Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NauTiLUS

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  BEVEZETÉS ÉS HÁTTÉR Ezt a blogot 7,5 évvel ezelőtt, 2008. február 13-án indítottam útjára. Az eredeti szándékom a szcientológia egyfajta reformjának előmozdítása volt (ezt tükrözte a felhasználónevem is), a téma alaposabb objektív tanulmányozása külső szemlélőként…..
Mai tesztünk alanyára egy internetes hirdetési oldalon akadtam rá, és nagyon megörültem, mert soha hasonlót nem láttam még. Írtam is gyorsan a hirdetőnek, aki megengedte, hogy megnézzem a motort. Jó lett volna, ha ki is tudom próbálni, de erre sajnos ezúttal nem volt lehetőség.…..
A blogban beszámoltunk már többször is demake-ekről, azaz sikerjátékok régi és/vagy furcsa platformra készült változatairól, de ami most jön, az abszolút kategóriagyőztes: Quake oszcilloszkópon. Oszcillo-mi? - merül fel a jogos kérdés. Az oszcilloszkóp egy mérőműszer,…..
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
Nem, hiába írjátok be az AppStore-ba, hogy "Flash", továbbra is csak az elemlámpás appokat látjátok. Nem lehet telepíteni az Adobe valamilyen lejátszóját a készülékre, de erre nincs is szükség: nem az Apple lépett, és nem is az iPhone vagy az iPad változott meg. Trükk…..
testmódosítás Láz 2011.03.23 20:44:00
Rég voltam ennyire beteg mint tegnap. Este ébren hallucináltam, de nem egy biciklis Hoffman-tól, hanem valami jóféle vírus lehetett amit benyaltam, mert még most sem vagyok 100%-os. A lényeg, hogy még ilyen időkben is fontos, hogy elétek tárjam az új munkámat, ami egy nyúzott koru! A…..
A képen látható meglehetősen bonyolult pentagram a norvég Dimmu Borgir nevű sátánmetál banda jele, amit volt szerencsém kb. négy óra alatt alkészíteni egy kedves vendégemre, akinek már csináltam régebben is néhány mintát! A legnehezebb az volt ebben a mintában, hogy gyorsan…..
testmódosítás Fecske és patkó 2010.11.22 16:00:00
A fecsit magam készítettem, míg a fölötte látható begyógyult patkó égetést a mű gazdája csinálta, egy igazi patkó és némi hő segítségével évekkel ezelőtt!..
NauTiLUS 2010.11.23 09:25:19
@~Shadow~: Megbeszélhetjük :)
Meglepő módon annyira nem fájt, csak pár másodpercig.