Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e.ke

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van ez a dán boldogság... meg a hygge. Üljünk a kandalló mellé egy vastag és vicces zokniban, igyunk habos kakaót, gyújtsunk gyertyát, burkolózzunk be egy pihepuha takaróba... kellemes zene, jó könyv és egy macska is jöhet. Ez a hygge. Próbáld ki azonnal! Na, boldog vagy? Mitől boldogok a dánok?…..
Ordas közhely a minden rosszban van valami jó. Olyannyira, hogy nem is nagyon lehet magunkra vonatkoztatni egy éles helyzetben. Amit viszont (talán) lehet, az a keresd/vedd észre/bukkanj rá, hogy mi az az egy momentum, ami egy nagyon sz@r helyzetben segít neked kizökkenni és visszatalálni az…..
Valér (ő választotta ezt a nevet) problémája Házmestermedve előtt sem ismeretlen, gyakran kapunk hasonló segítségkérő leveleket. Lássuk! Kedves Házmestermedve! Olvasgattam az oldaladat, de nem találtam pont olyan írást, ami a problémámról szól, így szeretnék kérdezni tőled, vagy legalább…..
e.ke 2017.03.28 13:48:15
@PonDrow: Értem, de ez alapján az udvar közepén a földből kilógó slag sokkal nagyobb veszélyforrás, vagyis az is betiltandó... Azt is értem, hogy a biztonsági szempontok vezérlik a szabályok megalkotóit, de véleményem szerint ez teljesen emberidegen.
e.ke 2017.03.28 14:31:36
@wrstjnethn: A létrát a pincében tartottam egészen addig, amíg le lehetett oda jutni. Azonban 2 éve tönkrement a világítás, és a közös képviselő nem foglalkozik a megjavíttatásával. De köszönöm a kedves hozzászólást :)
Ha otthonunk felújítása során valami praktikus, egyben látványos megoldást szeretnénk, építsünk falfülkét! A megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Ha például fürdőszobáról van szó, már egy 10-es vagy 12-es válaszfal is lehetőséget kínál a kialakításra. Hiszen ennyi hely is elegendő a…..
Miért vágyunk sokszor másra, mint ami van? Miért vagyunk elégedetlenek? Miért nem örülünk a nyári esőnek és hidegnek? Azt mondják, jól élünk. Miért nem érezzük ezt mégsem így? Hogy mi is lesz a blog mai témája? Meteorológia, mindfullness, irodalmi ajánlat, filozófia vagy coaching? All in one!..
Ötrészes sorozatunkban körbeutazzuk a Balatont és bebizonyítjuk, hogy létezik egy alternatív valóság a zimmer feris-lángosos tengelyen túl, amiben a tó környéke pont úgy néz ki, mint bármelyik menő nyugat-európai nyaralóövezet, csak sokkal hangulatosabb. Kezdjük az északi part Provence-ával.   A…..
Kihasználva az alkalmat, hogy a férfiak a foci EB-t nézik, szülésznő létemre, női témát hozok. Ebben  a posztban a férfi nemi szervi viszketést (is) taglaltam, de nők is haszonnal olvashatják, hiszen lehetnek azonosak a viszketést kiváltó okok. Egyszer a főnököm azt mondta, hogy engem biztosan…..
Azzurri Menjetek inkább dolgozni 2010.06.20 19:57:00
 Ma délután volt szerencsém többek között egy római és egy leccei barátommal végigszenvedni a válogatott döntetlenjét és a címben szereplő mondat a két olasz nagy egyetértése révén született, ha jól emlékszem valami "parádésra" sikeredett Chiellini indítást…..
Szól a himnusz, a sör behűtve, rágcsa nincs mert akkora a seggem, mint egy tanyasi lavór az egészséges életmód híve vagyok. Nincs más hátra, mint magunkon kívül lenni, de előtte mindenképpen fogjuk meg virtuálisan egymás kezét és imádkozzunk: Mi Urunk, Te, aki nagy kegyelmedben…..
e.ke 2010.06.20 17:20:25
@Yooha:
meghalt Rosato, 68-ban Európa-bajnok volt
lorien Káposztás börek 2009.10.07 10:31:23
A legutóbbi szerbiai ellátmányommal gyári börek-tészta érkezett, mégpedig kragujeváci. Ezzel eddig még nem volt dolgom, a csomagolás alapján kicsit tartottam is tőle, végül a félelmeim teljesen alaptalannak bizonyultak, a tészta jól vizsgázott. Jól működött a túrós börek…..
Már jó ideje leginkább fehérbor-fogyasztóként határoznám meg magam, nem csoda hát, hogy a badacsonyi borvidékre különösen odafigyelek. A jó borok persze még nem minden, a tágabb értelemben értelmezett térség, a Balaton-felvidék szépsége is páratlan, igen kedves hely…..