Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bigali

1 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Flipper Blog Kasztni javítás 2023.11.09 21:52:51
A gép külföldön üzemeltetésben volt, ezeknek a kaszniknak elég egy-két jól irányzott rúgás,máris nyílik az éle.A tulaj ideiglenesen összegányolta egy szögvassal,különösebb logika nélkül tolta bele a szögeket, csavarokat, ahogy a kezébe esett.Régi, "féligmenetes-laposcsavarhúzós" facsavar,…..
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
Bigali 2018.12.23 15:20:19
Bigali 2018.12.23 16:58:12
@Nbl: bent laktál te is a fogyatékos haverjaid között?
Már rengeteg hajviseletről olvashattatok, most viszont összegezzük Nektek azokat, amikről még nem esett szó: slicked back frizkó, asszimetrikus drop fade, pompadúr ducktail és fade hajstílus, borotvált kontúrral. A slicked back: minimum 10-12 centis hossz kell hozzá, anélkül nem…..
Még a kormányközeli média mocsarában is ritka pillanat, hogy egy magát komoly oknyomozóként definiáló tévéműsor kirakjon egy ennyire öncélú, köldöknézegetést kimaxoló kis etűdöt a Facebook-oldalára:  Az Echo TV Informátor című műsorának stábja páros lábbal szállt bele Sebestyén Balázsba, aki azon…..
Sokan kértétek már, hogy írjak biztonsági kamerás teszteket is, leginkább az olcsóbb szegmensből. Itt van tehát az egyik legközkedveltebb és legolcsóbb darab: a neves ESCam QF001. HD felbontást, távoli stream-et, kétirányú mozgatást, kétirányú hangátvitelt, helyi és távoli rögzítést, VMS-t, és még…..
Drága mulatság sporttelevíziót működtetni, derül ki a nol.hu cikkéből: egészen pontosan 5,4 milliárd forintba kerül csak 2015-ben az, hogy a köztévének egy újabb csápja nőjön be a képernyőre. Az egy hét múlva induló csatorna előkészítése javában folyik, a Népszabadság…..
Irvine, Kalifornia, 2012 áprilisa, reggel hat. A második DeTomaso Pantera rotyog el az orrom előtt, majd megjelenik mögötte egy 123-as Merci. Beáll egy 190 SL mellé. Rosszat sejtek. Az árkülönbségükből kijönne álmaim flottája, álmaim fényképezőgépével. Ha az autó…..
Budapest, 2002-2003. 29 éves vagyok. Egy súlyos szakítás után szerintem három alapvető hibát lehet elkövetni: Nem azonnal kattantam be, sőt az elbocsátó szép üzenet után még fel is lélegeztem, hogy végre nyugtom lesz egy darabig. Két hét múlva kezdtem idegeskedni, amikor…..
A Neo Fm ügyes kivéreztetése óta nem rádiózik Bochkor Gábor, pedig ő örök partnerével, Boros Lajossal ellentétben nem tervezte, hogy visszavonul. Szerződtette ugyan rövid ideig a TV2, de komolyabb feladata nem volt, pedig nem titkolta, hogy rádióműsort szívesen vezetne. A Blikk…..
Gondolkodtak már azon, hogy mi közös Magnum Ferrarijában, és Columbo Peugeot-jában? Egyik autó sem központi eleme a sorozatnak, mégis, nem keveset hozzátesznek a főszereplő karakteréhez, szimbolizálnak valamit. Ritkán kerülnek előtérbe, néha egy-egy üldözés, vagy a kocsi…..
Kíméletlenül fújt az arcunkba a metsző, viharos szél, a szemüvegünkre csapódott fel a vízszintes eső. Az a fajta idő volt, ami ellen a kabát, és a sapka sem véd. Sipossal másodpercekig ki se akartunk szállni az ólmeleg autóból, mert már onnan látszott, hogy a telefonban jónak…..
A TV2 új showműsorának második adása jóval gördülékenyebben zajlott, mint az első, kevesebb volt a baki, Friderikusz Sándor is rátalált a ritmusra, és a zsűritagok szerepe is kezd letisztázódni, Liptai Claudia a kedves, meghatódó, Lakatos Márk a bohém, Hajós András a…..
Lám, lám ... és egyesek azt mondják, hogy Matolcsy Gyuri be van havazva, mert döglődik a gazdaság, sok a tennivaló... hát nem! A jó Gyuri mindenre figyel, még arra is, hogy Schmitt Pál, illetve a volt elnökök juttatásai sarkalatos, vagyis kétharmados törvény legyen. Az egyszerű…..
Bigali 2012.06.01 22:26:57
@melchi zadok: futóbolond, a lá Kusza Szem :DDD
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
A tervezés óta botrányok kísérte autópálya két új szakaszát adták át 2010. március 31-én. A 2007-ben elkészült Érdi tető - Dunaújváros, majd a 2008-tól használható Érdi tető - M0 közötti szakaszok után egyszerre adták át az M6-os Dunaújváros - Szekszárd és a…..
Bigali 2010.04.01 11:37:37
@Yogi: bámulatos :)
szerinted az érdi emelkedő hány km hosszú, csak pld felfelé?
megsúgom, ezen a távon itt a 3 rövidebb alagutat belőtték a tájba
Bigali 2010.04.01 12:17:18
@FlybyWire: a reagálásod elég nagy baromság, somogyban semmiképp sem lett volna problémásabb, sőt, mint a tolnai lankákon.
Persze az M7 zsúfolt, meg halálút, akkor nem azt kellene végig 3 sávosra fejleszteni? Szép dolog ez az M6, olyan nyugodtan feltekerek rajta pestig, 5 percenként utol is ér valami, de van hogy 10 :)

Ja és mondom ezt úgy, hogy ugyanott lakom, ahol te.
Csak képes vagyok gondolkodni is néha.
flipper Flipperklub Budapesten !!!! 2010.03.10 00:13:00
A Budapest Pinball Map-en is látható, hogy megnyitott a főváros első flipperklubja. A belváros szívében az Astoria közelében jelenleg hét, de terveink szerint egyre több flipper áll majd a játékosok rendelkezésére. A jelenlegi kezdeti időszakban a extraball.flipperclub@gmail.com…..
flipper Frissült a flippertérkép 2010.03.03 00:18:00
Frissült a Budapest Pinball Map, néhány főváros közeli hellyel kiegészítve.  Budapest Pinball Map nagyobb térképen való megjelenítése..
Wilkinson levele pont egy perccel azután esett be a postaládámba, miután bekapcsoltam a számítógépemet és bár önmagában különösebb hírértékkel nem bíró, általános jelenségről van szó, mégis érdemesnek tartom kitenni azért, mert pont az általánosságánál fogva olyan…..
Bigali 2010.02.27 21:09:18
@CoIie: lényegtelen, hogy lehet-e vagy nem, parkolhat így is...én meg beleizélhetek a medencébe a trambulinról, igaz, a parkolós sztori bosszantóbb :)
Bigali 2010.02.27 21:17:10
@dzsekwolf: erről van itt nagyba szó
Bigali 2010.02.27 21:25:28
@dzsekwolf: tökéletesen, bár a köccsögöt remélem nem rám értetted :)
flipper Csalás és ámítás 9. 2010.01.18 16:38:00
Batman Forever (Sega) -Ha a slingshotok már párszor aktiválódtak egy nagy denevér jelenik meg a kijelzőn, amint ránk vicsorít. Húzzuk meg a ravaszt (kilövő) ekkor és 50 Millió pont lesz a jutalmunk.Lost in Space (Sega) - Ha wizard módban akarjuk elkezdeni a játékot, tartsuk lenyomva…..
flipper Flipperek illegalitásban 2009.11.09 16:51:00
Elterjedésüket és növekvő népszerűségüket követően a flipperezésnek és a flippereknek is kialakult az ellentábora. Főként a konzervatív politikusok intéztek kirohanásokat az általuk szerencsejátéknak tartott flipper ellen, ami "a gyerekek ebédpénzét veszi el 5 és…..
Bigali 2009.11.13 17:18:39
@PTR: Asszem először a flipperklub lett itt lefikázva, mint szabad véleménynyilvánítás. Kinek a pap kinek a paplan. Egyébként erre is jellemző, hogy összetartás nincs semennyi csak fika. Bár biztosan vétkes ebben mindkét oldal.

Mennyi lehet az adóbevétel éves szinten ezek a gépek után? 10-20m ? Nevetséges.
Ha nem lenne a fix adó akkor több gép működne, és a bevétel után képződő adótartalom is sokkal nagyobb lenne. Persze ezt is elkúrták, nemkicsit. Pont mint a regisztrációsadó. Többszöröse befolyhatna ésszerű rendelkezésekkel.
Nem hiszek a hibátlan 400 000 kilométert futott autóban. Sőt, nem hiszek a 200 ezresben sem. Szinte minden – saját autóinkkal foglalkozó blogposzt – kommentelői között feltűnnek a most vettem olaszban egy kilenc éves 320d-t, hibátlan és a kilenc éves B Vectrával járok…..