Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teljesenertelmetlen (törölt)

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon nehezen hihető, hogy a most következő színes fotók nem pár napja és nem egy filmforgatás alkalmával készültek, pedig Szergej Mihajlovics Prokudin-Gorskii (1863–1944) az Orosz Birodalom és II. Miklós cár támogatásával 1909 és 1912 között készítette el őket egy…..
Az az érzésem, hogy LMP egyre inkább a késő MDF-re hasonlít. Legalábbis ott láttunk hasonló jelöltállítási és kopogtatógyűjtési nehézségeket.  Persze, ha az LMP-nek fél éve még 10 aktivistája volt a második legnagyobb fővárosi kerületben, akkor nehéz ott 16 jó helyi…..
Az LMP hivatalos Facebook oldala úgy próbálja az ajánlószelvények leadására buzdítani a felhasználókat, hogy készítettek egy eseményt "Az LMP-nek adom az ajánlószelvényemet" címmel. Az egy dolog, hogy az esemény nevű Facebook intézménybe próbálják beszuszakolni az…..
Olvasónk melankolikus hangulatú leveléből kiderül, mit érez a fizetési nehézségekkel küzdő adós.Csak élni szerettünk volna. Nem fényűzésben. Csak élni. Hitelt vettünk fel. A másikat azért, mert az előzőn akartunk enyhíteni. Ment is a dolog egy darabig.A gond az, hogy…..
Kóczián Péter Orbán és Mucsa 2010.08.03 11:38:00
  Van valami végtelenül szánalmas abban, ahogyan Orbán Viktor játszani tud a magyar értelmiséggel. Orbán Viktor szerintem folyamatosan magában röhög, amikor olyan ügyekben provokál vitát, amelyekben a magyar értelmiség teljesen tájékozatlan, s ezt a tájékozatlanságot…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.08.03 13:02:01
@.ılı.ılı.: "a konfrontációtól gyáván menekülő ember, aki az egyenes beszédet ma már csak hírből ismeri."

Az IMF hazazavarása után ez elég hülyén hangzik! :))))))

Szánalmas.
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.08.03 13:13:45
@.ılı.ılı.: Ez nem kudarc volt, hanem egy baromi fontos és tudatos lépés az önállóságunk visszaszerzése érdekében. Ha nekünk bejön, a lengyelek azonnal követnek minket, és beindulhat egy olyan láncreakció, ami lebontja az IMF semmivel sem indokolható befolyását.
Vagy szerinted normális, hogy néhány bankár a világ másik végéről mondja meg, hogy a magyar parlament milyen törvényeket hozzon vagy ne hozzon Mo-on?
  „Minnél inkább a víz alá akarnak nyomnyi minket A tömeget, akik önként egy nemes cél érdekében szövetkeztünk! Kitartunk a végsőkig a tűzijáták ez évi lemondása mellett!...” (Facebook-komment)   Kemény leszek és népszerűtlen: a tűzijáték…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.07.01 22:28:02
@Google: ezek szerint majd véletlenszerűen szerveződő internetes csoportok fogják megmondani, hogy mi történjen?!?!?
Azt úgy hívják, hogy anarchia.
Én szabályzott demokráciában szeretnék élni, ha lehet.
  Lengyelországban jártam néhány napja, és éppen a bemutatandó Biszku-film járt a fejemben, amikor lengyel házigazdámhoz fordultam: mi újság Jaruzelskivel, él még az öreg? Él bizony, közölte Radoslaw, egy pillanat múlva pedig hozzátette, X utca és Y házszám alatt lehet…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.06.17 08:43:23
@ati41: Ugye akkor azt sem tartod etikusnak, hogy a zsidók máig vadásszák az aggastyán nácikat?
Sena Dagadu énekesnő a legismertebb Magyarországon élő ghánai. Az Irie Maffia díváját kérdeztük szülőhazájáról, az ott élő népekről, nyelvekről és arról, milyen a fociláz a nyugat-afrikai országban. Az énekesnővel a zenéről, éneklésről, egyéb projektjeiról szóló…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.06.13 13:30:11
„Hiszem, hogy Orbán elmondta az őszödi beszédét. Nem színes, nem felháborító, de lényegét tekintve ugyanaz. Választói nem ezt, és a rájuk váró megszorítást várták tőle.” – írja a mai Népszabadságban Lengyel László.  Később így folytatja: „A…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.06.13 00:10:33
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.06.12 09:29:17
@Szimba: Neked is ajánlanám figyelmedbe a Nature cikket. Az is tudománytalan, mi?
Szentesi Zöldi László azt bírta írni a Magyar Hírlapban egy jó kis Népszava ekézés kapcsán, hogy Orbán huszonkilenc pontját Európában zajosan ünnepelték. Valóban? Nekem valahogy más jött le a HVG tegnapi összeállításából: A Financial Times arról írt az intézkedések…..
Vastagbőr Orbánék akcióterve 2010.06.08 14:55:00
Orbán Viktor nagyon tökösen beszélt a Parlamentben, mikor ismertette a napokban kidolgozott gazdasági akciótervet. Szimpatikus! A kormány az új gazdaság és felelősségvállalás megalapozása jegyében bankadó bevezetését kezdeményezi, tárgyalásokat indítanak a közüzemi díjak…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.06.08 21:50:17
@.Pierre Bezuhov.:
@ColT:
Óriási tévedés: van pár diplomám, van pár nyelvvizsgám, és 14 éve dolgozom alkalmazottként ugyanannál a cégnél, adózott jövedelemmel.

A saját tehetségtelenségeteket ne próbáljátok másra kenni.
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.06.08 21:57:46
@csernaja obca: Te egy nagyon vicces proli vagy! :)
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.06.08 22:14:24
@.Pierre Bezuhov.: :) Ha neked ennyi jött át a 29 pontból, akkor tényleg sík hülye vagy! :) Még jó, hogy nem keresel többet a minimálbérnél.
Bemutatkozik egy újabb becsületes ember az értékalapú közösségből: Wieszt János "1954-ben születtem Budapesten. Feleségemmel 1986 óta élünk a kerületben, a Bartók Béla úton. Két gyermekem van, mindketten közgazdászok. Én villamosmérnöki végzettségem mellé először…..
A Family Stuff című sorozat két kínai fotós munkájának gyümölcse. Huang Qingjun és My Hongjie több éves országjárás során állítottak emléket az ezredforduló kínai családjainak, illetve annak a szociális és gazdasági helyzetnek, amely az alsó rétegek életmódját…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.05.04 06:53:48
@kapitalista: egy fogyasztói társadalomban a kezdetektől úgy vagy nevelve, hogy a boldogság alapja az összehordott fém és műanyag tárgyak mennyisége. És egy világító dobozból mondják meg neked, hogy legközelebb mit kell összehordanod még a kupac tetejére. És akkor biztosan boldog leszel...
Persze kidugni a fejedet az akólból sokkal macerásabb. De jópáran már megtették...
Bár sejtem, hogy a többség szerint lényegtelen kukacoskodás, szerintem viszont sokat elmond a magyar média állapotáról, hogy mindenhol* – még a Fidesz elnökének honlapján is - ugyanaz a mai hír: Sólyom László felkérte Orbán Viktort kormányalakításra. Pedig nem, nem kérte…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.28 23:19:32
@gitáros:
OV nem azt állította, hogy az egész ország szavazott rájuk, hanem hogy az ország 3/3-ból áll, és nekik az egész országot kell vezetniük.

Kicsit se zavarjanak a tények.
Ki nem emlékezne arra, amikor Sir Oliver Yolland az iránt érdeklődött Mr. Wilkietől, hogy „- Van valami amit maga nem tud megszerezni? Wilkie gondolkodott. - Nincs - felelte azután egyszerűen. - Tudna például egy hadsereget szerezni? A kövér mosolyogva legyintett. - Gyerekség.…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.28 15:52:42
@m_and_m: igen, nekem is derengett valami, hogy kölcsönösen sakkban tartották egymást...

Komolyan nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek!?
Alig négy napja írtam itt az LMP népszerűségéről, azzal a kérdéssel: miért szavaznak százezrek olyan pártra, ami lehet szimpatikus, de nem tudunk róla semmit? Azóta fordult pár nagyot a világ. Az LMP 2010. április 11-e óta parlamenti párt. Miért?Az LMP önmagát elsősorban zöld…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.12 18:54:08
@Kerámia_53: Van abban valami bájos, amikor az LMP-s zsidó cigánynak vallja magát náhány százezer forintért.
És ezt a pénzt ugye az agyonszeretett cigányaik elől nyúlták le. Szép.
Ugye lehet más a politika?
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.12 20:14:36
@Elcseszett nick: szerintem fehér holló vagy
A szocik egész kampány alatt arról hazudoztak, hogy az LMP a Fidesz seggéből bújt ki, most meg elkezdtek udvarolni az LMP-nek.Budapesten 13 választókerületben megverheti az LMP a Fideszt, ha az MSZP visszalépteti jelöltjét. Miért nem akarjuk bármely párt kétharmadát? Egy erős…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.12 20:03:51
@lorantka_a_gall: Várjuk ki a végét! Hosszú ez a két hét. A legtisztább az lenne, ha senki nem lépne vissza, hanem vállalná a megmérettetést, és meghagynák a választópolgároknak a 3 lehetőséget mindenhol.
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.12 10:09:57
@Idet: Meg akarták nézni, mire adták a zsét...
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.12 10:37:19
@Alikam: Na vajon kik ők?
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.11 09:01:56
@is: Azt hittem, az orrodnál azért tovább látsz. Tipikus tüneti kezelés.
A szélsőségeket a megoldatlan gazdasági és szociális problémák gerjesztik. A szoclib rezsim erre még rátett egy lapáttal, mert nem csak nem oldotta meg ezeket a problémákat, de még beszélni sem lehetett róluk, ami tovább fokozta a bajt.
Az általad leírt elhatárolósdi a szoclib mantra egyik legnevetségesebb eleme. A lényegre kellene koncentrálni: munkanélküliség csökkentése, közbiztonság javítása, cigányok integrációja oktatás és munka alapon. Ha ezeket megoldotta volna a szoclib rezsim az elmúlt 8 évben, ma nem lenne jobbik.
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.08 23:04:20
@Viharzóna: Te követed a fejleményeket vagy csak mantrázol? :)
Kicsit le vagy maradva! :) :) :)
Megint tökönszúrtátok magatokat! :) :) :)
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.08 23:07:15
@H@mster: Ez kemény! :)
Nincs jó napjuk a fiúknak.

Szerintem ha nem borít a kuruc, minden maradt volna a régiben. Így OV kénytelen volt kiadni a megfelelő utasításokat. Vona és bandája még hátra van, de ami késik, nem múlik. Kár volt rángatni az oroszlán bajszát.
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.08 17:33:23
@is: Az, hogy ezeket férfiak is használják, pont annak a bizonyítéka, hogy a tüntetés okafogyott.
Ha egy könyvet meg egy szavazócédulát tettek volna ki, akkor te odamész, ránézel, és azt mondod: hú, milyen jó a nőknek! Igaz? Vagy mégsem?
A rúzsról, a melltartóról, a kiskosztümről és a harisnyáról nem is beszélve.
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.08 17:34:13
@AncsaT: Nagyon nem szeretnék ilyen világban élni. Remélem nem is fogok.
teljesenertelmetlen (törölt) 2010.04.08 17:43:14
@AncsaT: Óriási csúsztatás: ez a tendencia nem a kényszerhelyzetben lévőkre jellemző (őket nem is cseszteti senki azért, hogy túlélnek, ahogy tudnak), hanem a jólétbe és az unalomba belehülyült önmegvalósító nők generálják.