Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁlKormi

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
Vagy az Ampera drága, vagy a benzin túl olcsó, nem tudom. De nem kizárt, hogy hamarosan röhöghet a markába, aki megveszi. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Kínában csak nézek 2012.04.10 09:00:00
Kína a kifogyhatatlan élmények tárháza. Mindegy hányszor, mindegy ki van ott, mindig képes újat mutatni az autós embernek. Ezúttal Svéd olvasónk küldött egy érdekes, képes beszámolót. Úgy alakult, hogy két hetet Kínában  - vidéken - töltöttem anyóséknál.  A…..
ÁlKormi 2012.04.10 21:38:44
@maistro1: Ne bánd. A globalizáció elvitte a jólétet a világ szegény országaiba. Észrevetted, hogy már nincsenek háborúk, csak néhány helyi csetepaté? Kína, vagy India nem fogja megtámadni fő kereskedelmi partnereit és viszont.
TComment Kína vagy halál 2012.04.03 06:15:00
Csehül áll a Seat szénája, a frissített Ibiza útját árgus tekintetek követik. Ha nem jön be, akkor nagy lesz a baj. Nagyon nagy. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Számos okunk lehet rá, hogy tönkre akarjuk tenni az autónkat. Sok a pénzünk és költeni akarjuk, emberbaráti szeretetből támogatjuk a szerelőnket, be akarjuk a lízingcégnek bizonyítani, hogy csereérett, és millió más. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A hóesést lehet szeretni, meg nem szeretni. Akinek nem kell eltakarítani, vagy nem töri össze miatta magát, esetleg kocsiját, az általában szereti, hiszen szép látvány, mennyei nyugalom lesz úrrá mindenen, hiszen elnyeli a hangokat, minden lelassul, az autók is csak vánszorognak, és…..
Nézem a Top Gear idei második adását (Season 18 Episode 2), röhögök a marhákon, ahogy szoktam, a sorozat ismét zseniális. Azon felül, hogy Hammond bebizonyítja: a NASCAR korántsem gyerekjáték, a másik két hülye elmegy Kínába, megnézni az ottani helyzetet. Megdöbbentőek a…..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
Deutsch Tamás Twitteren követett el helyesírási hibákat, hogy kifejezze szolidaritását Schmitt Pállal, mivel maga sem könnyen államvizsgázott le.Orbán Viktor pedig kijelentette, hogy Simor András is jogosítvány nélkül vezeti a jegybankot, mégsincs belőle botrány.A Nők Lapja…..
ÁlKormi 2012.01.12 23:30:09
Hogy ne tűnjek szemétnek, vállalom: aki ötszáznál több VDA-hasábot bepakol egy teljes pótkerékkel rendelkező i40 kombi csomagtartójába, megkapja tőlem sörben az ötszáz liter feletti részt. Mai cikkünk blogposztja...
ÁlKormi 2012.01.05 22:11:03
Forintblog IMF, gyere már! 2011.12.16 05:46:00
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem most kezd igazán elegem lenni. Ezen a hét már annyira töményen jött a hülyeség, hogy ezt nehéz befogadni. Amikor  egyszerre ül tort a hatalmi gőg és az inkompetencia, akkor tényleg sok, na. Előbb-utóbb eljön az a pont, hogy az utolsó baromságnál…..
(A szerző a Nézőpont Intézet elemzője.)A valutatartalék a „a nép vére és izzadsága, amit arra használnak, hogy megmentsék belőle a falánk és lusta görögöket” – háborgott egy kínai blogger a pekingi kormány európai kötvényvásárlási tervei miatt. A…..
130-cal megy, bebetonozták a belső sávba. Ki nem mozdulna onnan, hiszen gyorsabban úgysem mehet senki. És akkor megjelenik 200-zal a BMW-s, balra indexel és villog. Kezdődik a harc!..
Négy évvel az utolsó DTM-futama után, novemberben újra versenyautóba ül Mika Häkkinen. A kétszeres F1-es világbajnok a Le Mans Kupa kínai futamán tér vissza, egy AMG Mercedes SLS GT3-as versenygép volánjánál.Mika Häkkinen és az AMG Mercedes SLS GT3 versenyautó, amivel Csuhajban…..
ÁlKormi 2011.10.23 20:59:00
@Zsencike: nemrég jöttem haza Zhuhaiból. Az ottaniak úgy mondják, Dzsu-hai (nem csuhaj). :D
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
ÁlKormi 2011.05.17 22:08:35
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
ÁlKormi 2011.05.04 10:33:35
@akos696: Csak arra gondoltam, hogy többen eltűntek már nyomtalanul a TC-ból, helyettük jöttek mások.
ÁlKormi 2011.05.04 10:35:27
@papptibi: Még ha akarnád, sem sikerülne. Letetted a névjegyed.
ÁlKormi 2011.05.04 10:57:10
@akos696: Egyetértek. Gyűlöletcikk = NEM MENŐ.
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
Meglepő, de a dízelmotorok fogyasztása jelentősen csökkenthető, gázosítással. Nem tévedés, kevés LPG-t kell tankolni a gázolaj mellé. Mellesleg nincs több korom. Vélemények az azonos című írásunkról...
ÁlKormi 2011.03.30 08:23:57
@Dr. Zerge: Az ausztrál cég honlapja azért előremutató, mert nagybetűkkel hirdetik a hitelkonstrukciót. Vagyis ha valaki rászánja magát az átalakításra, nem kell pénzt belepakolnia, a törlesztőt a havi üzemanyag megtakarításból röhögve fedezi. Ezt itthon is meg lehetne tenni, a bank a hitel kifizetéséig jelzálogjogot tenne a járműre.
Módosítják a sztrádákon a díjfizetés rendszerét: jön a kilométerdíj, s előbb-utóbb megy a matrica. A most még képlékenynek tűnő nagy rendszerváltás 2013-ban indul, de tíz évig is eltarthat. A változások még jó ideig nem érintik az autósokat, motorosokat. Vélemények az…..
Belsőség A visszatekerés vége? 2011.03.22 16:00:00
Az óravisszatekergetés lassan nemzeti sport. Hétvégi hírünk és az azt megelőző publikáció eléggé felkavarta az állóvizet, de valahol ez is volt a cél. Semmi nem véletlen, rajta vagyunk a témán, ahogy azt az ATV reggeli műsorában is láthatták. (A képre kattintva az ATV…..
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...