Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scuderia ferrari

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog BKV vs. Volánbusz 2010.01.12 14:01:00
  Nem anyázni jöttem most, hanem dicsérni. Persze nem a BKV-t. Se a vezetést, se a szakszervezeteket. Számos jel utal arra, hogy a vezetés nagyüzemi módon, ráadásul szemérmetlenül magánosította a közvagyont. „Lopni, megyünk lopni, mert senki nem szól…..
Január egyik legszórakoztatóbb olvasmánya következik "Egy utas"-tól, aki olyan gyöngyszemekkel ajándékozza meg az olvasót, mint az idézőjelbe tett "pufidzsekis", vagy a Gizi néni-affér, benne az istant klasszikus "talpig fiatalemberrel". Maga a történet…..
scuderia ferrari 2010.01.11 01:04:08
Nem volt jeges a víz az élményfürdőben. Ez a tételmondata az alant olvasható levélfolyamnak, amivel a keddi posztunkban megszólított fürdőüzemeltető cég Balázs kritikájára reagál. Olvasónk, mint talán emlékeznek rá, azt állította, hogy amikor öt barátjával ellátogattak a…..
Balázs és barátai még nagyobbat szívtak, mint a Homár az esztergomi fürdőben, ahol csak hűvös volt a víz az ígért langyos helyett. Újváros menőbb hely sokkal, ott ezért egyenesen jeges volt a medence a 34 fok helyett, ráadásul már legalább egy napja. De a cseles és etikus…..
Kicsit megkésve bár, de törve nem, igyekszem újra felvenni a fonalat kedvenc Száguldó Cirkuszunk történései kapcsán. Ekkora kihagyás után, amit én produkáltam, talán már a mea culpa sem elegendő, de azért megpróbálom: éretsségihez közelítvén azért öszze tudnak torlódni az…..
Gulyásdemokrácia Komcsik 2009.12.07 16:10:19
A magyar demokrácia új állomásához érkezett a mai napon. Kiteljesedett a rendszerváltás, az 1989-es álom valóra vált. Igen, végre megtörtént. Az MSZP lekommunistázta a Fideszt.Rendben, az tényleg igaz, hogy ha néhány témát nézünk, a Fidesz valóban balra áll a szociktól. Az…..
f1 Ketten licitálnak a Renault-ra 2009.12.04 15:06:00
Csütörtökön újabb válságülést tartottak a franciák főnökei, már biztos, hogy a cég nem marad teljes gyári csapattal a Forma-1-ben.Pénteken a Le Parisien és az autosport.com is arról írt, két komoly vevő van az istállóra: a raliban a Subaruval többszörös világbajnok…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!    Tisztelt szerkesztők!   A feleségem kért meg, hogy forduljak önökhöz, mert a gyárban, ahol dolgozik ( nem írok nevet, mert fél)  mindennapos megaláztatások érik a dolgozókat. A művezető egy 50-es, …..
scuderia ferrari 2009.12.03 18:14:42
@Jim Raynor:
Mekkora észlény vagy te!
cigánynak javasolni a sötét sikátort, meg a vascsövet...
...persze, lincseljenek csak egy jót, rég volt már az az Olaszliszka.
Aztán lehet sírni ha jön a gárda meg a debreceni cigányvadász csapat!

Ez kell biztasd csak őket, csak egy kis bátorítás kell nekik, és ha a fickónak szerencséje van akkor hamar penge villan a kézben és nem kell hosszan szenvednie...
Gratulálok.
Magyarország! Én így szeretlek!
A fenti mondatot A műkincsrabló barátja barátja (nem, nem elírás) kapta az arcába nem olyan rég, amikor körbefotózta a Nemzetbiztonsági Hivatal előtt parkoló taxit, aminek láttán természetesen előkerült maga a személyfuvarozó kisiparos is. Igazából már régóta gyűjtöm a…..
A költözés előtt jól elterveztük, hogy milyen kellemesek lesznek a téli estéink, csak állunk az ablakban, csodáljuk a hóesést, élvezzük a romantikus perceket, ahogy a hangulatos falusi fények hópelyheken keresztül megvilágítják kertet amint csendesen, belepi a hó. Mennyivel…..
Több levélből is kiderült már, hogy a tanári szoba nem a béke szigete. Levélírónk abban kéri tanácsunkat, hogy hogyan lehetne egy túlbuzgó kolléga kedvét elvenni attól, hogy a többieket kijátszva szerezzen jó pontokat a vezetőségnél. Várjuk az ötleteket! Kedves…..
zugfirkász Allah nem ver bottal 2009.11.26 17:40:00
A technikai részleteken még lehet vitatkozni, de Dubai lényegében csődbe ment. Teljesen jogosan, és végre-valahára. Amit az arab világnak azon a részén műveltek, egyszerűen nem érdemelt mást, mint egy irgalmatlan sallert. Szerencsére a totálisan értelmetlen és improduktív…..
Andrei külföldön vette a vírusos digitális képkeretet, de azt írta, Magyarországon is kapható a legtöbb trafikban, pár ezer forintos áron. Se száma, se neve, se gyártója nincs, de Andrei szerint az összes hasonló cucc ugyanez a használhatatlan szemét és nem érdemes szenvedni…..
A vicces utcanevek frontján a lakótelepek elég jól teljesítenek. A közéletileg tájékozottabb ügyfélszolgálatosok például felkapják a fejüket, ha bemondom a lakcímem: Lovas István utca. A magyarázkodásról már leszoktam - egyébként hősi halált halt szolnoki pilóta volt a…..
scuderia ferrari 2009.10.21 21:12:49
Biztos vagyok abban, hogy, olvasóink közül azok, akiknek (szerencséjükre vagy pechjükre – hozzáállás kérdése) már volt alkalmuk találkozni a büntetőjoggal, felfedezték, hogy az összeesküvéselméletek elmélete bizonyos szempontból hasonlít a bétékához, legalábbis az…..
A fenti kép mutatta be egy angliai ingatlan adottságait a lakáshirdetésben, a helyszínen pedig az alábbi látvány fogadta a látogatókat:   Igen, Hölgyeim és Uraim ez egy atomerőmű. Nem minthogyha bármilyen más ipari létesítmény…..
vizit Kanossza 12. – Szétesőben 2009.10.01 07:29:00
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. A gyógyulásom érdekében tett erőfeszítések mellett az idő előrehaladtával exponenciálisan növekvő extra feladatokkal ajándékoztam meg környezetemet. Az ápolók részéről egyre több  türelmet igényelt a…..
scuderia ferrari 2009.10.01 12:22:49
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. Nem teszi derűssé az embert, ha átmegy mindazon, amiről az előző epizódokban beszámoltam. Kifejezetten szomorú lesz, ha folyton hányinger kerülgeti, szurkálják, vakaróznia kell és legfeljebb szenderegni képes, de egy jót…..
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
scuderia ferrari 2009.09.28 23:46:43
  Már hónapok óta mennek a találgatások, „ki-hova-merre-meddig” szerződik az F1-ben. A legújabb csalási botrányok után még inkább felbolydult ez a méhkas, hiszen a jelek szerint a Renault istállónál már nem gondolkozhatnak hosszú távon. Bár a tavalyi szingapúri…..
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. A karácsonyi ünnepek a szorongás jegyében teltek. Ekkorra annyira legyengültem, hogy a  barátaink által szervezett hagyományos pilisi Napforduló-ünnepen már csak párom képviselte kéttagú családunkat. A 24-ei  „Mennyből…..
Olvasónk több utastársával együtt sietett az átszállással, a kalauz meg beszólt, mert bliccelőnek nézte őket, pedig csak a vonatot akarták elérni... Tisztelt Blog!Történt velem egy érdekes esemény szeptember 21.-én hétfőn, az Amicus nemzetközi gyorsvonaton. Azért most…..