Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salamon

159 bejegyzést írt és 340 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
salamon 2009.09.24 16:50:30
hogy ide is kiemelem, amit a Borfesztiválon történt kisgyerekes afférunkról szóló poszt kommentjei közé írtam: Drága olvasók Elkezdtem reggel olvasgatni a kommenteket, mint kicsit feljebb láthatjátok, először elkezdtem egyenként válaszolgatni, de mivel a legtöbb komment…..
Ha egy meccsen negyvenezren néznék, ahogy újra meg újra elfutok a szélen, kicselezem az emberemet, aztán megint, de a fiúk, mintha térdig homokban törnének előre, még mindig negyven méterre vannak, de az se lenne jobb, ha ott lennének, mert az egyik egy reménytelen…..
az alábbi felvétel egyértelmű bizonyítéka annak, hogy mennyire kivetkőznek a drogosok magukból, ha potya cuccot találnak. kábé egy tucat rendőr veti rá magát szerencsétlen elítélt megmaradt cuccára. aki lemarad, az kimarad. ..
salamon 2009.07.30 15:13:08
@immortalis: sajnálom
salamon 2009.07.30 15:13:45
@little_red_devil_on_board: de felbillen a pálya
salamon 2009.07.30 15:16:32
Alapos sztondulásból felébredve most látom csak, hogy feltámadott a szélsőjobb. itt van már a jobboldali kánaán, amelyben nem gyávaság többé, hogy az ember a kisebbségekbe rúgjon, hanem a népszerűséghez vezető legbiztosabb út. Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom…..
Mandiner blog Az MDF szóvivői 2009.06.25 08:01:00
  Nem minden hím olyan kérlelhetetlenül elutasító, mint a vezénylő tábornok. Mivel a speciálisan Dávid Ibolya relációjában értelmezett, az erősebb házikedvenc baszására alapított elmélet feltétlenül megáll, érdemes szemügyre venni, hogy gyengébb kankutyákként kik…..
Média Hungary 2009, Tihany / összegzés Lassan egy hete, hogy nekiindultunk szokásosnak mondható tihanyi zarándoklatunknak a kiadóból. Ekkora időtávlatból iszonyatosan nehéznek és nyilván sokak szerint értelmetlennek is tűnik megpróbálni visszatérni az ott látottakra-hallottakra,…..
salamon 2009.06.02 11:42:05
comment:com Évadzáró: CSI: NY s5 2009.05.29 10:06:00
A CSI-franchise legkisebb gyermeke annak idején, amikor először került elénk, ugyanúgy az éles váltás jegyben készült, mint a Miami-i kiadás, csak ebben az esetben nem az élénk színek és a teátrális mozdulatok felé mozdultak el a készítők, hanem a sötét színek és nyomott…..
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
A világ másik felén lelőtték Rózsa-Flores forradalmár-szabdaságharcos-terrorista-írót (a nem kívánt rész törlendő), és azért erről egy rövid bekezdésben a Comment:comnak is meg kell emlékeznie. Mert Eduardo Rózsa-Flores feltűnt a kisváros című legendás sorozatban,…..
- Bizony mondom néktek, a kereszténydemokraták ifjoncai csak szóban keresztények, amúgy tolvajok ők, és kevélyek, élükön Rétvári Bencével, aki a Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) vezetőjeként az Északi Támpont Egyesület évek óta bejáratott…..
- Napokon keresztül kétségbe esve keresték Adrianot, az Internazionale brazil támadóját. A hírek arról szóltak, hogy Adriano egy haverja drogos bulijába ment ahelyett, hogy visszautazott volna Milánóba, a csapatához. A hétfő délutáni hírek szerint azonban nem is drogos buli, hanem…..
 A Corvinus Egyetem felmérése szerint Magyarországon amióta nem közvetlenül fenyegeti börtönnel a drogfogyasztókat az állam, egyre visszaszorulóban a marihuána (fű) fogyasztása. A fiatalok már nem a füvezést használják arra, hogy megkülönböztessék magukat a felnőttek…..
Ahogy izmosodik a Képviselő Funky, úgy érzi egyre inkább a vágyat, hogy valódi próbatételek elé állítsa olvasóit. Most például azt találtuk ki, hogy csak az olvashat minket a jövőben, aki képes megszakítás nélkül megtekinteni az alábbi videót. Amint arról a Népszabadság…..
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
salamon 2009.03.19 11:04:36
@Fairy Girl: te egy hős vagy. mások meg nem. min ebben olyan különleges?
salamon 2009.03.19 11:08:16
@tygger: bizonyos körökben
salamon 2009.03.19 11:10:40
@tygger: bizonyos körökben
- A Fővárosi Bíróság felmentette azt az anyát, aki egy éve saját gyermekét álmában főbe lőtte Budapesten. Az ítélet indoklásából kiderült, hogy a férfi hosszú ideje életveszélyesen fenyegette az egyébként budai villanegyedben élő családját, ami a nőre olyan hatással…..
salamon 2009.03.18 20:00:43
@Archenemy: érveltem volna a súlyozott tb ellen?
salamon 2009.03.18 20:11:58
@SakiCitizen: mielőtt túlzottan elmennénk a gyilkos drogos irányába, jelezném, hogy itt éppenhogy egy józan ember ölt meg egy drogost. másodsorban, nyilván nem sajnálnám azt a szörnyeteget, akit a megerőszakolt meggyilkol, de itt nem rólunk van szó. a poszt a bíróság ítéletét állítja pellengérre.
salamon 2009.03.18 20:44:47
@Archenemy: csak egy kérdés volt. soha nem gondolkodtam még ezen a ehetőségen komolyan. azok, akik szegények, és alkoholisták (amely halmaz valószínűleg nagyobb, mint a gazdagok és alkoholisták halmaza, de az is igaz, h a gazdagok halmaza is kisebb mint a szegényeké), szval ők nem tudnának többet fizetni, ha kellene, akkor sem. komplex kérdés ez.
Újabb zseniális legalizációpárti cikket hoz a Népszabadság, ami minden harmadik bekezdésben, azért csak elpuffogtat egy-egy 80 éves ellenpropaganda-közhelyet. Természetesen szerintünk is direkt erre kijelölt boltokban kellene árulni nagykorúaknak a füvet, de ezekkel az érdekes…..
A hamisított gyógyszerek ellen indított kampányt a kormány. Az akció felelőse a bizarr nevű Új rend és szabadság kormánybiztosa, Kondorosi Ferenc a mostani fellépést azzal indokolta, hogy súlyos, életveszélyes állapotba kerülhet, és akár meg is halhat az, aki…..
 - Újabb kotyvalék került a piacra, a BZP, vagy ahogy a rendőrségi közlemény fogalmaz, Diablo, ami olyan mint a speed, vagy az ectasy. A BZP csak 2009-ben került fel az illegális drogok listájára, milyen megnyugtató, hogy a jelenlegi drogszabályozásnak hála mostanáig viszont…..
Ausztria egyik legbetegebb emberéről, Jozef Fritzl-ről és szennyeséről újabb tények láttak napvilágot, pontosabban azokról az okokról, amelyek miatt 24 évig egy pincébe zárva tartotta a saját lányát, akit rendszeresen megerőszakolt, és hétszer teherbe is ejtett.Mint kiderült,…..
salamon 2009.03.03 18:48:07
@trewq: nem értek veled egyet, és nem gondolom, hogy a szipu könnyű drog lenne, sőt. ennek ellenére.

kedves izomúr, a szipuról beszélünk, ugye? szinte elkerülhetetlen, de azért nagyobb részt sikerül elkerülni
salamon 2009.03.03 19:04:02
@izomtibor: értem én, csak tisztázni akartam, hogy mindketten ugyanarról beszélünk-e. mert nem ugyanarról van szó: pl fű esetében, nagy gyakorisággal válnak fogyasztók egy-egy adag idejére maguk is terjesztővé, ld pusherek, más drogok, esetében is van ez látencia, de csak mértékkel, egy heroinos pl biztosan nem jutna el az adaggal a haverig, hanem ellőné még az úton.
de nem is ez a lényeg, nyilván többet láttál drogost mint én, viszont ha minden drogról szó esett, beleértve a füvet, akkor azt nehezen értem, hogy szted kik mutatnak "úgymond rossz példát"? az otthon füvet szívók? a zártkörű partyn kokszolók? vagy a villamoson szipuzót tetted általánossá?
salamon 2009.03.03 22:04:54
@PappZe: persze, igazad van.
ezt írtam:
Magyarországon is sokan akadnak, akik a drogot fogyasztókkal szemben semmilyen büntetést nem éreznek súlyosnak..

ezt értetted: Nem igazán értem, hogy miért kell a drogozást ellenzőeket vérszomjas vadállatokként bemutatni, mintha mindegyik az életedre...
Hihetetlenül szuper és professzionális rendszert találtak ki azok a vietnámiak, akiket februárban a budapesti rendőrök elfogtak. A férfiak hat, nagy értékű családi házat béreltek ki a város szélén, és ott láttak neki a rendszerek kiépítésének. Mindenre…..
salamon 2009.03.03 13:27:01
@spiral: könnyen oda vezet, hogy hova? hogy szabályozott a piac, hogy a nagy többség odafigyel, a termesztők összezárnak, ha valaki sumákolni akar. az árak meg hova mennének? kis számolás, egy gramm előállítási értéke pár száz forint mindennel együtt, erre ha az állam rápakolja a dupláját adóban, még akkor is 2000 ft környékén jönne ki, de igazából innen már az árképzés piaci alapú, ráadásul még azt is megérhetjük, hogy fixáras lesz a fű garmmja, természetesen márkától függően.
A sajnálatosan lebukott kenderültetvények eddig legnagyobbikát találták a rendőrök 6 családi házba rejtve vietnámi bérlőknél: A rendőrség szerint az 5315 tő cannabis indica növényt professzionális körülmények között nevelték a hat, Budapest külső kerületeiben…..
salamon 2009.03.02 15:20:59
@Bergeroth: ó, nem is értem, miért, de magam is erre a következtetésre jutottam:

drogosokugyvedje.blog.hu/2009/03/02/heti_70_kilo_fu
Képviselő Funky Ki ez a férfi? 2009.02.27 12:29:00
A teljes gazdasági összeomlást még csak túlélnénk valahogy, de Csodálatos Gyurcsány Ferenc helyett miért kell egy ilyen senkiházi szemüvegest ránk sózni??? Egyáltalán ki ez a férfi???..
drogosok ügyvédje sport+drog 2009.02.27 11:42:25
A futball és a kokain szoros szimbiózisban élnek egymással évek, évtizedek óta. Nem Maradona volt az első, de kétségtelenül a legnagyobb hódolója ő volt a szernek. Aztán nem régen szegény Adrian Mutu-t zavarták el Angliából, mert drogfogyasztására fény derült, és most újabb…..