Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssapadn1

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intro Volt már nekünk cikkünk az alapokról (amit továbbra is ajánlok, mindenkinek, aki csak most kezd barátkozni az elektronikus olvasással), viszont azóta már sok víz lefolyt a Dunán, ideje hát kicsit frissítenünk, és megosztanunk az okosságot azokkal, akik csak "most…..
Egy gyorshajtás, ami talán meg sem történt, sorozatos eljárási hibák, eltűnt harmincas tábla. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Subba Facebook: Tolvaj cigo banda 2011.09.29 15:59:05
Kesha did you guys know that i am a gypsy? mom just told me that we are a bunch of thieving hungarian gypsies. ALL MAKES SENSE NOW Like · · Share · 31 August at 14:26 via RSS Graffiti ..
Desire-tulajdonos lévén engem nyilván ez a kérdés foglalkoztat leginkább, mióta a HTC bejelentette új, 2011-es készülékeit.Kezdjük mindjárt azzal, hogy a Desire S bejelentését követően a brit Amazonon egyből leesett a sima Desire ára: a korábbi 439 fontról 335 fontra.…..
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Webisztán Elindult az eBay.hu 2010.10.04 17:28:00
Újabb sikeres amerikai online szereplő lép be a magyar piacra. A Google és a Facebook hódítása után most az eBay próbálja átszoktatni saját szájtjára a magyar netezőket. Az eBay.hu talán segíteni fog egy kicsit a hazai e-commerce piac beindításában: a felhasználók az…..
E-könyv olvasók K, mint elsőség 2010.09.06 13:45:00
Nos, rendhagyó poszt lesz, mind stílusát, mind tartalmát tekintve. Már egyből a cím is magyarázatra szorul, merthogy a K hogyan is jöhet össze az elsőséggel. Nos, drága Olvasók, úgy, hogy a K itt a Kindle (3. generáció) rövidítése. Bizony. Fotó: amazon.com Egy rövid…..
Egy hónapja vártam erre, ma végre megérkezett az Amazon ebook-readere, a Kindle. Minden lépésemről beszámolok a kicsomagolástól, az első könyvek feltöltéséig, folyamatosan frissítem ezt a posztot.  Kezdjük a kicsomagolás bonyolult műveletével és néhány képpel.…..
Anil Dash, az egyik legbefolyásosabb és legismertebb amerikai webes szakértő állt az élére annak a kezdeményezésnek, mely azt tűzte ki céljául, hogy az amerikai kormányt olyan technológiákkal segítse, melyek képesek hatékonyabb és aktívabb kommunikációt fenntartani a…..
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..