Adatok
jcondor
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Ez az a műfaj, hogy mindenfélét összerakok, összesütöm. Én szeretem az ilyesmit, még úgy is, hogy keletkezik néhány piszkos edény közben, de mire elkészül a sütőben, addigra ezeket elmosom, és így a végén már csak „egy marad”, meg a tányérok, evőeszköz, de hát…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Örmény barátaink a padlizsánt kb. annyit használják, mint mi a krumplit. Tőlük tanultam, hogy felvágva erősen sós vízben 20 percig ázva, lecsöpögtetve megakadályozható, hogy megszívja magát olajjal. (Feljönnek a víz tetejére, ezért rá szoktam tenni még a tálnál kisebb átmérőjű kistányért.)
Nekem bevált, sok sikert hozzá! :)