Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anál Delon

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jean-Claude egy... mi a fenében?! Hollywood napszemüvegeit emberemlékezet óta a Luxottica konszern szolgáltatja, nagy hozzáértéssel. A Mission Impossible 2-ben például lazább jelenetekben Ray-Ban volt a szereplőkön, Tom Cruise öltönyhöz Persolt viselt, a nagyon sportos jelenetekben…..
  Csak női főnököt ne. Egy jelentéktelen környezetvédelmi csoportnál dolgoztam, ami inkább "szükséges rossz" kategóriába sorolható, mintsem egy jelentőségteljes helyre. A főnökömnek mindenki rossz és buta volt, aki nem úgy gondolkodott, mint ő! A hibáit nekünk…..
Anál Delon 2010.01.12 16:51:29
@Babette: Te is szétrakod ne dumálj hülyeségeket!
Szia! Az előbb akadtam a blogodra, s nagyon tetszik, mivel én is szívtam/szívok eleget.   Volt egy érdekes nyaram, amikor megint munkát kerestem. A hirdetés: asszisztens egy logisztikai cégnél. Két és fél egyetemi diplomával meg tanári tapasztalattal gondoltam megpróbálom. Én…..
Anál Delon 2010.01.10 12:55:44
Szia-Mia!

Inkább előbb mint utóbb akadtam a horogra, nem nagyon tetszik, de mivel én állandóan szívok/most is de nem eleget, így gondoltam két pippantás között bepötyögök ide is valami ostobaságot.

Csak érdekes nyaraim voltak, amikor mindig munkát kerestem, mivel télen az összeszívott/szopott munkából éltem -mint a hörcsög-.

A hirdetés: szívlapát egy Tüzépnél. Két és fél egyetemi dioptriával meg egy tanári intővel gondoltam megpróbálom. Én amúgy sem vagyok egy cica, inkább couger kategória de a "szigorúan-intellektuális vonzó csaj" kategórikusan tartozom a fiúk közé. Szerintem. Szemüveg kettő, rövid zsíros, korpás barna haj, s az interjúra egy totál zárt tokban (hegedű) és egy fekete kitérdelt szoknyába mentem (majd' megsültem de ez egy következő történet -citrommal a számban!). Mindenki engem árult, mivel hogy csóró bölcsész vagyok, ami igaz is.

A hely: Karakószörcsög, Borszörcsög és Kemendollár között, egy olyan "ház", ami egy lepukkant szellemkastély diszlete volt a "Szellemirtók" című filmből, de kivágták ezt a jelenetet onnan. De komolyan!

50 hajszálú hapsi az igazgató felesége. Én 25. szíváson voltam túl aznap. Fogat nem mostam. Tudom ez volt a baj!

Ő szült egy fotelban, én egy szófosás közepén cseppentem be, egy pillantást vet a CT-mre, majd
rám parancsol, hogy menjek a 2 méterre arrébb lévő asztalhoz, hogy aláírjam a CT-t, s ráírjam a dátumot, mert anélkül az nem érvényes. Később tudtam meg, hogy ezt elszámolja a TB költségként!

Nézek, mint egy hülye -mint mindig-, hogy miért nem írhatom alá ezt az előttem lévő dohányzó nőm? Ő erre rájön, s kezd mentegetőzni: mert az írásommal megsértem a spéci borítását az asztalának. Mondom, oké, arrébb bénázok. Érzem, hogy a szemei a seggemen vannak, rá is szólok, hogy azonnal tegye vissza, mert kurva gusztustalan szemgolyók nélkül.

Visszaülök/térdelek. Angolul kellett tudni, mondtam pár mondatot angolul, de teli szájjal ugye illedelmes kislány nem beszél.

Aztán a hapsi a németre is áttért. "Snell, snell gut, gut, ich komme, isc komme, spricce spricce, ahhhhhh!" Az már elment annyira, így azt kezdte el kérdezgetni, hogy mennyit fizzessen az alibimért. Totál meglep a kérdés, annyira, hogy válaszolok is: 25-öt, de ketten legyünk egy szobában. Erre ő: jajj, ő látja rajtam, hogy mennyire egy intelligens egy kislány vagyok! Ki is a kedvenc íróm? Mondom nem tudom. Költő? Nem mondom. Kedvenc törölt eseményem? Politika? Mi az? Pártok? Mi van? Vallás? Az mi a szar? Filozófia? Na menj a picsába!

Elbaszélgetünk, na ne nyúlkálj csak egy fél órát fizettél ki!. Totál kellemes benyomást kezd nyújtani az öreg, csak épp a a farkát felejti el a beszéd helyett. Viszont, menjek már be a nappalijába - ja, mert nem mondta még idáig, hogy az irodában szokta a kurvás óráit megejteni ami a lakásában van? pedig igen! -, hogy megnézzem a könnyeit ahogy szenved, hogy felállítsa. Mondom, oké. Szépek. Mind a három! Ja, és mi lenne, ha odaköltözném? Mondom: mi van? NEM! Jaj, de nézzem már meg, van egy üres bérmáló szukája. CSAK NEKEM 10-ért odaadja. Addig dumál, hogy: jó, nézzük meg...! A szobában semmi egyéb nincs mint egy dupla kád....!!!!! Kitűnő kurvákat szokott felhívni oda...(nem ilyen repedt picsákat mint én mormogja a foga között)

Én még mindig az udvarias kislány pofáját nyomatom a földre, már alig kap levegőt,köszöni, de neeeeeem, nem kér többet nagyon keeeedves, de..... És egyébként mi a munka? Erre ő: azt megbeszélhetjük miközben ő elmegy az autószerelőhöz. Mert hogy elrepült az időőőő, s neki azonnal el kell mennie ám! Megint? Hiszen eddig is azzal kínlódott, hogy felállítsa, nem tudom minek erőlködik! Üljek be a kocsiba! Én a barom: jó.... Az irodájából lekenve összefutunk pár nem a típusába tartozó szőke cicával, akik pont szarnak az interjúra vágnak hozzá ezt azt ami a kezükbe kerül, azokat nagy hirtelen hazaküldi, hogy az szállás már nem aktuális. Na, remek!

Megyünk a szerelőhöz. Semmi a munkáról. Vissza. Rámtukmál egy csórót akit avendéglőből rendelt hogy amig ő eszi az ebédjét a konyhájában, én "ne menjek már el megint mert ő annyira élvezi hogy a társaságomban nem áll fel neki!". Mire én nem felelem, hogy én már unom, mert 3 ÓRÁJA TART FOGVA ÉS CSAK EGY FÉL ÓRÁT FIZETETT EDDIG!!!

Végre bekapom, hogy akkor én már el is megyek is, merthogy így is kihasználtam a vendégszerveit. Majdnem sírva mond búcsút, szemei könnyesek, nadrágja, cipője tiszta foltos, integet utánam mint egy ötéves.

Másnap felhív miközben én egy pizzériában ülök, és éppen "dolgozom" hogy "ő épp egyedül van egy órán keresztül, nincs- e kedvem hozzá felmenni egy baszélgetésre?" NINCS, HOGY ROHADJ MEG TE SZEMÉT HAZUG KURVA AKI ILYEN SZAR TÖRTÉNETEKET ÍR IDE!

üdv: almagi

Szerintem forditva történt. A faszi a csajhoz jelentkezett be, de nem állt fel neki így a csaj vitte el a kocsit a szerelőhöz és vitt kaját a balfasznak.

Másnap a csaj hívta fel, hogy elmúlt-e már a viagra utóhatása és ha nem akkor egyen egy szelet pizzát, mert az állítólag kiváló erre.
Anál Delon 2010.01.10 19:14:38
@Babette: Értem én, csak leszarom!
A Közép-Európa gondolat halott. Mi mást bizonyítaná ezt a legjobban, mint a most fellobbant szlovák-magyar vita. A napokban olvastam el Hanák Péter „ Ragaszkodás az utópiához” című könyvét. A liberális történész a nyolcvanas években egyik szószólója volt annak a…..
Anál Delon 2009.08.28 17:33:36
@serpentin: Egy okot mondj!
Egy szuper kis riport a svéd televízióból (SVT2), dübörög az országimázs kampány ezerrel. A főszerepben Göncz Kinga és Mohácsi Viki! Rékuc lefordította nekünk a svéd részeket, a videó alatt olvasható a szöveg. A "Kávé helyett" sorozatunk 27. része:…..
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
Anál Delon 2009.08.27 19:04:54
@csiro: ez a baj a magyar paraszt szemlélettel. kocsi legyen ezeréves, szakadt fostalicska, de az enyém meg "lehet, hogy öreg de ki van fizetve". ugyanez a házzal, lakással. nem baj ha beledöglesz de akkor is a tiéd a "fődhivatalba" a neveden van az a gecinagy 50 négyzetméteres kecó. földhözragadt banda!

persze ha beüt a válság lehet vakarni a fejedet, hogy mit csinálj. melyik szart add el, a házat vagy a kocsit.

bérelj barom! kevesebbet fizetsz és ha menni kell akkor menni kell, egy szaros épület vagy egy vasdarab ne legyen akadály!
Anál Delon 2009.08.27 19:22:51
@Il mio nome è Nessuno: mert a világon mindenhol kp-ra veszik az autót mi te idióta?
Anál Delon 2009.08.27 19:32:39
@Nandi29: addig álljál fél lábon amíg megduplázódik a fizetésed. nem baj majd a következő életedben!

nem nem hitelt semmire! se kocsira, se plazmára, se lakásra!

fődkunyhóba, remetének, járjál gyalog, szedd a bogyókat, menj halászni, vadászni, madarászni az kell nektek, vissza a sötét középkorba!
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..