Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsomes

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Steve Buscemi egyedi alakja a filmművészetnek. Egyéniségből (ha tetszik, szupersztárból) sok van, típusfigurából még több, de akad néhány figura, aki nehezen, vagy egyáltalán nem szuszakolható be semmiféle skatulyába, s ő közéjük tartozik. Nemigen ismerek olyan színészt,…..
Zsomes 2014.10.10 11:53:27
Kicsit furcsállom, hogy az amúgy is rövidebbre - 8 részesre - vágott utolsó évadba ennyi visszaemlékezés belefér. (Akik rendszeresen olvassák a felvezetőimet, tudhatják, hogy nem vagyok nagy barátja a flashbackeknek, mert általában helykitöltő szerepük van, ill. a…..
Kicsit olyan ez, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni. Ahhoz képest, hogy heteket ülök (ülünk) egy-egy Masters of Sex feliraton, a ma reggel megjelent Gengszterkorzó évadnyitóval már el is készültünk Yaxley kollégával. Hiába, no, ötödik éve dolgozunk már rajta, ez a rutin! Az…..
Zsomes 2014.09.09 16:34:09
Lehet azon vitatkozni, hogy milyen évadon vagyunk túl. Volt, aki számára lapos volt, "nem történt semmi", akadt, aki kifejezetten hangulatosnak nevezte, és visszagondolva én magam is írogattam jót is, rosszat is a negyedik szériáról. Gyp Rosetti súlyos örökséget hagyott maga után:…..