Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kronez

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  -Olyan sápadt meg beesett az arcod, ez már egészségtelen... nekem azért jobban tetszettél olyan mokányabban. Tiszta csont és bőr vagy, minden rendben van? De tényleg? De tovább már ne fogyjál! Ez tuti anorexia vagy valami hasonló lelki eredetű étkezési zavar. Szerintem menj el…..
Valahogy úgy alakul, a squadra azzurra bloggerei mindig akkor vannak úton, orvosnál, tárgyalni melóügyben, külföldön, stb. mikor a csapat pályára lép. Ez nem jó, mert az olvasók elemzést akarnak, az ellenfél gyalázását, vérben forgó szemeket és halálhörgést, esetleg a…..
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
A karácsony harmadik napja az, amikor az embernek már a fülén is bejgli ömlik, levegőt csak szuszogva vesz, és a halászlé vagy a közértben vett kilós szaloncukor gondolatától is kirázza a hideg. Ilyenkor tilos bármit is csinálni, a távkapcsoló emelgetésénél és a gombok…..
Hunvald nagyon megszívta.Egyik társa, Kardos Péter beismerő vallomást tett az ingatlanpanama -ügyben, zárolják a vagyonát (ideje volt), és most igazán szaftos részletek kerültek napvilágra az életviteléről.Egykori sofőrje kitálalt a Magyar Hírlapnak. Az interjút változtatás…..
"Ilyen még nem volt a Homáron" rovatunkból ma megtudhatják, hogy néz ki egy névváltoztatási procedúra Pumaföldön. A válasz egy jelzős szerkezetben: rohadt lassú. További részletek István levelében. Az én kálváriám nem tudom mennyire illik a képbe, lévén én az…..
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..
kronez 2009.08.19 16:12:04
@flymazs: èn a pàrommal màr kozel 3 ève èlek Olaszorszàgban, ès lehetosègeink szerint èvente 1x, 2x, hazajutunk, de mindig joèrzès fog el, mikor àtlèpem az orszàghatàrt, fuggetlenul attol, hol tart mèg mindig ez az orszàg, ès èppen mi az aktuàlis botràny!