Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunkobill

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
bunkobill 2011.11.04 14:46:46
@Frankofil: Te elég ütődött vagy az aktuális rendelkezésekre vonatkozóan, mert (abban sajnos igazad van, hogy a jogszabályok nem elég kemények a gyalogos gázolásokat illetően)a KRESZ tud változni, de azt még sehol sem olvastam, hogy gyalogos trófeák gyűjtése engedélyezett lenne.
bunkobill 2011.11.04 15:10:38
@Frankofil: Ismerem, de éppen azért kaptam föl a vizet, mert többszörösen nem értek vele egyett. Az ejtőernyőzés nem az én műfajom, én a földön szerezek járni (gyalogosan és kocsival). Sajnálom, hogy átvettem a kommentek stílusát, reméltem, hogy értelmesen is lehet valamit írni. Azt hiszem tévedtem. Üdv. Mindenkinek.
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
A Deutsch-naptár után megint egy olvasói levél, fotókkal illusztrálva. Főhősünknek születésnapja volt, és a lentebb látható születésnapi üdvözletet találta a postaládájában. Nem Fidesz-párttag, nem vett részt semmilyen konzultáción, aláírásgyűjtésen, de mégis megkapta…..
A gazdaságpolitikához egy kicsit is konyító állami intézmények kikapcsolásával nem marad más hátra, mint hogy Orbán egyedül Matolcsyékra hagyatkozzon. Nem veszélyes ez? (Fotó: fidesz.hu) Először még csak az ÁSZ elnöke elmélkedett arról, hogy az ő intézménye milyen jól el…..
bunkobill 2010.11.22 21:21:42
@MACISAJT: Nem akarja szándékosan, de tönkreteszi, de nem abból a szempontból, hogy nem lesz pénz az államkasszában, hanem, mint azt korábban tette föléli a jövőt. Én már nyugdíjas vagyok és remélem életem végéig kapom az állami apanázst, hacsak nem mondják, hogy jogosulatlan a nyugdíjam, mert egyetemre jártam, és az új szelek szerint ez nem érvényes.
H2SO4 A timföld átka 2010.10.04 21:45:00
Az alumínium nagyobb barátja az embernek, mint a kutya. Gondoljunk csak a sok könnyű szerkezetre, a pehelykönnyű biciklikre, olyan tuti ötvözetekre, mint a repülőgépeknél használt duralumínium. Fájdalom, az alumínium nem terem meg a szántóföldeken és alumíniumbányákban sem…..
Praxis Nem akartak altatni 2010.07.21 06:00:00
Tisztelt Praxis Blog!   Az én kórházi történeteimmel 2 végletet szeretnék bemutatni.   2006. június 6-án - vesztemre - betonpályán kosaraztam. Egy ziccerből visszaérkezve megcsúszott a lábam (poros volt a beton) és magam alá gyűrtem a lábamat és teljes súlyommal…..
bunkobill 2010.07.21 10:29:42
@Káin: Hála istennek nem kellet eddig még sűrűn előfordulni ilyen intézményekben, de ebben az esetben a magánklinika javára billen a mérleg nyelve.
 Egyik olvasónk egy olyan megdöbbentő jelenségre hívta fel a figyelmet, amely valószínűleg nem csak az ő közvetlen környezetében zavaró, hanem az ország számos pontján megfigyelhető. A lakásépítések száma ugyan csökken, de ahol elkészülnek a projektek, ott előbb a…..
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
Pokolgép: Kegyetlen asszony (1983) Tán még a huszonéves korosztály képviselői között is akadnak olyanok, akik a H40, a Szvetter, vagy a Testcselpuszi zenekarok neveinek hallatán nosztalgikus könnyekben törnek ki. Ám volt idő, mikor bizarrabb formációk is megfordultak a Ki Mit Tud…..
A Negyedik Köztársaság ismét akcióba lépett: péntek este érdekes dolgok jelentek meg több székesfehérvári üzletközpont, hipermarket, drogéria polcain. A Boltbalopás névre keresztelt akció a lopás fordítottja: nem kiviszel, hanem beviszel az üzletbe bizonyos dolgokat.…..
Már túl azon az egyszerű tényen, hogy nem kellenek hozzá csillió-trillió dolláros kutatás-fejlesztési beruházások, hasonlóan költséges tesztelés és évekig húzódó hatósági engedélyeztetés. Hát leginkább azért, mert hülye mindig akad, aki megveszi (ezek száma…..
autózz! Hátra is kéne nézni! 2009.10.25 12:15:00
Talán akad egy-két rendszeres olvasó, akinek feltűnt, hogy az elmúlt két napban hiába várta a friss és ropogós posztokat, csak nem jött semmi új. Most még csak balhé sem volt székesfővárosunk szívében, ahonnan el lehetett volna vinni három napra, vagy ilyesmi. Kalandosra…..
A bloghu mostantól kezdve alkalmat kínál arra, hogy bizonyos szavak használatát ne engedélyezzük, úgyhogy én most élek ezzel a lehetőséggel. A továbbiakban a következő szavak tiltottak itt a hángörienidioccon:1. Lenyilatkozta - na, ez az a szó, amit ha meghallok, vagy…..
bunkobill 2009.10.18 10:52:18
@TaTa86.: Egykori tanáraim szerint a diff.számítás (no nem a parc. diff. egyenletek), olyan mint a tubusból kinyomni a fogkrémet, az integrálszámítás pedog olyan mintha vissza akarnánk nyomni.
Ha valaki kereskedelmi csatornához áll dolgozni, akkor a véleményét adja le a ruhatárban, vagy a csatorna sajtósánál. A hétvége legjobb mondatát a Borsonline-ben olvastuk, persze nem tudni, hogy tényleg Pachmann ilyen huncut, kikacsintós mókamester, vagy csak a Bors…..
Megvan a smiley face kráter a Marson a Watchmen-ből? Azt a jelenetet Dr. Manhattannel és Silk Spectre-el eredetileg a Holdra szánta Alan Moore, de közben a NASA közzé tette a marsi Galle kráterről készült felvételt, ami kísértetiesen emlékeztetett a képregény likonjának számító…..
A CIB Bank új vezetése elköszönt a Hat reklámügynökségtől, akiktől az állatorvosos kampányuk koncepciója származik (valamint a belső tendereken az ügynökség folyamatos vetélytársától, a Publicistől is, akik egyébként szintén forgattak két dokis filmet). Sokakkal együtt a…..
Ha Gyurcsány Ferenc a visszatérésre készül, akkor mainstream problémákkal és nem marginálisokkal kell foglalkoznia. Gyurcsány Ferenc az utóbbi hetekben határozottan pozícionálta magát. Hosszú idő után először jelent meg a nyilvánosság előtt a meleg felvonuláson és most a…..