Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melós

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkahelyi (T)error Durr, egy pofon 2010.02.03 06:00:00
Kedves Despota!  Körülbelül fél éve sikerült elhelyezkednem egy cégnél. Nevet nem írok, mert nem szeretnék gondot sem nektek, sem magamnak. Már közel három éve nem volt munkám, ezért nem nagyon válogattam, örültem, hogy akadt valami.  Mindenkivel hamar sikerült…..
Amilyen menő volt egy időben "adót optimalizálni", okoskodni, annyira lett mostanában mindenki büszke arra, mennyi adót fizet. Kedvelt érvelés a "meg lehet nézni a fizetési lapomat, nem ám minimálbér", "el kéne menni dolgozni oszt akkor lehet pofázni"…..
melós 2009.12.11 09:05:53
@tom sailor: Sajnos igazad van.Én eddig is
úgy voltam vele hogy semmi esélyem nincs a mocskos kapitalista (kizsákmányoló, kizsigerelő) rendszer melett nyugdíjra.Csak az öröklés melett voltam.De ha megnézed a válság is erről szól .
Az adófizető csóró állanpolgrok fizetik a csúcsbankárok bónuszait is.Hidd el a felső 10000 nagyon jól fog élni.
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
melós 2009.11.27 23:09:32
@Kulics: Elismerem hogy nagyon sok rosszat kapnak a tisztességesen dolgozó ellenőrök(sajnos egyre kevesebben vannak), de azért mert engem piszkálnak nem fogok másokat szívatni.Ez aszt jellenti hogy ha otthon felidegesítenek, akkor a munkahelyemen nem verem meg a vásárlókat. A bkv nevű cégből hiányzik a kereskedelmi szemlélet.Szörnyű látni hogy a bkv sofőr párnát kénytelen rakni az ülésre mert már szétszakadt az ő széke is.
És erről a bkv vezetői tehetnek.
Amit Molab elküldött nekünk, alapvetően egy nyílt levél Dr. Draskovics Tibornak, ami ha nem érdekelhetne másokat is, ki sem tettem volna, de érdekes kérdést vet fel egy autófeltörés utáni helyszínelés és nyomozás kapcsán. Vajon mennyire elfogadható az, hogy ha valami miatt…..