Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hekuba2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Verebes ég 2009.08.31 14:01:00
 - Tisztelettel köszöntöm Császár Albert belgyógyászt, főorvost és a magas vérnyomásról óhajtunk beszélgetni, illetve én kérdezek...- Bocsánat, velem egészen biztosan nem, én Lattmann Tamás vagyok, nemzetközi jogász.  és így tovább, a 20. születésnapját…..
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..
hekuba2 2009.08.27 22:26:40
@sanyix:

Igen!!!! AZ Óbudai krémes! Sajnos csak hétvégén van, akkor is csak délelőtt, délutánra már nem marad.
Az ember, aki kimondta helyettünk, az öröklétbe ment. Sokan kísértük, s bár nem láttam a fejekbe, mintha mindenki önmaga félmúltjának temetésére érkezett volna. Meghalt a dal, a hetvenes évek szűrt levegőjének krónikása a történelembe távozott. Az örök barát maradt. És…..
Persze, hogy nálunk, és persze hogy kormányzati szinten... Aki azt hitte, hogy Vadai a nagy világutazó, az nagyot tévedett. Az igazi kalandorok a Környezetvédelmi Minisztériumban ülnek. Illetve dehogy ülnek, egyfolytában úton vannak, az év első négy(!!) hónapjában 226 (!!)…..
Az [origo] volt olyan tökös és megkérdezte az összes minisztériumot, hogy a válság kezdete óta mennyi plusz juttatatást adtak a minisztériumi alkalmazottaknak? A Bajnai Gordon vezette Gazdasági Minisztériumról derült ki először (Extra kajajegy Bajnaitól), hogy több alkalommal…..
hekuba2 2009.08.24 12:42:25
@mindenbe belekotyogok:
Virág elvtárs: Visszasírnak még maguk engem!
Pelikán: Hát erre azért nem mernék megesküdni.