Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boldogság gyere haza!

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Stillwater című filmben, amelyet versenyen kívül mutattak be Cannes-ban, Matt Damon visszatért az igényes filmekhez. Ez az alkotás, amely valóságos tényeken alapul, erősen bírálja az amerikai társadalmat. Damon egy olajmunkást alakít, aki Oklahomából Marseille-be utazik, hogy meglátogassa…..
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
Boldogság gyere haza! 2020.12.01 18:07:41
Házasságkötése előtt Viktóriának, mint hajadon nőnek a kor szokásait követve egy háztartásban kellett élnie anyjával, aki így a Buckingham-palota egy távol eső szárnyában kapott lakosztályt, s maga a királynő is csak úgy tudott menekülni az anyja (s Conroy) közelségéből, hogy férjhez ment, amelyet…..
Boldogság gyere haza! 2020.09.07 08:33:01
Afrika egyik legmelegebb részén, Afar régiójában egy 60 km hosszú és 8 km széles hasadék keletkezett. Itt a hőmérséklet nappal 55, éjjel 35 fok, de ennek semmi köze ahhoz, ami történik,  miként a talaj süllyedésének vagy a földrengéseknek sem. Többről van szó. A geológusok szerint itt egy óceán…..
Boldogság gyere haza! 2020.08.20 12:37:17
@liberalnazi dickheads: hat ez erdekes felvetes. Akkor kit is erdekelhet hogy mi fog törtenni az univerzumban a következö milliardnyi evek alatt. En azt gondolom, hogy aki igy all a dolgokhoz az egyszeru mint egy sarga tanyer.
Panni még nincs 50 éves. Egész életében aktív volt, imádott sportolni, koncertekre járni barátaival. Beszélgetésünk idején végstádiumú daganatos betegsége már jelentősen korlátozta mindennapjait. Legkínzóbb tünete a fájdalom (volt). „Igen, a minap tényleg sokkal sötétebben láttam a világot. De…..
Tetvekről senki nem szeret beszélni, de néha szükségszerű. Most felvesszük a kesztyűt, annyi lesz a levéltetveknek és a növényeink végre fellélegezhetnek...
Elveszett gyerekkor sokféle lehet. Amikor egy gyerek időnek előtte elveszíti valamelyik szülőjét, a gyerekkor egy része elhal benne. Az erőszak, a trauma is lehasít egy jókora darabot a gyermekkor ártatlan szövetéből, és nincs ez másképp, ha egy gyermek olyan nélkülözésben kénytelen felnőni, amely…..
Boldogság gyere haza! 2020.07.31 22:21:50
Annak ellenére, hogy tudatosan elzárom magam a világ azon híreitől, melyek nem érintenek közvetlenül, egészen korán értesültem Benedek Tibor haláláról. Teljesen letaglózott. Nem ismertem személyesen, nem vagyok sportrajongó, sőt, alapjában véve rajongó típus sem. Persze magam is büszkén néztem…..
Egy napon belül két háromszoros olimpiai bajok, világklasszis vízilabda-legenda költözött át az égi medencékbe. Kárpáti György egy héttel 85., Benedek Tibor szűk egy hónappal 48. születésnapja előtt hunyt el...
Boldogság gyere haza! 2020.06.19 20:10:45
@szánmonoxid: érdektelen.Múltidø.
TheMeetime Ez a nap valahogy más.. 2020.06.18 15:39:14
Már az elalvás sem ment könnyen, az ébredés pedig még inkább nehézkes volt. Fejfájással, kótyagosan és későn indult el ez a nap. De elindult....
100 éve ezen a napon csatolták el annak az országnak a 2/3-át, amelyikben élek, és amelyikre mindig is büszke voltam. Mindig azt szoktam mondani, hogy anyám a Walesi bárdok ritmusára ringatott, ha sírtam, és hogy egy olyan utcában éltem életem első 13 évében, amit egy olyan költőről és…..
Nemrégiben olyan levelet kaptam, amely egy szerintem meglehetősen komoly, és sokakat érintő problémáról szól, és bár kérdésekkel van tele, azt gondoltam, érdemes megosztani, már csak azért is, mert hátha másnak is van ilyen téren tapasztalata, nem csak Lacinak. „Nemrégiben…..
Bárdy György (1921-2013) Vannak örökkévalónak tűnő emberek. Akik mintha mindig is itt lettek volna, és akikről úgy tűnik, mindig is itt lesznek. Háborúk, rendszerek, nagy korszakok, sorsfordító pillanatok jönnek és mennek, de ők valahogy szüntelenül ott vannak velünk. Hol…..
Ma volt szerencsém beszélni egy nigériai vendégtanárral a nyelviskolából. Megkérdeztem,ő mit szeret magyarországban,és mit gondol a többi külföldi hogy van ezzel? A magyar nyelv nehéz,de aki motiválva van könnyen megtanulhatja. Ausztriában a vendégmunkások 6 hónap intenzív…..
Boldogság gyere haza! 2012.10.11 10:43:27
@vitalis06: igen, itt Svedorszagban is van ciganykerdes..... nem szeretik öket, megbizhatatlanok, lopnak, es rendetlenek a környezetukben.
Ezt nem en mondom, hanem a sved sajto.
Öket nagyon erdekli, hogy mennyi a segely, de itt olyan tökeletes, kifinomult rendszer van, hogy jol tervezhetö, kiszamithato szabalyok szerint fizetnek, akar cigany, akar sved, akar szomaliai....ebben itt mindenki egyenlö.
Es itt segelyek helyett pl arra ösztönöznek, hogy tanulj, igen magas tanulmanyi tamogatassal, vagy fel evig dolgozhatsz egy cegnel, mint gyakorlati hely, es az allam adja a fizetesed a ceg helyett.
Ha jol dolgozol, a ceg felvesz allandora.
Magyarországon a háztartások súlyosan el vannak adósodva; a háztartások devizahitele 3855 milliárd forint, a forinthitele meg 1886 milliárd forint (ez csak a tőketartozás, és csak a jelzáloghitelekről beszélünk). A jó hír az, hogy csökkenő tendenciáról beszélünk, a rossz…..
Negy eve holyagrak felfedezve, sitty-sutty kidobva minden alkatresz, zacsi a hasra, a sztóma kisse szarul megcsinalva, de muködik. Mindenki boldog, a leletek kivaloak, semmi kemo hajra es hurra optimizmus.   Ket eve egy kontrollvizsgalatnal a vizsgalo orvos jelzi, hogy a majon lat valami…..
Boldogság gyere haza! 2012.05.31 12:56:30
@Turchi: abszolute igazad van.
En itt elek, es gyakorlatilag ugyanaz a velemenyem..... 3 hetig voltam lazas, minden bajom volt, azt mondtak ez virus, menjek haza, es fekudjem ki. Kerdem, szedjek valamit, hogy legalabb ne fajjon, vagy ne legyen lazam? Az volt a valasz: hat, ha akarok, akkor vehetek ezt-azt.
Orvoshoz nem jutottam, csak növerhez. Itt haldokolni kell, hogy orvos lasson.
Viszont az egeszsegugy minden evben pluszban zar!!
100 koronat kell fizetni, ha be vagy jelentve ha nem..... 900 koronaig ez van, majd e fölött kapsz egy szabad kartyat es utana mar tenyleg minden ingyen van.
Boldogság gyere haza! 2012.05.31 13:27:37
@Mentolosmájkrém: ja, iden meg nem voltunk betegek...... köszi!
Sade az első utalás után felszámolta budapestbankos devizaszámláját, amikor kiderült, hogy pénz fogadásáért is fizetnie kell. Máshol nem? A Budapest Bank szlogenje szerint ha elégedett vagyok, mondjam el másnak is, ha nem, akkor nekik...de ez olyan vicces, hogy muszáj mindenkivel…..
Boldogság gyere haza! 2012.03.28 14:54:43
@atpijkamo: en most utaltam az anyukamnak egy nagyobb összeget svedorszagbol, de a koronat forintban inditottam el. Levontak itt 50 koronat, otthon semmit, ja es jo magas a forint itt, szoval alapvetöen jo ötlet volt a forint utalas. Ha koronat utalok, akkor az AXA 10ezer forintot von le a jovairas miatt.
Boldogság gyere haza! 2012.03.28 15:19:24
@atpijkamo: nekem meg anyukam, amugy közelebb vagyok az 5o-hez.... es irtam, hogy AXA forintszamla...
Néhány héttel ezelőtt kaptunk egy fotót Ausztráliából, amely rádöbbentett bennünket arra, hogy külföldön élő olvasóink, barátaink miért panaszkodnak a számukra is elérhető magyar borokra. A polcon az Egervin Bikavére és a Kunsági Kadarka mellett a Hungarovin St. Stephan's…..
Szabó Ildikó vagyok pszichiáter és neurológus.2006 májusa óta dolgozom Svédországban, Karlskogában a Pszichiátriai Klinikán.Előtte 23 évet dolgoztam betegágy mellett Kiskunhalason és Szegeden. Az egész család velem van. Gyerekeim Gábor, Alexandra, Barnabás itt járnak…..
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
Belsőség Húsz év trágyadombja 2009.08.28 07:00:00
Akárhogy is nézzük, a szerkesztőségben én kezdtem legkorábban az autótesztelést, pontosan húsz éve. Bizony furcsa látni, hogy azoknak az autóknak a többsége, amiknek pezsgős-puccos-sokcsillagos szállodás bemutatóján ott voltam egykor, mára csoffadt ócskasággá degradálódott.…..