Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arschloch

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
Arschloch 2012.10.20 19:12:06
Na ez a műsor is hatalmas bukás lesz a tv2-nek, az tuti! Még egy jó licenszet is képesek ennyire LQrni.
Annyira mű/mesterkélt az egész.
Az is pl. mikor veszi a kamera, hogy na most tudja meg a versenyző, hogy bekerült... Ki veszi ezt be??? Biztos nem tudja még, hiszen már ott veszi 5 kamera...
Aztán amikor ugyanúgy vonulnak befelé a hozzátartozókkal.
Meg az is, hogy csupa ismert ember szerepel benne. Egy vicc.

A zsűrit nem is értem hogy válogatták össze.

Somló: teljes mellényúlás, csőd, alkalmatlan ebbe a műsorba. Nem szórakoztató, nem vicces, alig szólal meg, jobbára csak akkor fordul meg, ha már a többiek is. Jól írták itt előttem azt is, ahogy kérődzik a rágóval. Értelmes megnyilvánulása nincs. Ilyen embert iderakni??? Halló, mr/ms "produkciós managger"?! Volt előtte bármiféle casting? Nagyon kétlem...

Caramel: ő minek is van itt? mert roma? vagy mert megnyert egy megasz@rt? vagy mert jól tud vinnyogni/nyivákolni? Mert előszeretettel fordul meg az ilyenekre... Értem én, hogy ő momentán egy népszerű előadó (sajnos), de attól még hallgathatatlan marad amit csinál, hiába tehetséges.

Malek: erőltetetten nevetgél, biztos sok embert irritál vele.

Mező: mért nem öltöztetik fel ezt a csávót? Hányok a sok tetoválásától már! Ezen kívül bármilyen eltalált fél hang után már képes megnyomni a gombot (akarom mondani ráb@szni). Utána meg ódákat zeng és el van ájulva bármilyen foshulladék előadártól...

Szóval összességében a zsűri katasztrófa. Szinte mindig megfordul mind a 4. Minek?? Nehogy azt mondják már, hogy mert mindig mindegyiknek kell... Semmi értelme így.
Aztán mikor odáig vannak olyan teljesen nyilvánvalóan hamis produkcióktól, mint az ikrek. Ezt még beveszi valaki, hogy biztos nem is azért kerültek be, mert jujdejó ikrek, és az milyen érdekes már??? U.ez az anya-fia páros. Mindkettő totál gyenge, mégis berakják, mert balga módon azt hiszik, hogy ettől a bulvár marhaságtól lesz érdekes a műsor. Ugyan már. No és persze egyből megjelenik alul mindig, hogy xy holnap reggel nyilatkozik a mokkában v mi a faxban... NEM fogunk odakapcsolni ezek miatt!
Sőt az egész trágya műsorra sem fogunk.
Az X is mű és mesterkélt, de még most a 3. széria is sokkalta nézhetőbb, mint ez a hulladék, amit a tv2 összerakott.
A műsorvezető is jellegtelen, mintha nem is lenne ott. Ördög Nóri sokkal profibban nyomja. (biztos őt is utálják sokan, mert pl. ordibál), de akkor is sokkal profibb, és nem jellegtelen.

Sokkal többet vártam volna a Voice-tól.
Így garantált bukta kedves tvmínusz2.
Mostanában sokat foglalkoztunk a magyar fiatalok kivándorlásának témájával - lássuk, milyen az, amikor valaki tényleg úgy dönt 2012-ben, hogy nekivág, ám nem a megszokott London-Berlin tengelyen vadászik letelepedésre. Ambrus Vilmos írása a munkavállalási lehetőségekről…..
Arschloch 2012.06.24 21:14:24
@tucano: Ezt hogy érted? Portugáliában is van parlagfű? Én úgy tudtam, hogy Magyarországon van a legnagyobb gócpontja itt Európában.
Nem valami másra (is) vagy allergiás esetleg?
Nem felel meg az Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés szabályainak a Bebe and The Change Fans will be Friends című száma, így az MTVA és a Magyar Televízió Zrt. kizárja a dalt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjéből - áll közleményükben. A versenyt szervező…..
Sajnos életem folyamán rengeteg negatív tapasztalatot szereztem az egészségüggyel kapcsolatban. Az egyik 'kedvencem': 5 éves koromban előjött az epilepszia, és az orvos közölte édesanyámmal, hogy szimulálok, engem felpofozott, és üvöltött velem, hogy "Fejezd be a hazudozást…..
Arschloch 2010.10.16 15:41:29
Pénteken este a Tv2 nagy levegőt vett, és megpróbálja mégiscsak sikerre vinni a Megasztárt. Hétköznap este a Barátok közttel száll szembe, majd a Helyszínelőket kell legyőznie, a nézettségi verseny részeredményét szombaton délelőtt már tudni lehet majd, de teljes, átfogó…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
Arschloch 2010.08.30 21:36:17
@Lotyó Bridzsida:
Én nem néztem a táncikálós műsorokat, mert csak a zene érdekel. Gondolom azt is meg lehet totál szarul vágni. De amit most az RTL művelt ezzel az x-faktorral, azt egyszerűen nézni nem bírtam, annyira idegesített. Megasztár még mindig sokkalta nézhetőbb, akármennyire is 5. széria és nem készen megvett külföldi licensz... Persze lehet, hogy majd később jobb lesz még az X, csak addig nem fogom nézni :P
Talán, ha külön időpontban lennének, akkor adnék még neki egy utolsó esélyt :)
Hát úgy, hogy a szemétbe vágja a zsír új botmixert, egyébként teljes joggal. Mindig érdekes, hogy egy hazai közegből régen kiszakadt ember milyennek látja az itteni életet. Ismerjék meg Vető Istvánt, aki nem szokta meg, hogy ártatlan helyzetben kukoricázzanak vele. István az…..