Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s3rvus

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Van két tehened? 2015.08.13 15:11:00
Ősrégi, játékos gazdaságtani lecke a „Van két tehened” kezdetű okfejtés a kapitalizmus, a kommunizmus és más berendezkedések alapvető működési elveiről. A kommunizmus az, amikor van…..
Legyenek a katasztrófák bármily' különféle természetűek, az emberek igényei szinte mindig azonosak maradnak. Legyen szó az autópályán a hó fogságában rekedtekről vagy árvíz, iszapömlés miatt otthonukból kitelepítettekről a meleg, étel/ital és minimális tisztálkodási…..
s3rvus 2013.03.24 20:44:01
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
A görög válság körüli hírek elültével Magyarország vette át Európa beteg emberének szerepét a nemzetközi sajtóban. (Kép: apokalipszis.com) A The New York Times-on már a Nobel-díjas Paul Krugman is Magyarország gazdasági nehézségeivel foglalkozik a blogjában. Ez az írás…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
s3rvus 2010.07.29 15:15:20
@Бабаяга:

Indítsunk mozgalmat a forinthitelesek utólagos megsegítésére. Mivel a válság előtt is többet fizettek már az adott lakás/kocsi/egyéb tárgy megszerzésért, mint a devizahitelesek és a válság után a jegybanki alapkamat emelése miatt tovább nőtt a havi törlesztőrészletük vagy egyéb kötelezettségük. Tehát ha utólag az állam segít a devizahiteleseken, akkor visszamenőleges kártérítés jár a forinthiteleseknek is, mivel eleve rosszul döntöttek.
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
Varánusz Férfi virtus 2009.12.10 23:02:00
 A napokban voltam egy könnyűzenei koncerten. A műsor végeztével próbáltuk kipihenni a fáradalmakat, kicsit lehűteni magunkat mielőtt kimennénk a téli éjszakába, meg hát sokan is álltak sorban a kabátos fiúnál. Mikor végre rászántuk magunkat az indulásra egy 4 fős…..
Volt már itt szó erről, amikor még csak készült a turnéra Michael Jackson, de most, hogy kijött a film, megint aktuális. A címe "This is it"; kb. "ez az", "erről van szó", vagy valami hasonló. Az "ennyi" (mert így fordították zárójelben a…..