Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MARKED ONE

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
MARKED ONE 2012.05.01 12:09:32
@Cobs: Te vagy az olasz? :-)
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Viszonylag új jelenség, hogy a politikai hatalom (Orbán Viktor és közvetlen környezete) megdöbbentően nagyot téved egy-egy konkrét, aktuális napi politikai fejlemény súlyának megítélésében. Így természetesen a várható következményeket illetően is hatalmas melléfogások…..
MARKED ONE 2012.04.08 08:11:26
@Hertelendi:Jó reggelt 1.) Mi volt a mocskolódás? 2.) ma reggel jelentkeztem be. Lehet hogy többen nem értenek ezzel egyet...vagy?
MARKED ONE 2012.04.08 09:57:10
@Hertelendi: Nem! Az tényközlés volt! Vagy te valóban elhiszed hogy az akkori Arab helyzettel, egy futó háborúval a nyakában stb..stb ül a csinos kis irodájában Hillary és azon agyal, hogy vajon Bolgár elvtársat lehet e hallgatni vagy sem...ne már!
MARKED ONE 2012.04.08 11:12:02
@Hertelendi: széttártam a kezem... nem is tudom mit mondjak...
/megjegyzem ez olyan volt most mint egy fing...mindenkinek jobb lett volna ha benned marad/
 Schmitt Pál ún. "doktori dolgozatát" egy bizottság megvizsgálta. A bizottságban ún. "szakemberek" ültek, egyikük olyan szakmai magaslatig is eljutott, hogy a MOB alelnökének nevezték ki. Hogy ez az ún "vizsgálat" alatt történt? Véletlen…..
MARKED ONE 2012.03.28 05:32:17
@kovi1970: Kedves Kovi! Pusztán csak arra céloztam, hogy meglepő mennyi a jogkövető ember ebben az országban... és valahogy mégis itt tartunk. Kettős a mérce kintről de itthon is. Részemről Schmitt leváltható,nekem nem fog hiányozni. Viszont szeretném harcos támogatásod kérni minden hasonló ügy kivizsgálásához is!
Fog menni?
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
Subba Style! 2011.12.15 15:46:00
thx Gera..
MARKED ONE 2011.12.16 17:23:34
@sulcus: tegye...És te fekád a jó feka csak mert nem itt bombázgat töki?
MARKED ONE 2011.12.16 17:45:01
Z@sulcus: Zseni vagy én is oda szavaztam... megkérdezhetem hogy minek az SS?
Kedvenc Viktorunk már nem csak nekünk tartogatja szellemi sziporkáit, hanem külföldi sorstársait is szórakoztatja velük. A kettős beszéd csillió danos nagymestere újabban nem fárasztja magát a helyszínekhez és hallgatósághoz igazított szófordulatokkal, a Központi Ideológia…..
MARKED ONE 2011.11.12 22:53:15
@a szív fészkei: Pontosan mire vagy kíváncsi? Holnap felhívom és jön a válasz... Miért kóstolgatod a családom? Én le szar kommunistáztalak? Nem! Pedig....
MARKED ONE 2011.11.12 23:31:37
@a szív fészkei: Kistestvérem, én kérek elnézést! Kommereket nem szeretem, akik kisemmiztek azokat sem.Református gyerek lévén ha az izraeliták megengedhetik maguknak az üldöztetést akkor én is!Vagy ezzel gondod van? /Vigyázz mit válaszolsz mert ez beugratós kérdés/
Számomra nincs jobb oldal ez sem felel meg... és nem vagyok turbo magyar ultra... de
1.) te milyen jogon hozod ide a családom? Ez a kollektív dolog nálatok vmi genetikus kényszer?
2.) hu.wikipedia.org/wiki/Apr%C3%B3_Antal
ez csak egy apróság.. olvass tanulj.jó éjt. Holnap ugyanitt? Vagy Városmajor face to face 8 kor?
MARKED ONE 2011.11.12 23:37:36
@a szív fészkei: Ok Orbán Viktor nem a jó választás ki a "B" terv? Szerinted?
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
MARKED ONE 2011.05.04 18:45:32
@vuk_: Nem kell az egész várost minden nap kielégíteni. De ha valaki segít azt ha nem köszönöd meg nem leszel "Európaibb" bármit is gondol PT...
A tegnapi Tüntetés a sajtószabadságért 2. elnevezésű rendezvényen a Kossuth téren annyira vegyes volt a demonstrálók összetétele, hogy az már az irónia határait súrolta. A múlt árnyai - chartás mamcsik, közöttük Verók, akitől komolyan majdnem megkérdeztem, hogy miért nincs…..
MARKED ONE 2011.01.29 09:13:27
@ORBÁNHITLER!: Te ugye mostanáig Gyurcsányhitler néven követelted ugyanezt...
Adok neked egy jó tanácsot: Imádkozz az Istenedhez, hogy NE vegyünk példát az araboktól... Mert tudod Mekkában nem játszanak klezmert.
MARKED ONE 2011.01.29 21:43:51
@ORBÁNHITLER!: 2/3 os kormánytöbbséggel tényleg forradalmat szeretnél....Végig gondoltad, hogy melyik oldal lesz lampion az Andrássyn a lámpavasakon? :-) megint csak mekka Klezmer effekt...:-) Csacsi kics Troll
 Levélírónk a napokban bolti lopáson ért és azonnal rendőrségi fodgába került tinédzserekkel történtekből kiindulva elemzi a kialakult helyzetet. Elsősorban a sajtó hozzáállását nehezményezi, a bolti lopást, mint a tinédzserkor természetes velejáróját feltüntetni,…..
MARKED ONE 2010.09.05 17:45:23
@jacks_colon: Esküszöm már vártam hogy hogy lehet ezt is merafideszmegaviktormegabandája vonalat ide behozni de neked sikerült! Gratulálok! :-) Szép volt!
A kormány hozott egy törvényt, kislányok egy döntést hogy lopnak hogy jön ide a kormány?
Látod itt a baj, már most rohannál szegényekkel a pszichológushoz... mert nekik most rossz.. Nem mondom három nap nem gyerekjáték de tele van vele a sajtó jó a propagandája... legalább mások kétszer meggondolják hogy kell e megéri e lopni...
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
Mostanra tízből hat Fidesz-szavazónak nincs érettségije, tízből hatnak nincs gyereke. Az új fideszeseknek egészen más elvárásaik lesznek, mint a régieknek. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) „Ezt megnyertük!” – a Vörösmarty téren biztosan sok pezsgő fogyott az…..
MARKED ONE 2010.04.26 07:47:47
@kuciber: 8évig sem voltam boldog:-) Max nem változik semmi csak max annyi hogy nem látom a kommereket minden nap a híradóban... nekem már jobb!
MARKED ONE 2010.04.26 10:26:51
@kuciber: Sz@r éveknek nézel elébe...már ha nem vagy alapból bulémiás:-)
Ki beszélt egyébként lógatásról? /nem mintha rossz ötlet lenne/ :-)
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
MARKED ONE 2010.04.24 18:21:51
@eml: Nyugodj meg emel... a szocik mennek! Hála Istennek:-) És hogy még nyugodtabb legyél ennél szarabbul meg amúgy sem lehet csinálni! Vagy ugyan ilyen szar lesz vagy jobb:-) Nekem jobb lesz hidd el.. Elég szar volt azzal a tudattal élni hogy azoknak a komiknak tejelem az adót hogy lenyúlhassák akik már lenyúlták a gazdaságunkat, földjeinket javainkat... Érted kispofa?!Ez az egy amihez van hozzáértés! a lenyúláshoz.. és ennek most vége korrupció lesz ezután is tudom... csak nem mindegy hogy a pékséget lopják el vagy egy zsömlét! Az álltalad Orsóséknak nevezett Orbán család pedig üdvözöl téged is! Kérték adjam át!
MARKED ONE 2010.04.25 20:23:04
@eml: Legalább gratulálhatnál:-)
MARKED ONE 2010.04.25 22:23:35
@eml: hiányzol.... aggódom érted:-) Remélm niincs bajod,,,
Kérem szépen, ezt is megértük: egy nappal, azaz nem egészen 24 órával az amerikai premier után, 2010 március 15-én az HBO Magyarországon is műsorra tűzi a The Pacific - A hős alakulat című minisorozat első részét. Olyan már volt, hogy példásan hamar ideért egy-egy sorozat új…..
MARKED ONE 2010.01.13 10:08:30
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
MARKED ONE 2009.11.17 09:45:23
@tanár úr: Tisztelt tanár úr & Shalamon... Kérlek mondjátok meg melyik a Bal libes hivatásos félőknek is megfelelő kereskedelmi egység? Ezen kívül még azt is legyetek szivesek, hogy,hogy jutottatok a pizza szelettől a Goj motorosokig illetve az árpádsávhoz?