Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Märton Hellstörm

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lindt & Sprüngli cégtörténetéről már írtam régebben, ott említést nyert a Lindor is, de eddig még a különböző ízekről nem alkottam véleményt. Röviden, a Lindor golyó főbb jellemzője, hogy a ~13 grammos kemény csokoládéburokban lágy krémes töltelék van.…..
Ez a vonzó, egyedülálló kézműves csokoládé egy igazi hungarikum (székhelye Dombóvár). Sokan úgy érzik, hogy nehéz Magyarországot bemutatni, külföldön csak a piros paprika, téli szalámi, tejföl szavaknál kezd valami derengeni az embereknek. Pedig még gasztronómiai téren…..
Philadelphia: Mennyei finomság? Amikor először hallottam erről a csokis krémről, rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Már a lila doboz láttán tudtam, hogy nekem erről véleményt kell majd írnom :-) Külföldre járó ismerőseimnek szóltam, hogy hozzanak nekem egy dobozzal, és…..
Boldog születésnapot Milka! Talán már páran láttátok az új nur für kurze zeit (csak rövid ideig), azaz limitált szériás 3 féle ízesítésű Milka táblákat: vanília pudingos, színes kakaó lencsés, robbanócukorkás. A Milka ezekkel ünnepli a 111. születésnapját. Mondjuk én…..
Ei mi a kő! Számtalan tojáslikőr receptet lehet találni a neten, de erős a gyanúm, hogy házilag nem lehet elkészíteni a Verpoorten tojáslikőrt. A cégalapító Eugene Verpoorten és családja 1876-tól máig (öt generáción át) a világ legkelendőbb tojáslikőrjét készítik…..
Mogyoróvajas KitKat Egyik nap kíváncsiságból vettem egy KitKat Chunky Peanut Buttert. Mielőtt egy betűt is írnék róla, a másnap mindennél többet mond: visszamentem és vettem még három darabot. Ennek csak egy része jutott el eredeti céljáig (férj, anya stb.), pár nap múlva újra…..
Märton Hellstörm 2012.03.21 23:37:27
"Most lobogjon a szemünkben az az ősi-ősi láng" A chilivel és más fűszerekkel (fahéj, ánizs, szerecsendió…) ízesített csokoládé története évezredekre nyúlik vissza.  Szinte hihetetlen, hogy az aztékok már ie. 1500–ban is látták benne az üzleti…..
Märton Hellstörm 2012.02.29 09:21:45
Coppeneur: Innováció és design Mivel sokan jelezték, hogy tetszett a Zaabär csokoládé, ezért igyekeztem megint valami újat, modernet bemutatni. A fűszeres, gyümölcsdarabos csokoládéknak most nagy divatja van úgy látom, sőt, a jelek szerint a gyártók még inkább így…..
Nem jelenik meg többet nyomtatott formájában a Wan2 magazin, miután kiadója a Hamu és Gyémánt Kft. nem tudja tovább finanszírozni a veszteséges lap kiadását - tudta meg a Kreatív.A Wanted néven 1995-ben indított lap 2002-ben újult meg Wan2 néven, majd 2006-ban került mostani…..
Csokis sajt = Sajtos csoki ? A Zotter sajtos-diós-szőlős csokija nagy újdonságot jelentett majdnem az egész világon, de nálunk nem! Na nem azért mert itthon nem lenne kapható, hanem azért, mert itt ez már nem újdonság. Hazánkban már a 70-es években virágkorát élte a…..
Írós - zöldcitromos tallérA Feodora legtöbb terméke tetszett nekem, bár mindig is úgy gondoltam, hogy ilyen kg áron már lehet ízletes és minőségi egy termék. De azt meg kell hagyni, hogy a csomagolás mindig elegáns, és az ízesítéseknél gondolkodik a csapat, nem csak…..
„Csak tudnám, hogy csinálja” Főszerepben a kukorica Mikor meghallottam, hogy popcornos Milka, rögtön a mozi jutott eszembe, milyen jó kis  összhang egy jó mozi, egy kukorica, egy csoki, esetleg mellé egy kis kóla. Ugye tényleg jól hangzik? Tegnap be is ültünk…..
Egy hete bemutattunk két új dalt a Fish! Sav című harmadik nagylemezéről, most pedig a teljes albumot is meg lehet hallgatni itt a Lángoló Gitárokon. A lemez a szegedi Black Hole Sound stúdióban és a budapesti Hitspace-ben készült a nyár folyamán, Vári Gábor irányításával. CD…..
Märton Hellstörm 2011.09.20 14:54:22
testmódosítás Három ok... 2011.09.06 17:24:27
...Hogy miért imádom Mr. X-et.     ..
Märton Hellstörm 2011.09.07 13:57:06
A DVD-k készen állnak, a barátok már ülnek a tévé előtt - csak hiányzik valami rágcsálni való? A legújabb csúcs a Milka Snax. Az új snackek 3 féle ízesítésben kaphatóak: Milka Daim Snax  (tejcsokoládé kukoricapehellyel és mandula-karamell darabokkal) Milka Crispy…..
Tejcsokoládé cseresznyével töltve Egyik barátnőm felvetett egy építő jellegű kérdést: „A legjobb Lindt termékről miért nem írtál?”. Csak néztem, mint az a bizonyos boci arra a bizonyos kapura. Miről maradhattam vajon le? De szerencsére gyorsan megkaptam a választ: a…..
Subba Nem akarod tudni: Shaq-ék 2011.08.10 13:35:00
Märton Hellstörm 2011.08.12 08:30:06
Subba FUNKTASZTIKUS 2011.07.13 15:30:00
Északkelet-Magyarország királyság legfényesebb ékköve, Funktasztikus! ..
Märton Hellstörm 2011.07.13 16:09:29
Sok mindent nem szeretnénk ehhez hozzáfűzni. A lényeg, hogy elkészült az Uzipov első ep-je. Aki eddig nem hallott róluk, az most fog. Itt a kislemez: ..
Märton Hellstörm 2011.06.28 14:14:52
Kávészem alakú étcsokoládé darabok kávé ízesítéssel Gyakori probléma, hogy találok egy csokoládét, aminek nem tudok ellenállni. Ilyen a Feodora mocca is. A csomagolás különleges: az arany doboz akkora, mint egy csomag cigaretta és úgy is nyílik. A dobozon lévő csésze forró…..
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..
Märton Hellstörm 2011.06.10 09:16:13
@Grigorij Pantyelejevics: de hát Lemmy NEM csúnya!!!
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
Märton Hellstörm 2011.05.16 22:05:49
@Märton Hellstörm: ööö, DHL-t akartam írni én is... (a DPD-vel eddig kiváló a cég munkakapcsolata!)
Tejcsokoládés arany tábla Budaörsön az egyik Outletben járva már jópár hónapja láttam egy nagy Anthon Berg táblát. Sajnos csak ritkán jutok el ide, úgyhogy a megnyitás óta csak most volt először lehetőségem beszabadulni és átvizsgálni az ott lévő termékeket. Az Anthon…..
Ha kicsi a tojás, add annál nagyobb szeretettel Április elejét írunk, ami azt jelenti, hogy az édességipar gőzerővel készül a húsvéti vegetáriánus tojásokra (najó, tejcsoki esetén csak lakto-vega :). Tavaly sokkal korábban (április 4.) jött a Húsvét, talán az ünnep…..
Subba Mickey Rourke 2011.04.04 15:02:07
Vajon létezik ember a bolygón még akivel osztozhatnék a szörnnyé alakuló Mickey Rourke iránt érzett beteges vonzalmamban? ..