Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paravara

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan sorozat nincs a Dróton kívül, ami egy teljes évadon át fent tudja tartani azt a magas színvonalat, amit a nézők elvárnak tőle. A Lost eddigi öt kiadásában is voltak hullámvölgyek, sőt, már a hatodikban is akadt olyan rész, ami gyengébb volt a többinél - a tegnap esti,…..
Eleinte nem igazán értettem, hogy mire jó a 3GS beépített iránytűje, aztán elmagyarázták, hogy segítségével a navigációs programok egyből irányba tudnak állni: pontosabb lesz a helymeghatározásom, kerekebb az életem. Most azonban itt a program, ami mindent megváltoztat: a Yelp…..
…meg tegyük hozzá, hogy az Asus. Ez a két gyártó gyártó végzett a Rescuecom listájának az élén, ami az elmúlt negyedév hibajavítási statisztikáiból állt össze. Az elemzőcég 11 ezer segélykérő telefonhívást vizsgált meg, gyártókra bontotta a beszélgetéseket,…..
Korábban a blogon is számtalan kommentben előkerült, hogy az Apple telefonja csak nekünk, kőkorszaki európaiaknak és amerikaiaknak lehet érdekes, de Ázsiában például bukásra lenne ítélve, mert a távol-keleti készülékek annyival izgalmasabbak, annyival fejlettebbek,…..