Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kommentdante

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scheiring Gábor, LMP országgyűlési képviselő blogbejegyzése:  "Ennek a levélnek a főszereplői Ti vagytok, a kampány hősei. Akik bármilyen formában közreműködtek, hogy legyen más a politika. Akik a háttérben lapátoltátok a szenet a kazánba, hogy robogjon a…..
Van egy jó hírem, Budapest! Megkezdődött a kampány! Nem, nem beszélek félre, és nem is hülyültem meg, csak a megmaradt MSZP-hívek optimista jövőbetekintése úgy látszik átragadt az éppen most kapott hatalmas nagy maflástól szédelgő, per pillanat fejetlen pártra is. Ma landolt…..
 Nem volt könnyű dolgunk tegnap Naményivel, mert miközben minden jóravaló ember a Vörösmarty téren örjöngött, mi a Jobbik hullaszagú eredményváróján próbáltuk feldobni magunkat. A Jobbik most nem engedte be a szimpatizánsait erre az eseményre, politikust se…..
Mint mindenki tudja a választások második fordulóján lemondott Lendvi ildikó az MSZP pártelnökségéről. Ime levele melyet a baloldaliaknak, a balodalhoz írt: Mire ez az írás megjelenik, bejelentettem lemondásomat az MSZP elnöki posztjáról. Ez demokráciákban ilyenkor…..
kommentdante 2010.04.26 19:01:51
Vona Gábor máris eszembe juttatott egy ilyet. Azt állította, hogy "gárdista" egyenruhában fog bemenni az Országgyűlésbe. A magyar Országgyűlésben egy neonáci félkatonai szervezet egyenruhában fog megjelenni. A magyar Legfelsőbb Bíróság ítélete alapján ez a szervezet…..
wescozation Ideák a pókerről 2009.12.06 00:42:00
Gondolatok az ember és a póker viszonyáról, magárol a játékról.Megpróbálom mellőzni a szakszavakat és  konkrét példákat, hogy azok is értsék a lényeget akik nem jártasak a játékban. Sokadik eredménytelen verseny, nap, hét, hónap és egy újabb szerencsétlen este után…..
Macskajaj Zimány Linda és párja 2009.11.20 20:16:00
Kíváncsi vagyok milyen pasi lehet az, aki megfelel egy "olyan" nő elvárásainak, mint Zimány Lindácska?A férfi pedig jelen esetben nem más, mint Kaló Dénes pókerbajnok, aki tavaly a Monte Carlo-i pókerversenyen 300 milliót nyert! Jah, és mellesleg Bódi Sylvi exbarátja!Tud a…..
kommentdante 2010.01.10 00:40:36
Bálint blogja pokerEST... 2010.01.06 21:44:00
Ismét itt vagyok, immár Máv Póker Kupa bajnokként :) 21 fős mezőnyből sikerült első helyre verekednem magam... heads up ban H. Márkal[bajusz] játszottam...a dobogóra még felfért bravúros játékkal M. Dávid [bekkem]. Kimerítő játék után megleptem magam egy pizzával:) Most…..
Sajnálom a késlekedést, de meg kellett szerkesztenem ezt a bizonyos táblázatot, ami a kezdőlapok rangját mutatja be, és ehhez kapcsolódik egy másik táblázat, amely a Pre-Flop teendőit mutatja be, hogy mikor mit érdemes csinálni. Dobni? Megadni a tétet? Emelni? Most…..
kommentdante 2010.01.10 00:35:02
Az Everest Pokerről lesz szó néhány mondat erejéig. Bécsben vagyok épp az Everest Poker Live The Dream promóciójának fináléján. Már második alkalommal rendezték meg a Live The Dream versenysorozatot, válogatót, vagy minek is nevezzem ezt? Az ötlet az volt - még 2008-ban -, hogy…..
Sofoblog Arcot a márkának! 2009.08.10 08:34:00
Legutóbb a Karmamedia, korábban pedig én is írtam már az online közösségmenedzselés szükségességéről, a hogyanra egy elég kimerítő választ kaphatunk az előbb említett blogon lévő posztsorozatból. Szabolcs azt mondja az egyik posztban, hogy:Nem kell, hogy személyesen, név…..