Regisztráció Blogot indítok
Adatok
That'sMyBike

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meztelen csajok Bikini Bridges 2014.01.10 08:40:23
..
That'sMyBike 2014.01.10 19:12:26
Győr, 2013. november 4. – A teljes egészében Győrben készült Audi A3 Limousine első magyar vásárlója átvette autóját az Audi Hungariánál. Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató és Radnóti Zoltán, a Porsche Győr igazgatója a mai napon adták át Tóth…..
That'sMyBike 2013.11.05 00:58:19
New York-i utcáit járva máig érezhető egyes üzletek, kirakatok stílusában az Európa különböző területeiről érkező bevándorlók sokszínűsége, hagyatékuk azonban lassan eltűnik a városból. Az utóbbi években olyan ikonikus üzletek, étkezdék zártak be végleg New…..
Tiltakozunk az ellen, hogy az Országgyűlés több tízezer alkotó és előadó (zenész, író, filmes, képzőművész) zsebéből akarja jogos jövedelmének 25%-át kihúzni. Továbbá a jogdíjainkból saját döntésünk alapján kulturális támogatási célra szánt összegeket is az…..
That'sMyBike 2013.10.04 21:15:55
Na, már megint irány Dánia, a Tannistest. Igen, Csikós már ilyen rég zsűritag, és mint ilyennek, lehetősége van elugrani az Tannisbyben tartott nagy összeröffenésre, ahol a sok jury member körberöfögheti az Év Autója- jelölt járműveket. Sőt, ki is próbálhatja. Tavaly…..
Ezen a héten az Omnibusz blogon kizárólag elektromos hajtású buszokkal foglalkozunk. Az első posztunk egy trolibuszról szól, ami korlátozottan, de képes önjáró üzemre is. Megnéztük az új Ikarus trolit, ami sokkal nemzetibb mint a Rába terméke és sok tekintetben veri a…..
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
That'sMyBike 2013.08.21 00:46:46
..
That'sMyBike 2013.08.19 20:22:33
Nem tudom, melyik igazából a nagyobb dolog. A) végigvezetni egy bármit, mondjuk akár a fiam összecsukható rollerét Lord March kastélya előtt, bő 50 ezer lelkesen fotózó és videózó néző sorfala között (óvatos becslés, hiszen kb. 200 ezren voltak idén a Festival of Speeden,…..
A Tv2 nem spórol az őszi műsorrendre, és egy rakás új és visszatérő műsorral jelentkezik majd az anyacsatornán és a Super Tv2-n is. Kell is a saját gyártás és a show, mert a Tények sikere (elveri az RTL Híradóját mostanában) mellett nemigen tudnak olyan műsort felmutatni, ami…..
Még röpke balatoni kiruccanásom előtt felröppent a hír, hogy új magyar légitársaság bontogatja a szárnyait Sólyom néven. Most hagyjuk, hogy az üzleti terve totálisan irreális, hagyjuk, hogy egy lepukkant vidéki házikó a székhelye egy olyan vállalkozásnak, amely a világ egyik…..
Ez sem vicc. ByeAlex tette ki nemrég a Facebookra. ..
That'sMyBike 2013.06.26 23:01:57
Achtung, Sie kommen! Aki meglátta, rávágta, hogy ez olyan Bud Spencernek való motor. Hát igen, a Különben dühbe jövünk jelenetei mélyen belénk ivódtak, így az sem számít, hogy a filmben nem Suzuki Van Van 125 volt, hanem egy Moto Zodiaco Tuareg 223-2 – elég messze van…..
Kilencvenes évek rulez! De jók is voltak kéthetente azok a csütörtök esték, amikor a Szomszédok után még Sándor is osztotta az észt. Íme a legelső Friderikusz Show adása, amiben Klapka György nem csak beszél  soha meg nem jelent  készülő nagylemezéről, hanem dalra is…..
Miközben Európa a második világháború szörnyűségeit élte, New York felhőkarcolói között zavartalanul teltek a napok. Charles W. Cushman 1938 és 1969 között sok felé járt, hogy fényképezőgépével életképeken örökítse meg egyes helyek hangulatát az utókornak. Munkái…..
That'sMyBike 2013.06.06 19:31:42
A veszett nagy lovacskázás után csupán minimalista, csípőbillegetős lötyögés lett Psy új klipjének főszereplője, amiben a koreai popsztár azt énekli, hogy ő egy Mother Fucker Father Gentleman. Persze ezt is lehet utánozni, a diszkókban simán lehet lezseren segget rázni, de…..
548 óra New York Anno 70-es évek 2013.03.30 08:55:44
Rossz közbiztonság, piszkos utcák, magára hagyott épületek, riasztó szemétkupacok, gondozatlan közterületek  – az 1970-es évek New York-jának jellemzői. Az utóbbi negyven évben mindez javarészt eltűnt, és a várost manapság sokkal hízelgőbb jelzőkkel szokás illetni. A…..
A huszadik század első felének munkakörülményei mellett egy több száz méter magas felhőkarcoló építőmunkásának lenni bátor és veszélyes feladat volt, amiért a mai napig csodálattal tekintünk arra az időszakra, New York építészetének legjelentősebb éveire.   A GE…..
Január 9-én szerdán délelőtt a szaúd-arábiai Dawadmy településen lefejezték a sri lankai Rizana Nafeek-ot. A nőt 2007-ben azt követően ítélték halálra, hogy az igazságszolgáltatás bűnösnek találta egy újszülött meggyilkolásában. A vád szerint a nő 2005-ben megfojtott…..
Puzsér: Ezek tényleg azt képzelik, hogy elhisszük, hogy Oszama bin Ladent az amerikaiak ölték meg?! Egyrészt mi az, hogy agyonlövik? Miféle jogállam jár el így? Ez inkább Al Capone módszereire emlékeztet. Bíróság elé illett volna állítani, és nyilván ugyanaz lett volna a…..