Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.á.

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten és Szabadság! Kiigazítás 2008.03.31 07:47:30
TANÁCS: Ha a megajándékozni készült célszemély bocsánatot kér és azt mondja,szeret,talán mégis megérdemel még egy esélyt...nem is tudom...
 Van ez a megszállás kontra felszabadulás vita. Ha valami, akkor ez a téma megmagyarázhatatlanul fáj. Mármint amikor kiállnak ünnepelni a felszabadító szovjet hadsereget. Ez az én fő érzékenységem.Mert ugye ma április 4-e van... No nem azért érint ez a téma, mert értek…..
Mandiner blog Hivatkozási alap 2008.02.23 10:01:00
 Ülök az okmányiroda várójában. 230-as a sorszámom. Várakozók száma 4, olvasom a kis cetlin. Előveszem a Heti Választ. Mellettem ülő joviális úr láthatólag elégedett a sajtótermékkel, annak pedig különösen örül, hogy látja, felismertem. Szólítanak, ügyintézek.…..
„A trianoni békediktátum és az első világháború után megsebzett és letaposott Magyarország, vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzása ideje alatt új erőre kapott: a magyarság nemcsak lelki hanem politikai erejét is visszanyerte a Kormányzó úr tizenhét éves igazgatása…..
Mandiner blog A tíz legjobb műsor 2008.02.07 12:55:00
Néha megkapjuk, hogy mindent és mindenkit csak kritizálunk (ami nem igaz egyébként) ezért most pozitívak leszünk és dicsérni fogunk. Legalábbis én, mert egy szubjektív listát állítottam össze a tíz legjobb közéleti-kulturális műsorról. Merítés: tévék, rádiók.…..
Lassan tényleg tűrhetetlen az, amit az Országgyűlés kormánypárti többsége művel. Minden felmérés azt mutatja, hogy a választásokkor még meglevő társadalmi támogatottságuk gyakorlatilag semmivé lett, a választópolgárok túlnyomó része valami egészen mást akar, nem ezt.…..
Önkéntes szervezetként működik a többek között Tarlós István által alapított Polgári Szociális Bázis (PSZB). Mint a fővárosi Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője elmondta: az őszinteség, az együttérzés, illetve a támogatás a legalapvetőbb gondolatai a PSZB-nek. A…..
"- Terror-elhárítóként tüntetésekre is járt a rendszerváltás előtt?- Igen. Parancsba kaptuk a feladatokat. Nekem személyesen mindig Orbán Viktort kellett vernem. Akkoriban nem tudtam ki az, nem gondoltam volna, hogy később Magyarország miniszterelnöke lesz. Amikor például a…..
Mandiner blog Európa, segíts! 2007.11.10 18:15:00
A végső tudás birtokába jutottunk: a napnál is világosabb most már mindenkinek, hogy a fidesznácikok veszélyt jelentenek Európára (vö. Fiatal Nemzeti Demokraták).Az információt felajánljuk minden hivatásos rettegőnek és megélhetési jegyzetírónak. ..
A szegedi Toroczkai 64 Vármegye László kivonta magát a forgalomból. Biztosra ment. Jogi végzettségénél fogva, tudta semmit sem kockáztat, ha ez volt a célja, hogy az általa (spontán?) szervezett menet éléről kiemeljék. Bejelentését, hogy ő csapatai élén az Operához tart…..
w A tök napja 2007.11.07 07:45:00
Vettem tököt, lámpást faragandó. Nekem töklámpást adott kezembe az Úr. Jó kis jack-o-lantern lett belőle. Babának tetszik, kurjongat neki. Nekem is tetszik, jól néz ki. Csudaszépen narancssárga a tök belseje. Még a Fidesz-narancsnál is szebb. KDNP-logónak pont jó volna. A…..
m.á. 2007.11.08 18:21:21
Megszólított a Költő, válaszolok neki. Nyílván örülne, ha "ti" alatt zsidókat értenék, pedig nem. Egyszerűen csak a helovínt és más amerikai konzumalkalmakat jópofa és követendő ünnepnek tartó magyar állampolgárokat, mondjuk. "- neked is jogod van, akár a saját seggednek is kinevezhetsz egy ünnepnapot, vagy összejöhetsz trabantops barátaiddal, most 50 éves a trabi. - ezt végképp nem értem. kéne? miért? a tök miatt? minden rendben nálatok?" Na ja, jogom van, csak attól az nem lesz ünnep. Hanem egy baromság. És a baromság káros is lehet, ha nagy méreteket ölt. Hogy senkinek nem árt egy kis helovín és társai? De az ezeket propagáló szemlélet (nem, nem erőltetik, elfogadom) az én szívemnek kedves hagyományoknak árt. Én legalábbis féltem és félthetem is őket. "-már arra gondolsz, hogy én meg nem ünneplem a szenteket, sőt hasamat fogva röhögök azon, ahogy Róma viszacsempészte a Jézus-mondakörbe meg az egyistenhitbe a zsebisteneket, a szakistenkéket, a védőszenteket, a minisztereket? nos, szerintem az egy legitim álláspont, hogy a kereszténység egy kamu. szokj hozzá. el kell viselnünk egymást, tököstül, keresztestül." Nem, én arra gondolok hogy mondatokon keresztül részletezed, hogyan szarod le a MI szentjeinket (mi alatt megint csak nem árjákat/szittyákat értek, pedig nyílván erre izgulsz). Ez engem sért. Én nem tartom egy súlycsoportnak a szentek életét és a tökök vájását. Az meg nem világos, mihez szokjak hozzá. Ahhoz, hogy a kereszténység egy "kamu"? Ha ez vélemény, miért kellene hozzászoknom? Mert egy FÖLSŐBBRENDŰ vélemény? Érdekes.
Érdekes megjegyzést tett a minapi EU-orosz csúcs előtt minden oroszok elnöke, Vlagyimir Vlagyimirovics. Óvta Koszovó függetlenségének küszöbön álló nemzetközi elismerésétől az öreg kontinenst, felpiszkálva a lépést egyébként is ellenző egyes EU-tagállamokat.…..
Beszéljünk. Már csak azért is, mert az előző poszt (mely a Bombagyárban is olvasható) nyugodtan mondható rasszistának - legalábbis a politikailag korrekt terminus szerint mindenképpen.Induljunk ki abból, hogy a Földön ezrével élnek a különböző bőrszínű, nyelvű, kultúrájú…..
w Te is más vagy, te sem vagy más 2007.10.15 07:15:00
A nemzeti rockot nem muszáj szeretni, ahogy egyébként semmi más zenét, de hát az is csak egy keret, mint a klezmer vagy a britpop. Azon belül lehet szart csinálni és jót is. A Kárpátiának nem egy dala fülbemászó, kellemes sláger, ami kellő mennyiségű sörrel vidám közös…..
Október 21.-én előrehozott parlamenti választásokat tartanak Lengyelországban, miután Jarosław Kaczyński augusztusban felbontotta a kormánykoalíciót. De hogy megy ez náluk? Jarosław pártja, a Jog és Igazságosság a felmérések szerint 32%-ot kapna a választóktól, ami egy…..
A dohányzás hosszabb távon is változást okoz az agyban, amelyet boncolás során könnyű felfedezni. Ez az elváltozás még azoknál is tapasztalható, akik hosszabb ideig dohányoztak, majd pedig azt teljesen abbahagyták. „Az említett enzimek szintje nemcsak azoknál volt magas a…..
Az nem újdonság, hogy a dohányzás károsan hat az emberi szervezetre. Ezen belül érdemes megvizsgálni azt is, hogy a figyelemre hogyan hat a dohányzás. Ezt vizsgálták nemrégiben kutatók. Konkrétan serdülőket vizsgáltak abból a szempontból, hogy mennyire különbözik a figyelmi…..
Subba Egymilla Clinton tökeiért 2007.10.04 14:40:00
Mélyen benyalunk a Sexiside-nak, amiért egymillió, azaz egymillió forintot ajánlott bárkinek, aki fényképpel tudja igazolni, hogy megvolt neki Bill Clinton szombati idelátogatása alkalmával. A szaxofonjáról híres exprezident a Central European Business Centre szervezésében haknizik…..
A hét végére megjelenik az októberi Reakció. Lesz benne:- Kérdésünkre, amely szerint igaz-e, hogy Leisztinger Tamás a kormányfő összekötője az MDF felé, hárító válaszokat kapunk: „Valóban támogatta a kampányt, de csak azt” – tudjuk meg. - Hazai…..
2007. II. negyedévében is tovább folytatódott a nyomtatott politikai sajtó példányszámadatainak csökkenése. Új jelenség az előző évekhez képest, hogy most már a bulvársajtó adatai (vizsgálataim csak a Blikk nevű újságra, mint a bulvárpiac legjelentősebb szereplőjére…..
Sylblog Híd, E412, kukorica 2007.08.04 20:09:58
Kőröshegyi völgy-hídat átadták, szívesen ott lettem volna. Aki a Balaton mellett nyaral és most a rossz időjárás miatt nem tudott fürödni, annak biztos jó szórakozást jelenthetett megnézni.Minneapolis-i híd leszakadása nagyon durva, elgondolkoztam, hogy Budapesten is hány híd…..