Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Szetyi-

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életemben nem ettem még korábban Margeritha pizzát, mert úgy voltam vele, hogy ha már eszem pizzát, akkor azon legyen is valami extra, ne fapadosan egyem. Múltkor azonban megkívántam egyet a hűtőpultból és Dr Oetkereset már nem veszek (rohadt vékony és aránytalanul drága is)…..
-Szetyi- 2011.06.15 15:32:19
@ateszka1: Én is feltuningolom a mirelit pizzát :D Van Tesco Value-s mirelit pizza(értelem szerűen) a Tesco-ba, olcsó, és ha rápakolsz dolgokat(kukorica,sonka,fűszer, meg ami kell) akkor nagyon jó tud lenni
nejlon A legnagyobb faépítmény 2011.05.18 08:15:00
A spanyoloknál, Sevillában épült ez a világ legnagyobb fából készült építménye. Az ára is nagy volt kb. 90 millió euró. Nagyobb mint Noé bárkája volt...                              ..
Fel a szemüvegeket, térhatás powa! Bence küldte: Egy nap haverommal voltunk az Interspar-ban és egy durva Painkiller borítót vettünk észre amit muszáj volt elküldenünk neked. UI: Nem hittem volna, hogy a szatíra ennyire nem érthető, de természetesen ez csak egy nyomdai hiba...
-Szetyi- 2010.09.20 17:57:40
@attttti: Attól függ hogy az Attila becenevét, ami Atti két T-vel, vagy azt akarod írni, hogy Ati, szándékosan egy T-vel..
@Bdup: Ismered a "multipost" jelentését? Büszke lehetsz magadra, hogy a legjobb jegyed 4-es... Nekem az átlagom 4,6 és képzeld! Én sem nagyvárosi vagyok...
@Kozik: Jól irta miki11, ő felhívta a figyelmet arra hogy az Painkiller és nem Paintkiller, ahogy a sok szerencsétlen ember irja.
-Szetyi- 2010.09.21 17:11:43
@Bdup: És, mivan ha középiskola? Ennyi erővel mondhatnám hogy alsóba 3-szor voltam kitűnő meg 1szer volt 2db 4-esem... -.-
-Szetyi- 2010.09.22 15:13:24
@MTigress: Tudod a nyomtatást úgy csinálják, hogy minden színt külön nyomtatnak rá... ezért van piros színben az elcsúszott része...
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.14 22:00:47
Ahogy észrevehettétek, kevesebb a bejegyzés, mint a megszokott. Ennek egy épkézláb oka van: költözöm. Remélem nagyon érzékelhetően nem fogja befolyásolni a blog működését, de sajnos az is benne lesz a pakliban, hogy nem lesz egy jó ideig internetem sem. Persze azért megoldom…..
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
-Szetyi- 2009.12.25 09:09:51
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.24 21:46:43
Az állapotjelző még mindig defekt, úgyhogy ki is veszem addig, amíg nem jön rendbe.Már megvan az új alany, amely valami bődületesen gagyi :P Ezt az olyan játékok közé sorolnám, amelyek már maguktól is megevettetik a játékost, persze akaratlanul. Az ilyet mindig szeretem, mert így…..
Attila készített egy remek kis hülyeséget. Az orbitális gumibotot kicsit átvariálta. Érdemes megnézni a kis részleteket is. Nagyon jó lett, köszi! :) Szeretem az ilyen baromságokat.Istenem, de kedvet kaptam megint ehhez a játékhoz  ..