Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hebelebebele

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2009.12.18 09:35:00
Rossz hírünk van Big Love-rajongóknak: Amanda Seyfried kiszáll a sorozatból, hogy filmes karrierjére koncentrálhasson.2010 januárjától HD-ben sugározzák a Daily Show-t és a Colbert Reportot.Idina Manzel csak nem száll be a Glee-be egyelőre, mert Ryan Murphy készítő "nem tud…..
Micsoda Gézák vannak! Képzeld a hitel miatt szombaton össze kell házasodnunk! És komolyan azt hitte, hogy ezt mindenki beveszi. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk Kedves Kommentelők! Állandó jelleggel olvasom a blogot egy rövid ideje és gondoltam elküldöm az én…..
Lázba jöttünk a hírtől, hogy a McDonald's vegyészei "magyaros" menüvel álltak elő, és olyan fogások lepték el a mekiket, mint a bundáskenyér, az aranygaluska vagy a lángos. Annyira felbuzdultunk, hogy nagy videós tesztelésre készülünk. Itt jön a segítségkérés: aki…..
Ez a lány küldte az aranyló húsleves történetét, amikor a disznótoron az egész család szívatta szerencsétlen csávót. A lánynak ezutánsem fordult jobbra a sorsa, legalábbis ez a garázsban tankolás elég szarul hangzik.  A héten a képeket a Yummie-ról…..
A délelőtti súlyokra most egy könnyed délutáni: mert ki is az a Villon? Erre a Való Világ adásra egyébként nagyon emlékszem, VV Ágica félelmetes hülyeségeket hordott össze, de most persze egy sem jut eszembe. Nektek?A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!!Egy rövid…..
Hebelebebele 2008.10.28 16:15:18
Az Árkád környékén lakó gazdaságos matricás plakáthekker immáron Budát is mémfertőzi. Legfrissebb társadalmi célú üzenetét Noru fotózta meg a Gellért téren:A csatolt képhez nem fűzök kommentet, majd a többiek... :DHely: Szent Gellért téri buszmegálló, Budapest.Idő:…..
Bevallom őszintén, hogy az alábbi sztoriban az hökkentett meg legjobban, hogy olvasónk, mtoma és csaja az egy éves járási évfordulójukon minden megvásárolt jegyet eltettek emlékbe. A laza tízlábúakra nem jellemző a dátumfetisizmus, azt viszont jól tudja a fajtánk, hogy aki…..
Ami azt jelöli, hogy fogyóban a benzin. Bírjuk az ekkora jófejeket. Helyszín: Margit híd, belső sáv Időpont: péntek du. 16.30 ..
Lédiz and dzsentlömenz, icc szomeni nájszgörlz from Zalaegerszeg!. Visszatérő kedves témánk a lokális és egyben onlájn szépségversenyek, naplányák, B-kategóriás modell-tehetségkutatók bemutatása, de úgy érezzük, a most elénk vetett oldal sok tekintetben élen jár a…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..
Subba Szegény lány, de csúnya 2008.05.26 10:01:00
Mire jó ez a túlzásba vitt metroszexualitás? Meg vannak ezek mán teljesen bolondulva. Emlékeztek még Okkerboy-ra? Tavaly szerepelt nálunk a narancsfejű partifiú, akinek kicsit megszaladt a keze az önbarnítóval. Örömmel állapítottuk meg, hogy…..
Hebelebebele 2008.05.26 13:13:44
www.atedivatod.hu/uploaded/signed/10040.jpg

Én csak ennyit fűznék hozzá! =DDD
Itt ugyan nem volt április elsejei poénkodás, hiszen nálunk minden nap bolondok napja, megy a bolondozás mindegy milyen nap van a naptárban. Ettől függetlenül természetesen volt bőven aki szopatott, és volt, aki meg is szívta. A Story magazin Online (jav.: a szerk.) nem elég hogy…..
Hebelebebele 2008.04.04 19:48:33
Subba Megvan a Subba himnusza! 2008.03.27 14:34:00
Emlékeztek még, amikor pár éve az Anima Sound System remixelte (irtó pocsékul) a Himnuszt, mekkora politikai botrány és társadalmi felzúdulás volt belőle (persze a reklám jól jött az épp szétesőfélben és leszállóágban lévő popcsapatnak). Na de ez mindegy is, mert hála a…..
Hebelebebele 2008.03.28 16:19:02
Subba Porszem a gépezetben 2008.03.21 12:33:38
Kissé Homárkompatibilis poszt következik, kérjük nézzétek el ezt nekünk, felindultságunkban ragadtunk ezúttal is - mint az esetek többségében - klaviatúrát. Az alábbi kacajra fakasztó című és tartalmú tájékoztatót A Szolgáltató küldte havi rendes számlalevele mellé. A…..
Hebelebebele 2008.03.21 18:00:37
A mai közvetlen családi videó egy gyönyörű témát dolgoz fel. Rozika kiszalad a kert végébe pürézni, és közben próbálja elzavarni a rettentő jófej kamerázó unokát. Látjuk jól, hogy a jópofaság a családban generációkra visszamenőleg jelen van. Mi az unokával…..
A hét elején mindig fogékonyabbak vagyunk a hülyeségre, valahogyan könnyebben befogadjuk. Ezt mindenképpen a pénteken és szombaton bevitt alkoholmennyiségnek tudhatjuk be ami jó esetben kitart egészen hétfő reggelig, így kellemes nihilséggel indulhat a hét. Ezúttal az egri…..
Hát ehhez nem is tudunk mit hozzáfűzni, a Blikk bearanyozta ezt a nyomorúságos keddet, tényleg potyog a könnyünk mióta a 7. oldalon megláttuk ezt a képet. ..
Annyi minden történik egy kis közösségben, hát még egy nagyban! Heti vicces: - Fideszke- Próbálj meg vele szemezni- Itt is- Magyar Pornó Színház- My father and me RÉGI JÁTÉKOS, ÚJ KÉP!!!- Fletó fiatalon megállóban- Rossz kutyus- Mire készül?- Anyám- Sokan megkérdezik mi…..
Subba Géza, aki jogász 2008.02.29 15:44:03
Egyfelől úgy tűnik, hogy a - magyar - Playboyban átvették az irányítást a rendőrök és ennek köszönhetően a hivatalos hatósági közlemények robothangneme végre megjelenhetett a lap fülledt hasábjain is. Másfelől, Géza, aki jogász, elvárja a nőtől, hogy lenyelje az…..
Mindenki ott ügyeskedik ahol tud. A kaller zsebre árulja a jegyet, az ellenőr és a rendőr eltekint a büntetéstől ha tudsz más megoldást, az orvos elfogadja a borítékot, a titkárnő viszi haza a golyóstollat, na de mit csináljon a szerencsétlen pizzafutár? Mégsem eheti le a…..
Hebelebebele 2008.02.25 23:32:17
Egy kanadai tetovátornak az a zseniális ötlete támadt, hogy a lábára tetovált luficsöcsű csajt karácsonyra szilikonimplantátumokkal lepi meg. A műtét röpke 45 perc alatt sikerült, azonban két hét múlva a varrat felszakadt, egy liter nyiroknedvet kellett lecsapolni a lábából és…..
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..