Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pukkandúr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
pukkandúr 2009.08.20 14:20:36
Szerintem aki a focit szereti annak oly mindegy, hogy épp a konkurens csatornákon milyen ótvaros böszme sorozat vagy ezeréves agyonjátszott film megy.
A körítés meg minden esetben fertelmes.
Az állami tv showműsora borzadályos, eröltetett volt minden egyes nagytorna előtt/alatt/után.(A női "(NEM)szakkomentátorok" okoskodása meg émelyítő. Az rtl se sokkal jobb, ott az a hír ha egy sztár nemi szerve kivillan egy félresikerűlt fejes után, vagy épp Beckham rákacsinotott valakire. Akkor rohanni kell meginterjuholni!Mondanom se kell mekkora hányinger.Aki nézi a forma1-et az már megszokhatta. A tv2 meg tele van univerzális műsorvezetőkkel akik mindenhez értenek: táskanyitogatásos játék, sportközvetítés, szilveszteri műsorban énekeléses szereplés...szánalom . Ám: ha valaki minderre nem kiváncsi, csak akkor kapcsolja be a tv-t ha már megy a meccs. Ha a kommentár meg zavarja akkor vegye le a hangot. Mondjuk az is undormányos, hogy a tv-s közvetítésekre csak akkor csapnak le, ha nagy jövedelmet várnak tőle. És főleg olyan csatornák amelyek egy 10milliós országban csupán 600 háztartásban elérhetők. Én azért nem rendelek meg digibigit hogy egy év múlva felhagyjanak az egésszel. Még egy ilyen közepesen unalmas meccs is nagyobb mértékben hozzájárul a szellemi fejlődésünkhöz, mint a barátok közt vagy a jóban rosszban aktuális epizódja. Aki meg nem szereti a focit az örüljön magának és nézze az elkorcsosúlt üzleti szféra termékeit.