Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztarlina

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott hagytuk félbe Türkménbasi történetét, hogy nem tudta megjeleníteni véleményét a Hotelkalauz.hu oldalán, miután elmenekült az ott a "hónap szállodájának" hirdetett poroszlói Club Thermál Hotelből. Azóta kapott már egy feljelentési fenyegetést is, amiért le merte írni a…..
Drága, de legalább nem használjuk, viszont jól tejel, a külső gazdasági hatások fölött pedig hunyjunk szemet – így állunk a magyar fizetős autópálya hálózattal. Mennyi is valójában az összköltsége a gyors közlekedés lehetőségének?A napokban jelentett a legutóbbi…..
A jobbra-tartás mellőzése az autópályákon, ami engem mostanában leginkább zavar. Senkinek sincs joga önkéntes rendőrt játszani, a gyorsabb járművet lehetőség szerint el kell engedni. Ha előzök - például kamionokat - akkor ilyenkor én is inkább a gázra lépek, majd az első…..
Sztarlina 2012.04.10 18:24:07
Kedves posztíró.

Sajnos nincs igazad, még akkor sem, ha a kutyáddal siettél orvoshoz.
Ugyanis egyrészről a kresz-ben nincs ilyen kitétel, másrészről pedig ha még aggresszívebben vezetsz, akkor lehet, hogy egyáltalán nem érsz oda.
Biztos vagyok benne, hogy annyira jól vezetsz, veled ilyen nem történik, egészen az első balesetig.
Ha azt túléled, már máshogy fogod gondolni, és talán te is olyan mazsola leszel, aki szabályosan közlekedik. Bár van aki ebből sem tanul.

A szabályos haladásról pedig előttem Pirx és it's cool to know nothing már részletesen írt, de akár egy kresz könyvet is elővehetsz.

Annyit azért kérdeznék, hogy mi lett volna akkor, ha netán üres a belső sáv, mehetsz 140-el,
de mögötted feltűnik egy még jobban siető autós, aki 180-al akar menni.
Mondjuk ő a gyerekét viszi kórházba, mert lemerült a mobilja és nem tudott mentőt hívni.
Vajon lelassítassz 80-ra bepréseled magad két kamion közé, elengeded, majd visszaállsz?
Szerintem nem, és aki 90-100-al megy az sem szeretné ezzel az életét kockáztatni.
És félreértés ne essék, természetesen ha üres a szélső, akkor mindenkinek kötelező lemennie, sőt ott kell haladnia.
Ezt viszont köteles vagy megvárni, és utána mehetsz 140-el, max egy kicsit drága lesz, de az már a te gondod.

Végére még egy jótanács, ha nem vagy aggressziv, nem villogsz, nem indekszelsz, nem 10 centi féktávolságot tartva próbálsz jobbról előzni,
akkor biztos lehetsz benne, hogy sokkal hamarabb el fogsz tudni menni.
Az ilyen viselkedéssel ugyanis a másikból is (passziv) aggressziót váltassz ki, és már akkor sem fog lemenni, ha tehetné.
Szépen szabályosan végigelőzi a 10 km-es kamionsort.
Próbáld ki egyszer.
Nyilvánosságra került a július 23-án elhunyt Amy Winehouse toxikológiai jelentése. Az énekesnő halálának oka hivatalosan is a túlzott alkoholfogyasztás. Ez alátámasztja a korábbi jelentéseket, amik sokak meglepetésére semmi jelét nem mutatták illegális narkotikumoknak a…..
Annak idején a Mayer Portugieser kapcsán túrtam elő Alex Lidell aranyköpését, miszerint a kékoportó "éppen csak kezd olyannak tűnni, mint egy komoly bor". Mire azzal replikáztam, hogy sebaj, akkor legyen vidám. Ez a bor tényleg nem komoly, pontosabban, egyáltalán nem…..