Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sick

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az Alice első részéről írtam, abban reménykedtem, hogy talán a következő rész hosszabb lesz. Nos, az lett, de nem sokkal. Tulajdonképpen nincs semmi baj a második résszel, csak ez is rövid, és szerintem sokkal könnyebb, mint az első. Ott azért meg kellett izzadnom, mire a…..
A Pencilkids ismét csinált egy aranyos grafikájú, nem túl nehéz point'n'click játékot, a Droppyt. A főhős kissrácot 10 pályán kell felvidítani, hogy a végén aztán kiszabadíthassa barátnőjét. Amiért érdemes végigjátszani, az a sztori végén lévő csattanó - ezt a később…..
Hogy ne csak gyerekjáték legyen mára, itt a Haunted - The Trapped Soul, erősebb idegzetűeknek. Eléggé szokványos horror-történet, tudjátok, a villámos-mennydörgős esőben félrerántod a kormányt, a kocsi többet nem indul, hát bemész egy elhagyatott házba, segítségért... A…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Legutóbb megismerkedtünk az angol nyelv kiejtésének múltbéli alakulásával, el­jutottunk időben az Újvilág benépesítéséig. Ez a történés új fejezetet nyitott az angol nyelv történetében,…..
sick 2009.11.22 10:29:06
@roli101: Tudom, hogy hülyén hangzik, de az USÁ-ban az az érdekes, hogy eleve nincs hivatalos nyelve (így ez a németes szavazós dolog emiatt sem lehet igaz). Sok államban hivatalos nyelv az angol, de ez az egész országra nem vonatkozik. (Én is bebuktam ezt a kérdést anno Applied Linguistics vizsgán, onnan tudom.) :)
Az Amanita Design ismét maradandót alkotott, nagyjából fél perc kellett, hogy beleszeressek legújabb játékukba. A Machinarium világát kézzel rajzolták, minden egyes apró részletet kidolgozva, sokkal szebb, mint a Samorost sorozat volt. Maga a játék a point'n'click vonalat…..
sick 2009.11.10 10:46:46
Üdv!

Nem a teljes játékhoz, hanem csupán a demóhoz egy kis segítség az elakadóknak:

sickestreality.blogspot.com/2009/10/machinarium-demo.html

Egyébként tényleg nagyon eredeti hangulatú játékokat készít az Amanita Design és jó példa arra, hogy itt a vadkeleten is születnek arra érdemes dolgok (csehek ugyanis a készítők). :)

Más: a Samorost sem ingyen volt először, ha jól emlékszem (a második részért egész biztosan fizetni kellett), és csak jóval később vált ingyenessé, úgyhogy aki esetleg nem akar áldozni rá és torrentelni sem szeretné, annak lehet, hogy elég várni.
Az első rész után - a Kongás premiert a Halloweenre időzítve - megjelent a Ghostscape második része. Ezúttal egy nyomozó bőrébe bújva kell egy elhagyatott kempingben bizonyítékokat, tárgyakat, fotókat gyűjtenünk, a megfelelő felszerelés segítségével. A képi világ ismét…..
Toto92 kolléga ismét igazi point-n-click gyöngyszemet passzolt át nekem, hála Imhotepnek, hogy nem nagyon szereti a műfajt. Egy szimpatikus kockavilágban kell egy nagymenő ügynököt, Cuboyt hozzásegítenünk ahhoz, hogy rövid időutazás után a vadnyugat világában győzhesse le az…..
Ebben a posztban a Konföderáció XV. századi hódító háborúit foglalom össze. A Morgarteni csatától számítva majdnem napra pontosan 200 esztendeig tartó földrajzi, politikai, gazdasági növekedést a másik m betűs csata, a Marignanoi (ejtsd Márinyánói) két nap alatt lefékezte,…..
Nyúlfaroknyi kikapcsolódást jelent csak az Alice is Dead - Ep 1, de a címéből ítélve lesz folytatása. A történet szerint: "Megérkezel Csodaországba, ez jó. Alice halott, ez rossz. De a legrosszabb, hogy fogalmad sincs, ki is vagy te..." A többi az összerakós…..
sick 2009.09.20 14:04:53
@PierP.: Mea culpa, nekem is megvannak a magam hiányosságai ezek szerint. :)

Mindenesetre köszi az infót erről a tárgyról, ha lesz időm, megpróbálom megtalálni azt is.
Ismerős valakinek a képen látható helyzet? Akinek igen, az töltsön el néhány szórakoztató percet a Finding my Hearttal. A történet arról szól, hogy mivel hősünk állandóan csak kockult a videojáték előtt, a nője megharagudott rá, és kivágta otthonról. Ezért emberünk…..