Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shithappens!

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rogue Soul kifogott rajtunk. Ilyen még nem történt, de itt a szerkesztőségben senki sem volt eddig képes elérni Robin Hood szintjét, azaz 5.000 aranytallért. Pedig igazán nincs nehéz dolgunk, ugrálnunk és csúsznunk kell néha, ennyi az egész. Persze azért ennél többről van szó,…..
Akkor a Jahomma's LogicBox-szal fog, már ha úgy érzi, hogy nem szeretne messzire szakadni a munkájától a szabadidejében se. Pétertől kaptuk a linket egy szép leírással is, úgyhogy a továbbiakban övé a billentyűzet: "Egy igen érdekes darabra bukkantam pár napja, amely a Jahooma's…..
shithappens! 2012.10.16 09:15:47
Elvileg az átlagnál sokkal magasabb az IQ-m. Ehhez képest az Amoebas kifogott rajtam. Most vagy logikám nincs, vagy valamilyen speciális térérzékem, de a legtöbb pályánál vagy elfogynak az engedélyezett lépéseim, vagy egyszerűen becsődölök, és nem tudom megcsinálni (na jó, az…..
shithappens! 2012.10.10 11:28:27
@nyauuuuu: Azért végignyomtam. Igaz nem mindegyiket 3 csillagra, sőt volt olyan aminek örültem ha 1 csillag meglett. Fasza játék, de a második részét ki fogom hagyni ha lesz neki :D
Jacsita találata az Eye-Q, ami a magamfajta színtévesztőknek enyhe kihívásokat hordoz magában. Hogy miért, az kiderül levélírónk ajánlójából: "Röviden? Az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek. Bővebben? Az Eye-Q Test egy nagyon eltalált logikai játék, mert nem ígér semmit, de…..
Összesen két játék (a Theme Hospital, és a Roller Coaster Tycoon) volt olyan hatással rám, mint a Shop Empire 2. Gyakorlatilag órákat veszítek az életemből, miközben fejlesztgetem a plázát, alkalmazottakat veszek fel, sorolok nappaliból éjszakai beosztásba, vagy éppen egy másik…..
Subba For seal 2012.06.28 12:11:00
shithappens! 2012.06.28 12:31:25
shithappens! 2012.06.28 21:50:00
@közönséges üregi zsidó: Nem. Anyám azon röhögött, ahogy a te kurva anyád beleit húzta ki a cigány stricije a nyugati aluljáróban.
Lövöldözős platformjátékból ezer és egy van a blogon, köztük egészen jók is, de egy ideje nem láttunk komolyabb próbálkozást a kategóriában. A Zombotron második része azonban baromi jó. Többek között a kis logikai fejtörők a hentelések között, izgő-mozgó pályaelemek,…..
shithappens! 2012.06.28 13:24:23
@Kappa: Én elégszer meghaltam ahhoz, hogy tudjam: ha meghalsz, de utána összeszeded az összes aranyat amit eldobáltál, akkor kevesebb pénzed lesz mint a halálod előtt volt. Szóval nem gazdagabb, de szegényebb leszel... szopó :(
A mai napon elstartol a 2012-es futball Európa-bajnokság, így Bandi nevű munkakerülőnk nem is időzíthette volna jobban a New Star Soccer linkjének elküldését. Egy hasonló sorozat darabjaival már találkozhattatok, ez is olyasmi műfajú (megyekettőből a béelbe), némiképp más…..
shithappens! 2012.06.08 11:57:59
Megszületett a szavazás végeredménye - és kérlek, ha eddig nem tettétek, most már ne nyomkodjátok, holnapra eltüntetjük a szavazódobozt, most pusztán az átláthatóság végett van még a helyén -, melynek értelmében egy icike-picikét többen vannak azok, akik szerint nem zavaró…..
comment:com Mindenki dr. az ATV-n 2012.03.28 23:30:00
Az ATV élő adásban és honlapján is Schmitt kisdoktori címével viccelt egész nap, volt dr. XVI. Benedek, dr. Damu Roland és dr. Castro is, de szerintük az Arab Tavasz is megérdemelte a doktori címet, hát még a BKV. Az alábbi screenshootot proli tumblerén leltük: ..
shithappens! 2012.03.29 09:02:25
Itthon voltam a két gyerekemmel. Amúgy is kicsi faluban laktunk, ahol túl sok kikapcsolódási lehetőség nem volt. Ebből következően elég sok időt töltöttem el a számítógép előtt. Eleinte csak olvasgattam, így bukkantam rá az Index egyik oldalán egy szerény feliratra: kmk.…..
shithappens! 2012.03.23 08:52:41
Ajajaj, alig találni már embert, aki emlékezne arra, mikor volt utoljára disztroj a blogon. Pótoljuk is eme hiányt a Sky Defense: Joe's Story-val. Háttérsztori nagyon röviden a következő: eljő a jövőben az apokalipszis, háború, satöbbi, satöbbi, nekünk meg becsületes melóshoz…..
shithappens! 2012.03.01 08:36:21
@Most én sem értem: Úgy kell lelőni, hogy leessenek a cuccok, de ne essenek bele egyik police-os "ladikba" se.
Ha mindig is kinéztek a sarki konditeremből, vagy csak lenyúlták a csajodat, míg te emelted a vasat - eljött a bosszú ideje. A Clickdeath Gymben az egérrel kattintva, jó időzítéssel és logikai érzékkel kell eltenni láb alól minden pálcikaembert, természetesen ügyelve arra, hogy a…..
shithappens! 2011.12.22 14:32:55
A következő játék egy kis adrenalin löket, hogy jól induljon a hét :) Van benne minden, hogy azonnal rákattanjon az ember. A feladat, hogy jórészt földön végigszáguldjunk a nem mindig autópályának nevezhető úton úgy, hogy közben sűrűn cserélgetnünk kell a járművünket. A…..
shithappens! 2011.11.29 15:07:22
@robertsoron: amiatt, hogy béna vagyok :D Már vagy 20szor kezdtem el, de mindig vagy megöl a hülye lézer vagy magamtól török össze :(
De kitartóan próbálkozok még egy ideig :)
shithappens! 2011.11.29 15:30:44
@robertsoron: KINYÍRTAM!!! :)
Végre valahára :) Vicces, hogy lehet az űrhajót egy kicsit irányítani :)
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
Ismerjük az alapváltozatot: van előttünk lefordítva és összekeverve egy csomó képpár, ezeket kell összepárosítani úgy, hogy egyszerre mindig csak kettőt fordíthatunk fel. Fejben kell tartani tehát, amiket már láttunk, ezért is hívják memóriajátéknak. Ezt a régi játékot…..
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..
Az egész úgy kezdődött, hogy... hogy a fene se tudja, hogy kezdődött. Nem emeltem hűtőszekrényt, nem forgattam el 180 fokkal a derekam és nem próbáltam ki akrobatikus szexfigurát, egyszóval semmi olyat, amitől hirtelen a derekamba nyilallt volna a fájdalom. Egy éve ugyan volt egy…..
shithappens! 2011.02.18 13:09:17
shithappens! 2011.02.18 13:33:22
@~dá~: Az nekünk elég, hogy élsz : )
Robert Kubica, Räikkönenhez hasonlóan a Formula 1-en kívül a raliban is örömét leli. Többször vett már részt, különböző versenyeken, ezen a hétvégén az olaszországi Ronde di Andora ralin szerepelt, aminek végül csúnya vége lett. Hatalmasat bukott, majd helikopterrel…..
shithappens! 2011.02.07 08:43:31
A két Lotus és a Sauber is bemutatta idei autóját a minap. Az autók igen eltérőek egymástól, ám egy közös biztos van bennük: egyik csapat sem leplezte még le legnagyobb fejlesztéseit. A Lotus Renault természetesen a tradicionális fekete-arany színkombinációt választotta, és…..
A comment:com napi horoszkópja: Vágó István ma összehívja a Szkeptikusok Társaságát, és nagy nyilvánosság előtti "leszámolást" kezdeményez Ursinyi Julianna tisztán látó asszony, Szegedi Erika főboszorkány és a Bors ellen, amely évek óta gerjeszti az ádándi…..
Hajigálni márpedig jó! Ezt alátámasztandó álljon itt a Flight, amiben egy papírrepülőt kell körbedobálnunk a földön néhány (tucat) jól irányzott hajítással. Útközben ha szerencsénk van, csillagokat is felszedünk, amiért pénzt kapunk, amiből upgradelni tudjuk kezdetben…..
shithappens! 2010.12.22 08:56:22
@ajomunkasember:
*************SPOILER*******************
A legkönnyebb ha a rakétára gyúrsz az első 2-3 dobásból. Nem kell zélkerék meg kormány meg ilíen hülyeségek.
Ha megvan a rakéta, akkor a kövekező nap hátrafele kell eldobni a repcsit. Jól ki fog fagyni a firefox, de aztán hamar vissszajön. A géped meg be lesz szorulva a hátsó falba. NA itt kell a rakéta, hogy adj neki egy kis lendületet és már el is kezd számlálni a távolságnérő a még mindig beragadt repcsi felett. Jó lassan fog számolni, de ha így sikerül kivárni 2000m-t akkor egy csomó pénzt kapsz és persze tulvagy Londonon is.. A gépedet úgy szabadítod ki egyébként, hogy klikkelsz egyet. Ezt minden következő pályánál meg kell csinálni és kész is van.
***************SPOILER******************

Gratulálok :)