Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bedina74

333 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért? Mióta megváltozott az admin felület, szanaszét van törve a blogom. Mesék között mit keres bejegyzés? Meg ilyenek! Gondoltam kitörlöm a már nem létező linkeket, frissítek ezt-azt, de érdemes-e?..
Brigi blogja Láz 2011.02.20 17:12:06
Tegnap belázasodtam. Anya egész nap csak ölelgetett, lázat mért, és aggódott miattam. Ma már semmi szerencsére! Utálom a gyógyszert, fúj! Apa azt mondja, ha hétfő reggelig semmi bajom, elvisz suliba. Hát apa az ilyen???..
Brigi blogja A kezdet 2011.02.18 11:22:59
Indítok egy blogot, ami rólam fog szólni. Előre szólok, anyám szerkeszti!!!..
Családi punnyadás Ezer bocs.... 2011.01.03 11:41:26
Rég nem írtam. Boldog új évet mindenkinek! Remélem nekem is boldog lesz, bár az édes életből majdnem félédes lett... Elvesztettem kicsit a fejem, de a párom egy angyal, többet nem is írok erről. Kicsi lányaimat ma elindítani nem volt könnyű, Pannikám ölelgetett, pityergett az…..
Egy nagykutya a Stagevu-nál egy könnyű mozdulattal eltávolította a Tigris színre lép mesémet!!! Miért? Azért így is megnézték 2701-en. Sírjunk együtt. Lécci!..
Kis csizmákba csoki mikulás, elötte dísztáskában mindenféle jó meg egy virgács. Sose kaptak még, pedig eddig is kijárt volna. Most megkapták és ez a legérdekesebb. Lehet büszkén mesélni oviba, suliba. Mondtam nekik, hogy az a rosszaságért jár, de nem hatotta meg őket. Panni…..
Családi punnyadás Ha Pannika fest 2010.11.29 00:13:02
Mondom a lánykámnak, hogy fessen a kisszobában. El is volt egy darabig, aztán gondolt egyet és behurcolkodott a nagyszobába. Még tiszta vizet is hozott, csak elfelejtette közölni, hogy kifröccsent a padlólapra. Nem is volt semmi gáz amíg ki nem szaladt valamiért. Nem ért ki, mert…..
Családi punnyadás Örüljek? 2010.11.27 01:33:45
A mai napom fontos pillanatai:Reggel kelés a lányokkal. a 7 éves morcos. Az 5 éves hisztis. Ugyanis Atilla elvitte a dolgozóba az ő két pogácsájukat is véletlenül. ( a dög ). Elindulunk, Brigit elkísérjük a suliba, azt mondja Pannikám vegyek neki macit, azt a Dörmi nevű sütit.…..
A kicsinyeim rágják a fülem, hogy vegyek már nekik világítós rajztáblát. Ma úgyis ráértem, mert Brigusszal voltunk bőrgyógyásznál, mondom neki sétáljunk el, megnézzük mennyibe kerül. A minimaxos játékboltba lehet kapni, meg szívinfarktust is, a kettő hirtelen 14 ezer forint…..
Egész család ott lesz Pannikám buliján, csak én nem. Hát anya az ilyen? Dehát dolgoznom kell, szabim perszehogy nincs. Nagyon év vége van. Amúgy is köhögök, nem is hiányzik egy órát fagyoskodnom az ovoda udvarán, a kölök is áldását adta, hogy nem leszek ott. Holnap úgyis…..
Ilyen kedvem van, nem kell erre se nem kommentelni, úgyis beszólok, hejj!   ..
Családi punnyadás Mesés nap 2010.10.28 12:03:42
Plusz egy mese gyerekek. Csingiling 3. Lehet idetapadni a monitorra...
Családi punnyadás 28 csokis fánk 2010.10.27 11:45:50
Fánkot sütöttem, aztán mostanra lett kész. Bevallom egy-kettő kicsit nyomi lett, de fincsi. Már napok óta terveztem, tettem csokit is a tetejére, de képet azért se rakok fel. Remélem a kicsik felfalják, mire hazajövök munkából, különben nekem kell megenni:D Éjszaka...
Hát már gondolkoznom kellett a jelszavamon? Amikor imádtam írni! Ezentúl azt is le fogom írni, ha elfogy a szappan! Becsszó! ( amúgy nincs itthon mosópor ) És kiégett az előszobában az izzó. Ati nem olvas, de majd észreveszi. Anyukám csuklani fog...Ma olyan jó dolog történt velem,…..
Van a közvetlen közelünkben egy kisbolt. Mi csak úgy hívjuk: rablóék. Minden háromszor annyi, mint máshol, de néha az ember beugrik valamiért. Ma lehet, hogy nem kellett volna. Anyósom délután megkért, vegyek már neki egy doboz cigit, mert ebben az esőben nem szeretne kimozdulni,…..
Panni meg van fázva. Hát miért ne? Orvos 11-től. Én nekem meg délben készülődnöm kell, ha el akarom érni a vonatom. Mindenki felöltözve, erre Pannika azt mondja, hogy hozza a maciját, amit a fogorvostól kapott. Oké kapd föl, aztán uzsgyi! Olyan kis 2 centis műanyag maciról van…..
Történt itt sok minden, csak lusta lettem írni. Hülye picsa lettem-e? Brigi hozza a piros pontokat, ahogy kell, de a suliba a lépcsőn már kétszer le akart esni. Amúgy imádja az iskolát, de a lépcsőtől kész van. Panni el van az oviban, mert ő az egyik legnagyobb a csoportban, mert…..
Családi punnyadás Hány óra? 2010.09.05 23:58:34
Már rég punnyadnom kéne, mert 3 és fél óra múlva kelek. Kellett nekem este jól bekávézni. Attilámnak szülinapja volt, ilyen is egyszer van egy évben. Ajándékot már rég megkapta, torta meg nem jár neki az ő korában, anyukája le se tolta a biciklit egy puszira, szép család.…..
Hihetetlen, hogy suliba jár Briguszkám. Csak úgy dagad a mellkasom a büszkeségtől. Sikerült időben felkelni, Panni közölte, hogy ő aztán nem megy oviba ( dehogynem gyerek ). Brigi csupa érdeklődés, 3 gyerkőcöt ismer az osztályba és ő a legszebb lány, jóhogy! Évnyitón…..
Családi punnyadás 7 éves 2010.08.27 20:38:14
Valamit azért illene ide írni. Főleg, hogy a Brigi szülinapja van. Igaz elnapoltuk holnapra, de ma ő a főnök. Kapott ma is ajándékot, de ha holnap nem kap tortát a gyerek, nekem annyi. Sütni nem fogok, de egy fekete erdő vagy orosz krém torta hamar elfogy majd...
Vége a két hetes szabimnak. Akár hangosan hisztizhetnék is. Tök jó volt. Mivel Attilám délutános, ezért neki kellett megvenni a suliba a Brigusz könyveit, haha. Egyre ügyesebb ez a hapsi. 11 könyv egy elsősnek szerintem kicsit sok, de ők tudják. ..
Micsoda borzalom! Még ilyet. Kellett volna a kávémba! Hát persze, Ati tegnap sunyi módon mind beletette a palacsinta tésztába. Mert félévente egyszer bemegy a konyhába és akkor palacsintát süt. Utána hallgathatom hetekig, hogy bezzeg Ő amikor... Nekem meg remeg kezem, lábam a…..
Családi punnyadás Még mese 2010.08.14 17:42:06
Raktam föl még 4 mesét. Csak a kedves gyerekek kedvéért. ..
Annyira nem történt semmi! Anyámmal meg majd holnap kibékülök. És még egy ufót se láttam éjjel, nemhogy hulló csillagot. Holnap meg elindulok bevásárolni iskolai cuccokat a leendő elsősnek. Akik nem bírnak viselkedni nagy áruházakban ( se ) azokat itthon hagyom. Szóval a család…..