Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babin

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb magyar siker a nemzetközi divat világában. Ezúttal a 17 éves Palvin Barbaráról közölnek egy igencsak hosszú fotósorozatot a Jalouse magazin júniusi számában. A fotós Paul Schimdt, a stylist Anne Sophie Thomas volt.Hogy tetszik?..
babin 2010.06.01 15:12:12
Hát mi ilyet eddig csak serdületlen kiskutyáktól láttunk. Vagy ez a fajta bolondos viselkedés gyakori a macskáknál is?..
A bicikli.tlap.hu link gyűjtemény mellé összedobtam a webaruhaz.tlap.hu oldalt is. Lehet böngészgetni a webáruházakat, webshopokat, online üzleteket, természetesen nem csak kerékpár kategóriában. A gondolatokat meg lehet vitatni a fórumon.Igen jól halad a tlap project, szerintem a…..
Itt vannak a lányok, akik a Louis Vuitton őszi/téli kollekcióját mutatták be a párizsi kifutón. Mindannyian smink nélkül. Egészen ijesztő élmény kinagyítva megnézegetni őket (tisztelet a kivételnek).Szóval, aki szeretne egy kicsit borzongani, az kattintson a képre... és utána…..
Subba Chatroulette 2010.02.03 09:00:00
A chatroulette.com egy olyan webkamera alapú chatoldal, ahol random dobnak össze különböző juzereket a Föld bármely pontjáról, amiből gyakran adódnak érdekes szituk. Az alap, hogy a formák fele csöcsöt akar, de mi van ha összeeresztünk négy négert egy skinheaddel? Galéria…..
"Testvérek jóban, rosszban, kézenfogva! Illetve mancson"- írta Viklix a patkánykölykökről...
Tavaly karácsonykor a Cukiság és a YouTube kedvence a Népszigeti Kutyaiskola karácsonyi videója volt, amiben a kutyasuli boldog és lelkes tanulói fát díszítettek és csomagokkal bohóckodtak. A film megosztotta olvasóinkat: voltak akik szerint a kutyák boldogan tanulnak és mutatják be…..
"Nem tudom, átmegy-e ez a kép cukiszűrőtökön (mert annyira elbújt rajta a lényeg), de nekem az elmúlt két hét fénypontja" - kezdte levelét Anna még márciusban. Az első képet elnézve átmenetileg ugyan fönnakadt a szűrönkön, de végül egy kis nagyítást eszközölve…..
Köszönjük a csodálatos kompozíciókat, melyeket a címlapképversenyre beküldtetek. A sör ígérete szemmel láthatólag a lustábbak fantáziáját is megmozgatta. Kérjük most már ne küldjetek több képet. Hamarosan összeül a zsűri és kihirdeti az eredményt!..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
  A Folyékony Kenyér nem titkolt célja, hogy kilépjen a sörrel kapcsolatos állandósult közhelyek világából, és tekerjen egyet a megszokott hozzáállásokon, illetve agyonhallgassa a szokásos jópofa bunkóságokat. Az eleve nyilvánvaló volt, hogy nem egy meccsnézés közben…..