felbuzdulva bevezettek egy energiatakarékos funkciót, szóval ha a Peacekeeperen mérjük a böngésző teljesítményét, akkor…..
Nagy Andras 2011.04.07 01:19:01
@penge™: Standard tömörítés esetén fentről lefelé rajzolja ki a teljes felbontású képet, míg a progresszív, több lépéses tömörítés esetén folyamatosan élesedve jelenik meg. Ez utóbbit nagyobb képek esetén szokták alkalmazni.

en.wikipedia.org/wiki/JPEG#JPEG_compression
A mai snapshot (a javításokon túl) egyben az első fázisa a platformok közötti szinkronizált buildszámoknak. Jelenleg a Unix és a Mac buildszámok megegyeznek. A következő fázis a Windows lesz. Megjegyzés: Jelenleg nincs PPC-s Linux build. Változások listája…..
Ismert hibák: Az expressz.hu-n még mindig összeomlik. Még mindig eltűnnek az ikonok a kezdősávról. A Deep Zoom még mindig nem működik. A Flarevideo.com-on még mindig fagy. további ismert hibák Változások listája: Video taggel kapcsolatos összomlás…..
Nagy Andras 2010.06.30 12:55:52
@HelloWorld: Az még nem a béta, hanem a béta RC-je.
news.slashdot.org/article.pl?sid=10/06/29/1539248
Éppen pár napja döntöttek úgy, hogy pénzzel támogatják a Theora fejlesztését, most pedig a hírek szerint úgy tervezik, hogy megnyitják a VP8 codec forrását. Az emberek csodálkoztak mi haszna származik a Google-nak, amikor felvásárolták az On2-t. Az FSF alapítvány arra kérte…..
Az utóbbi időkben felgyorsult fejlesztési tempóból és a hamarosan érkező ballot screenből már lehetett következtetni, hogy hamarosan eljön ez a nap is. Ma meg is érkezett 10.5 első kiadásra jelölt változata. Az egyik lényeges változás, hogy a HTML5 video újra működik,…..
Az Opera ma egy igen feszített tempójú fejlesztés után előállt az új, minden eddiginél jobb Opera beta verziójával, és nagyon úgy tűnik, hogy a végleges változattal sem fognak sokat várni már. Minden jel szerint az Opera megpróbálja az új, 10.50-es verziót még a Mircosoft-os…..
Mailben kaptunk egy tippet Rékától, hogy az IMDB oldala másképpen néz ki Opera alatt, mint Firefoxban, és meglepő módon ezúttal az operás verzió tűnik jobbnak. Valóban, ha megnyitod az IMDB oldalát a két böngészőben, szembetűnő a különbség. A többi böngészőben (Explorer,…..
... ami egyben egy újabb előzetest is hozott magával. A változási közlemény pedig másról is szólhatna, mint a Unite-ról? Például Unicode javításokat kapott, stabilitásnövekedés, UPnP javítások és számos apróbb korrekció mellett. Megújultak egyes Unite alkalmazások is, ám…..
Magyar Opera Opera 10 RC2 2009.08.28 17:12:00
A fejlesztők nem vesztegették az idejüket a szeptember elsejére tervezett Opera 10 megjelenése előtt. Pénteki "előzetes" gyanánt előrukkoltak a második kiadásra jelölt (Release Candidate - RC) változattal is. Mindenesetre az jól látszik, hogy nem akarnak olyan összecsapott kiadást,…..
Nagy Andras 2009.08.28 21:02:57
@cousin333: Bocs kötözködés, de a Linux szó helyett nem lenne jobb a UNIX/Linux használata, ugyanis a link nem csak a Linuxos Operára mutat?
Rövid szabadságomnak sajnos ezennel vége, de ahogy látom, az Opera 10 fejlesztőinek még ennyi sem jutott. Az utóbbi bő egy hétben ugyanis nem kevesebb, mint három előzetes látott napvilágot. A dolgot kicsit árnyalja, hogy az első kettő párban érkezett, Unite-al, illetve anélkül.…..
Két okból is érvényes a cím. Egyrészt annak ellenére, hogy tegnap adták ki a 10-es verzió harmadik bétáját, és közvetlenül utána egy Unite-os előzetest, a mai napon is kaptunk egy új verziót. Aminek a fókuszában - és ez a másik dolog - a stabilitás növelése áll. Amennyi…..